Kdaj moški odrastejo?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
LEEL00 - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 1. 2010
Haha. Ne ma vseeno mislim da ni napake tukaj, ker sem izhajala iz tega:
Kar pomeni, da ce tipu ne dam piva bo agresiven in se bo rabil nad nekom sfurat. Ce ga pa ven priklenem se bo sfural nad vsemi ostalimi, ki se mu bodo priblizali.
Zdaj ce bi pa iz tega izhajala:
Potem, ok, bi bla napaka, ker tak tip je copata in cisto nic agresiven. In bi bila verjetno res boljsa nalozba civava.
Ampak meni se zdi ta cela debata kdaj je nekdo odrasel cudna. Ki lhko se doloci kdaj je clovek - v tem primeru tip fizicno odrasel, v glavi pa nevem kdaj naj bi bila ta meja. Lahko bi napisali lastnosti kdaj je clovek odrasel in kaj potem ce ene ne bi izpolnil bi bil 70 letnik se otrok? Imam obcutek da se gre tukaj bolj za vprasanje: Kdaj postane tip boyfriend husband material?
In potem se pojavi problem ce tip ni ta material. In potem tip ni odrasel. Je samo en velik otrok. In oseba, ki je z njim ugotovi da je, pedofilka.
Hourus napisal/-a:Tip je zrel takrat, ko se odpove vsem hobijem, prijateljem in starsem, ki jih zenske ne marajo, seveda pa je absolutno lahko alkoholik, ki jih pretepe, ce je pivo pretoplo tongue
Kar pomeni, da ce tipu ne dam piva bo agresiven in se bo rabil nad nekom sfurat. Ce ga pa ven priklenem se bo sfural nad vsemi ostalimi, ki se mu bodo priblizali.
Zdaj ce bi pa iz tega izhajala:
IloveCoffee napisal/-a:Za njih si odrasel šele, ko se odpoveš vsem (za njih neumnim) hobijem, (neprimernim, nezrelim) prijateljem, alkoholu, staršem (predvsem mami) itd.
Potem, ok, bi bla napaka, ker tak tip je copata in cisto nic agresiven. In bi bila verjetno res boljsa nalozba civava.
Ampak meni se zdi ta cela debata kdaj je nekdo odrasel cudna. Ki lhko se doloci kdaj je clovek - v tem primeru tip fizicno odrasel, v glavi pa nevem kdaj naj bi bila ta meja. Lahko bi napisali lastnosti kdaj je clovek odrasel in kaj potem ce ene ne bi izpolnil bi bil 70 letnik se otrok? Imam obcutek da se gre tukaj bolj za vprasanje: Kdaj postane tip boyfriend husband material?
In potem se pojavi problem ce tip ni ta material. In potem tip ni odrasel. Je samo en velik otrok. In oseba, ki je z njim ugotovi da je, pedofilka.
There was a point to this story, but it has temporarily escaped the chronicler's mind.
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:10, skupaj popravljeno 1 krat.
- hasel
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 1. 2010
Tudi meni se zdi to za lase privlečeno. Sploh, če pogledam trapo, s katero imam zadnje čase opravka.Horus napisal/-a:Ugotovili so, da ženske postanejo zrele osebe pri 24 letih. Ženske se pri 23 letih prenehajo izzivalno oblačiti in šminkati, nočne klube prenehajo obiskovati pri 25 letih, preklinjati pa pri 26 letih.
A to so kriteriji zrelosti? ROFL pa tak clank xD
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Ugotovili so, da ženske postanejo zrele osebe pri 24 letih. Ženske se pri 23 letih prenehajo izzivalno oblačiti in šminkati, nočne klube prenehajo obiskovati pri 25 letih, preklinjati pa pri 26 letih.
Zame pa ta statistika 100% velja.... pri 23. sem se prenehala izzivalno oblačit, letos pri 25. sem si rekla da vn več ne grem, ker je itak polom, preklinjam pa tud še..... No upam da drug let neham
- Valeria
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 6. 2005
Napaka, ki jo marsikatera punca, stara 19-23 recimo, dela je, da samo sebe jemlje kot pojem odraslosti in da vse odklone od tega, kar se njej zdi normalno, jemlje kot neodraslost, čeprav je pogosto ravno obratno. Malo preveč se kritizira samo tipe, tudi večina žensk, mlajših od recimo 24, je zelo zelo otročjih.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Matr, da ne boste še diplomirale iz tega pri katerih letih kdo postane odrasel A po sebi sklepate? Če ste ve rabile 23-24 let življenja, da ste odrasle, še ne pomeni da smo tudi nekatere odrasle.
In čeprav vas ne poznam, lahko komot rečem, da sem pri svojih 22 bolj odrasla kot pa marsikatera 30 letnica. Že čakam protinapad.
Mislite da ste samo zaradi let vso pamet tega sveta .....
In čeprav vas ne poznam, lahko komot rečem, da sem pri svojih 22 bolj odrasla kot pa marsikatera 30 letnica. Že čakam protinapad.
Mislite da ste samo zaradi let vso pamet tega sveta .....
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
*mala* mogoče si pa tak latenten otročaj... Saj veš....človeku gre na starost vedno bolj na otročje... Ergo je za pričakovat, da ti bo enkrat še ven udarilo vseskupaj...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
^^ Sej če sklepam po določenih osebkih na tem forumu, se mam res za bat tega
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- Horus
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:10, skupaj popravljeno 1 krat.
- Valeria
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 6. 2005
Drugače pa, tip se kasneje "znori", kot ženska. Ko je tip star recimo 18, lahko edino kakšno 16-letno na sladoled povabi.Ko je ženska 18, hodi komot na zmenke z 20+ letniki, tako da ni primerjave.Tako da, meni ni čudno, če tipa pri 30 še "trga" in rad menjuje ženske, saj so to najboljša pecarska leta za tipa. Prej mi je čudno, če žensko pri teh letih trga.
-
Fancy Nancy - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 2. 2010
Ne gre toliko za to, če je človek pri 26 še otročji kdaj pa kdaj, ker s tem ni nič narobe, bolj žalostno se mi zdi, da vidim 34-letnega moškega, ki je sicer poročen, njegova ima pa iz prejšnjega zakona dva otroka, kako v gostilni osvaja mlade punce. To je nezrelost. Če bi bil zrel, se ne bi vezal in bi pač fural imidž samskega osvajalca ter se zabaval vsakič z drugo ter že na začetku položil karte na mizo. Takih, ki si upajo furat tak lajf, je malo, so pa v mojih očeh višje kot poročeni moški, ki ga serjejo naokoli.
- Horus
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:22, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov