Kavalirstvo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Aphrodite - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 1. 2007
spermij napisal/-a:Aphrodite napisal/-a:pol ga oa skoz sprašujem če ga zebe, on pa : ''neeeeeeeeeeeee, eeeeeeeeeeeeh, sploh me ne zebe, prav toplo mi je zraven tebe...''
To je pa tok NAKLADU, da joj... Če te zebe, te pač zebe, pa nima veze, a maš spodaj tiča al ne...
ja sej vem da ga je zeblo in vem da je mislil sarkastično je bla pa lepa gesta...
- spermij
- Debatorica
- Na forumu od: 27. 7. 2007
Lepa gesta gor ali dol - lepa gesta pride v poštev le, dokler z njo ne ogroziš sebe oz. svojega zdravja. Če kakšni ženski to ni jasno ni na vsak način pričakuje brezmejno kavalirstvo, ji manjka nekaj koleščk v glavi.
(Ne leti na nobeno neposredno.)
-
azuc@r - Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 10. 2007
- Kraj: blizu ljubljane
anoyel napisal/-a:azuc@r napisal/-a:js u petk nism mogla vrjet, kolega mi je zavezu vezalke sredi ljubljanje na stojncah men je blo tkoooo nerodn omg...kolega!!!! vezalke!!!!
ja skrbelo ga je, da ne bos padla buum na tla in se razbila. pozoren ta tvoj kolega, ni kaj.
ja vidš na to pa nism pomislna k mi je blo preveč nerodno
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
Meni je ful hudo, če je tip kavalir. Če mi npr. odpre vrata se kar stopim. Takoj dobi nekaj plus točk pri meni.
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
spermij napisal/-a:Lepa gesta gor ali dol - lepa gesta pride v poštev le, dokler z njo ne ogroziš sebe oz. svojega zdravja. Če kakšni ženski to ni jasno ni na vsak način pričakuje brezmejno kavalirstvo, ji manjka nekaj koleščk v glavi.
O madona, se prav, če žensko zebe, tip to vid, ji ponud jakno, pulover, pač neki, da ji bo mal bolj toplo, ženska zavrne, tip vztraja, ženska sprejme njegovo "pomoč", ji že manjka nekej koleščkov v glavi? Mogoče jih pa manjka teb.
Ti za svojo punco ne bi naredu nč???
Jst sm mela par let nazaj ob seb tazga egoista, da večiga pomoje ni (razn spermija mogoče ). Skoz je pravu, kok bi me on branu, če bi mi kdo kej reku pa bla bla bla, ko je pa dejansko do česa tazga pršl, je pa spizdu. Mislm, kr neki.
Vrjetno je lepo met kakšnga kavalirja ob seb. Pa s tem ne mislm, da ti mora nonstop odpirat vrata, odmaknit stol, da se boš vsedla, itd. ... ampak občasno to paše
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
Jaz ne rabim nobenega kavalirja, da mi bo odpiral vrata in mi brisal sneg z avta, ker lahko vse to naredim tudi sama. Je pa lepa gesta če se spomni in ti pomaga v določeni situaciji - sigurno dobi več plus točk kot tip, ki čaka, da vse naredim sama in se ob tem tri krat pretegnem.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
As we think, so we become.
- spermij
- Debatorica
Zanimovo, kako me nekatere hitro obsojate. Revce.
jagodka85, punce zmrzovat ravno ne bi pustil. Bi skušal poskrbeti, da bi bilo poskrbljeno za oba. Vsekakor pa odpade "kavalirstvo" na račun tega, da potlej tip nasrka. Tle pol ni razuma.
jagodka85, punce zmrzovat ravno ne bi pustil. Bi skušal poskrbeti, da bi bilo poskrbljeno za oba. Vsekakor pa odpade "kavalirstvo" na račun tega, da potlej tip nasrka. Tle pol ni razuma.
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
moj kavalirski rekord:
v študentskih časih sem eno dekle (seveda mi je bila všeč) v novih čevljih peš pospremil iz babilona (zdajšnji bachus) do zadnje postaje Kamna gorica, potem pa sem se vrnil v študenta na Topniško. kolikor se spomnim, smo krenili ob 2.00 zjutraj, v študenta pa sem prišel ob sedmih zjutraj, seveda s krvavimi žulji.
še en...bivša, ki je študirala v ljubljani, me je enkrat ob 22.00 uri poklicala, da je zbolela, sedel sem v avto, jo pobral v LJ, jo odpeljal domov v Sežano ter se vrnil v KK. domov sem prišel okoli 2.30 ure, seveda zjutraj služba...
ko se kaj spomnim, dopišem!
v študentskih časih sem eno dekle (seveda mi je bila všeč) v novih čevljih peš pospremil iz babilona (zdajšnji bachus) do zadnje postaje Kamna gorica, potem pa sem se vrnil v študenta na Topniško. kolikor se spomnim, smo krenili ob 2.00 zjutraj, v študenta pa sem prišel ob sedmih zjutraj, seveda s krvavimi žulji.
še en...bivša, ki je študirala v ljubljani, me je enkrat ob 22.00 uri poklicala, da je zbolela, sedel sem v avto, jo pobral v LJ, jo odpeljal domov v Sežano ter se vrnil v KK. domov sem prišel okoli 2.30 ure, seveda zjutraj služba...
ko se kaj spomnim, dopišem!
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
g00fy_qa napisal/-a:Jaz ne rabim nobenega kavalirja, da mi bo odpiral vrata in mi brisal sneg z avta, ker lahko vse to naredim tudi sama. Je pa lepa gesta če se spomni in ti pomaga v določeni situaciji - sigurno dobi več plus točk kot tip, ki čaka, da vse naredim sama in se ob tem tri krat pretegnem.
Sej to je fora, tipom ni TREBA tega delati. Sej lahko za vse same poskrbimo. Sam jaz se vseen stopim, če kdaj hoče tip kej narest namest mene, da tko mal pokroviteljsko poskrbi zame
Pismo, da mi tip ne bi dal jakne... Sploh si ne morem predstavljati. Pomoje bi jo kar zahtevala, nej mi jo da za tok časa, da se vsaj mal pogrejem, hehehe
Spermij... brez besed sem hahaha... ti pa res nisi noben kavalir Pa sej glede na tvoje mnenje, da je kavalirstvo itak brezveze, lahko to vzameš edino kot kompliment
-
freaky - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 4. 2006
Sj je lepo, če ti fant ponudi jakno, ti odpira vrata in vse podobne stvari, ki so v družbi "nujne", če hočeš bit kavalir. Očitno Drugač pa meni vse te kavalirske zadevce čist nč ne pomenjo, je lepo, ni to en velik pokazatelj, kolk me ma tip rad. Je pa zanimivo, da ženske zmeraj pričakujejo (mo), da nam tip ponudi jakno, da bi pa kdaj me ponudle njim jakno, to pa no go
Ena olika že more bit, pretirano kavalirstvo je pa odbijajoče.
Ena olika že more bit, pretirano kavalirstvo je pa odbijajoče.
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
- spermij
- Debatorica
freaky napisal/-a:Je pa zanimivo, da ženske zmeraj pričakujejo (mo), da nam tip ponudi jakno, da bi pa kdaj me ponudle njim jakno, to pa no go
Pojdimo snemat na ulico in pobirat stave, po kolikšnem času bo kakšna punca svojemu tipu ponudila plašč.
-
cukr8 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2005
Aphrodite napisal/-a:spermij napisal/-a:Aphrodite napisal/-a:pol ga oa skoz sprašujem če ga zebe, on pa : ''neeeeeeeeeeeee, eeeeeeeeeeeeh, sploh me ne zebe, prav toplo mi je zraven tebe...''
To je pa tok NAKLADU, da joj... Če te zebe, te pač zebe, pa nima veze, a maš spodaj tiča al ne...
ja sej vem da ga je zeblo in vem da je mislil sarkastično :D je bla pa lepa gesta...
Ni mislil sarkastično, ampak prijazno (mislim, vsaj upam, če je pač tvoj fant) ... Mal preveč se opleta s tem izrazom zadnje čase, se mi zdi ...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov