Kavalirstvo

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Aphrodite
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Aphrodite » 17. Dec. 2007 11:54

spermij napisal/-a:
Aphrodite napisal/-a:pol ga oa skoz sprašujem če ga zebe, on pa : ''neeeeeeeeeeeee, eeeeeeeeeeeeh, sploh me ne zebe, prav toplo mi je zraven tebe...''

To je pa tok NAKLADU, da joj... :roll: :lol: Če te zebe, te pač zebe, pa nima veze, a maš spodaj tiča al ne...

ja sej vem da ga je zeblo in vem da je mislil sarkastično :D je bla pa lepa gesta...
spermij
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 27. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a spermij » 17. Dec. 2007 12:59

Lepa gesta gor ali dol - lepa gesta pride v poštev le, dokler z njo ne ogroziš sebe oz. svojega zdravja. Če kakšni ženski to ni jasno ni na vsak način pričakuje brezmejno kavalirstvo, ji manjka nekaj koleščk v glavi.
(Ne leti na nobeno neposredno.)
Uporabniški avatar
azuc@r
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 10. 2007
Kraj: blizu ljubljane

Neprebrana objavaNapisal/-a azuc@r » 17. Dec. 2007 13:42

anoyel napisal/-a:
azuc@r napisal/-a:js u petk nism mogla vrjet, kolega mi je zavezu vezalke sredi ljubljanje na stojncah :!: men je blo tkoooo nerodn omg...kolega!!!! vezalke!!!!

ja skrbelo ga je, da ne bos padla buum na tla in se razbila. pozoren ta tvoj kolega, ni kaj. :D

ja vidš na to pa nism pomislna k mi je blo preveč nerodno :D
Uporabniški avatar
anoyel
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a anoyel » 17. Dec. 2007 13:46

azuc@r napisal/-a:ja vidš na to pa nism pomislna k mi je blo preveč nerodno :D

Na vse v življenju moraš gledati z različnih perspektiv. Ni vse tako kot se zdi na prvi vtis/pogled :wink: :P
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 6. 2004
Kraj: Se selim...

Neprebrana objavaNapisal/-a Maychy » 17. Dec. 2007 14:25

Meni je ful hudo, če je tip kavalir. Če mi npr. odpre vrata se kar stopim. Takoj dobi nekaj plus točk pri meni.
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 17. Dec. 2007 14:48

spermij napisal/-a:Lepa gesta gor ali dol - lepa gesta pride v poštev le, dokler z njo ne ogroziš sebe oz. svojega zdravja. Če kakšni ženski to ni jasno ni na vsak način pričakuje brezmejno kavalirstvo, ji manjka nekaj koleščk v glavi.
(Ne leti na nobeno neposredno.)

O madona, se prav, če žensko zebe, tip to vid, ji ponud jakno, pulover, pač neki, da ji bo mal bolj toplo, ženska zavrne, tip vztraja, ženska sprejme njegovo "pomoč", ji že manjka nekej koleščkov v glavi? Mogoče jih pa manjka teb.

Ti za svojo punco ne bi naredu nč???

Jst sm mela par let nazaj ob seb tazga egoista, da večiga pomoje ni (razn spermija mogoče ;D ). Skoz je pravu, kok bi me on branu, če bi mi kdo kej reku pa bla bla bla, ko je pa dejansko do česa tazga pršl, je pa spizdu. Mislm, kr neki.

Vrjetno je lepo met kakšnga kavalirja ob seb. Pa s tem ne mislm, da ti mora nonstop odpirat vrata, odmaknit stol, da se boš vsedla, itd. ... ampak občasno to paše :)
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 17. Dec. 2007 15:57

Jaz ne rabim nobenega kavalirja, da mi bo odpiral vrata in mi brisal sneg z avta, ker lahko vse to naredim tudi sama. Je pa lepa gesta če se spomni in ti pomaga v določeni situaciji - sigurno dobi več plus točk kot tip, ki čaka, da vse naredim sama in se ob tem tri krat pretegnem.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
spermij
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a spermij » 17. Dec. 2007 16:17

Zanimovo, kako me nekatere hitro obsojate. Revce. :mrgreen:

jagodka85, punce zmrzovat ravno ne bi pustil. Bi skušal poskrbeti, da bi bilo poskrbljeno za oba. Vsekakor pa odpade "kavalirstvo" na račun tega, da potlej tip nasrka. Tle pol ni razuma.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 17. Dec. 2007 17:05

moj kavalirski rekord:
v študentskih časih sem eno dekle (seveda mi je bila všeč) v novih čevljih peš pospremil iz babilona (zdajšnji bachus) do zadnje postaje Kamna gorica, potem pa sem se vrnil v študenta na Topniško. kolikor se spomnim, smo krenili ob 2.00 zjutraj, v študenta pa sem prišel ob sedmih zjutraj, seveda s krvavimi žulji.

še en...bivša, ki je študirala v ljubljani, me je enkrat ob 22.00 uri poklicala, da je zbolela, sedel sem v avto, jo pobral v LJ, jo odpeljal domov v Sežano ter se vrnil v KK. domov sem prišel okoli 2.30 ure, seveda zjutraj služba...

ko se kaj spomnim, dopišem! :D
Rhea
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 10. 2004
Kraj: Frigate Bay

Neprebrana objavaNapisal/-a Rhea » 17. Dec. 2007 17:10

jochie, jaz temu ne bi rekla kavalirstvo. Jaz temu recem "stati ob strani", "pomagati". (No, razen tistega krvavega vecernega sprehoda. :D )
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 17. Dec. 2007 17:47

g00fy_qa napisal/-a:Jaz ne rabim nobenega kavalirja, da mi bo odpiral vrata in mi brisal sneg z avta, ker lahko vse to naredim tudi sama. Je pa lepa gesta če se spomni in ti pomaga v določeni situaciji - sigurno dobi več plus točk kot tip, ki čaka, da vse naredim sama in se ob tem tri krat pretegnem.

Sej to je fora, tipom ni TREBA tega delati. Sej lahko za vse same poskrbimo. Sam jaz se vseen stopim, če kdaj hoče tip kej narest namest mene, da tko mal pokroviteljsko poskrbi zame :razz:

Pismo, da mi tip ne bi dal jakne... :roll: Sploh si ne morem predstavljati. Pomoje bi jo kar zahtevala, nej mi jo da za tok časa, da se vsaj mal pogrejem, hehehe

Spermij... brez besed sem hahaha... ti pa res nisi noben kavalir :D Pa sej glede na tvoje mnenje, da je kavalirstvo itak brezveze, lahko to vzameš edino kot kompliment :lach:
spermij
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a spermij » 17. Dec. 2007 18:09

It seems I'm a bad bad boy, OMG! :o :eek:
Uporabniški avatar
freaky
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a freaky » 17. Dec. 2007 18:15

Sj je lepo, če ti fant ponudi jakno, ti odpira vrata in vse podobne stvari, ki so v družbi "nujne", če hočeš bit kavalir. Očitno :wink: Drugač pa meni vse te kavalirske zadevce čist nč ne pomenjo, je lepo, ni to en velik pokazatelj, kolk me ma tip rad. Je pa zanimivo, da ženske zmeraj pričakujejo (mo), da nam tip ponudi jakno, da bi pa kdaj me ponudle njim jakno, to pa no go :D

Ena olika že more bit, pretirano kavalirstvo je pa odbijajoče.
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
spermij
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a spermij » 17. Dec. 2007 18:20

freaky napisal/-a:Je pa zanimivo, da ženske zmeraj pričakujejo (mo), da nam tip ponudi jakno, da bi pa kdaj me ponudle njim jakno, to pa no go :D

Pojdimo snemat na ulico in pobirat stave, po kolikšnem času bo kakšna punca svojemu tipu ponudila plašč. :D
Uporabniški avatar
cukr8
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a cukr8 » 17. Dec. 2007 18:23

Aphrodite napisal/-a:
spermij napisal/-a:
Aphrodite napisal/-a:pol ga oa skoz sprašujem če ga zebe, on pa : ''neeeeeeeeeeeee, eeeeeeeeeeeeh, sploh me ne zebe, prav toplo mi je zraven tebe...''

To je pa tok NAKLADU, da joj... :roll: :lol: Če te zebe, te pač zebe, pa nima veze, a maš spodaj tiča al ne...

ja sej vem da ga je zeblo in vem da je mislil sarkastično :D je bla pa lepa gesta...

Ni mislil sarkastično, ampak prijazno (mislim, vsaj upam, če je pač tvoj fant) :wink: ... Mal preveč se opleta s tem izrazom zadnje čase, se mi zdi :clowm: ...

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov