Kavalirstvo

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Rhea
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 10. 2004
Kraj: Frigate Bay

Neprebrana objavaNapisal/-a Rhea » 15. Dec. 2007 16:15

Zvoncica napisal/-a:Itak, da smo enakovredne. Kavalirstvo je stvar pozornosti, prijaznosti in kar je še podobnih stvari. Vsi tipi tega očitno ne počnejo, so pa zato tisti, ki to počnejo nekaj posebnega.

Hmm, ja, ampak ce smo enakovredne, zakaj je potem taka pozornost tako zazeljena? Ce smo enakovredni, zakaj me nismo "kavalirske", odstopamo stole moskim, odpiramo vrata, ipd.? Je mozno, da se po tej logiki zenske potutijo(mo) malcek vecvredne (ce ze nismo nebogljena in nemocna bitja)? :wink:
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 15. Dec. 2007 17:14

Mahagonij napisal/-a:
mariah napisal/-a:Ful mi je pa všeč, če ti fant ponudi svojo jakno, majco ko je pupi mrzlo.
Jst sm uceri/danes ponoci dal eni punci svojo bundo. Ful se ji je fajn zdel. :D (meni je pa rit zmrznila :D)

lepo se učiš! :D :D :D
Uporabniški avatar
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *_nincy_* » 15. Dec. 2007 18:04

Jochie napisal/-a:
Mahagonij napisal/-a:
mariah napisal/-a:Ful mi je pa všeč, če ti fant ponudi svojo jakno, majco ko je pupi mrzlo.
Jst sm uceri/danes ponoci dal eni punci svojo bundo. Ful se ji je fajn zdel. :D (meni je pa rit zmrznila :D)

ne morem vrjeti :D
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
Uporabniški avatar
cukr8
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a cukr8 » 15. Dec. 2007 18:44

A pa jo je vrnila al si zdej brez :mrgreen: ?
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 15. Dec. 2007 19:39

spermij napisal/-a:Aha, torej je moški manj vreden in ga ne bo škoda, če ga bo zgazil avto... :roll:
A je zenska manjvredna pa damo njo na zunanjo stran? A bomo metal kovanc, da bomo enakovredni? V vsakem primeru bo skoda, ce nekoga avto povozi.
spermij napisal/-a:No ja, 100 ljudi-100 čudi. Zame je pač izpostavljanje tveganju zato, da bi s tem pri ženski pridobil "točke", bedarija.
Niti ko gre za tvojo punco? Pri njej si menda ja zelis "tock". In to custvo, da bi sam tvegal, da njo obvarujes bi ti moralo samo od sebe pridet, ce jo ljubis.

Jochie napisal/-a:
Mahagonij napisal/-a:

Pa tudi ni brez dobrih strani tole ucenje. Moja zmrznjena riti je bil nakonc rocno odtajana. :oops:

Zvoncica napisal/-a:
spermij napisal/-a:No ja, 100 ljudi-100 čudi. Zame je pač izpostavljanje tveganju zato, da bi s tem pri ženski pridobil "točke", bedarija.

Pa še to - moški, ki trdi, da nisi pravi dec, če se ne izpostaviš, nima vsega pošlihtanega v glavi (ne leti na nikogar neposredno).

No evo, ženskam je pa to "izpostavljanje tveganju" neizmerno všeč ;)

Pač imamo pomoje v krvi, da so nam všeč pogumni moški.
.
Ti sploh ne ves kok. Zenske brez teh genov so izumrle, zato ker so imele moskega, ki je spidil ob nevarnosti. In zenska z otroci ne more bezat tok hitro, zato so njen genski material naslednjic vidl, ko je sel lev srat.

Ena sorodna lastnost, ki je zenskam vsec, so pa moski, ki razdajajo svojo energijo brez da bi pricakovali kaj v zameno. Najbolj expliciten in ociten primer so tipi, ki delajo kaj dobrodelnega.

Rhea napisal/-a:
Zvoncica napisal/-a:Itak, da smo enakovredne. Kavalirstvo je stvar pozornosti, prijaznosti in kar je še podobnih stvari. Vsi tipi tega očitno ne počnejo, so pa zato tisti, ki to počnejo nekaj posebnega.

Hmm, ja, ampak ce smo enakovredne, zakaj je potem taka pozornost tako zazeljena? Ce smo enakovredni, zakaj me nismo "kavalirske", odstopamo stole moskim, odpiramo vrata, ipd.? Je mozno, da se po tej logiki zenske potutijo(mo) malcek vecvredne (ce ze nismo nebogljena in nemocna bitja)? :wink:
Nima veze z vrednostjo in njeno enakostjo med spoloma(ceprav je res, da ste vecvredne, predvsem zato, ker ne rabis veliko moskih za razmnozevanje vrste in smo zato bolj expendable). Zakaj je taka pozornost tako zazeljena? Zato ker ti geni tako pravijo.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 15. Dec. 2007 20:34

spermij napisal/-a:Najprej je potrebno poskrbeti ZASE. Ko si sam varen, se pobrigaš za druge.
Najprej pamet, potlej "pogum".

No, kakorkoli, naj ima vsak svoje mišljenje.

Vsak ima svoje mišljenje... in jaz zase vem, da me ne bi mogel nikoli privlačiti boječ moški. Lahko mi je ohinsploh, ampak ta strahopetnost in dejstvo, da se kdaj ni postavil zame, bi me v sekundi odbila.
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 15. Dec. 2007 20:56

Heh, Spermija :D pa njegovo en freak napade ... Kr je treba najprej poskrbet zase, Spermij u sekundi odšprinta na pru drevo, bejba se more pač znajdet sama ...

Boga njegova. Upam, da je saj tok fer, da ji plača tečaj samoobrambe.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
spermij
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 27. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a spermij » 15. Dec. 2007 22:54

Misli si, kar češ. ;)
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Anelise » 15. Dec. 2007 23:13

Zvoncica napisal/-a:
spermij napisal/-a:Najprej je potrebno poskrbeti ZASE. Ko si sam varen, se pobrigaš za druge.
Najprej pamet, potlej "pogum".

No, kakorkoli, naj ima vsak svoje mišljenje.

Vsak ima svoje mišljenje... in jaz zase vem, da me ne bi mogel nikoli privlačiti boječ moški. Lahko mi je ohinsploh, ampak ta strahopetnost in dejstvo, da se kdaj ni postavil zame, bi me v sekundi odbila.

S tem se strinjam..Men je super,da mi tip daje občutek varnosti :D Da maš filing,da te bo branu če bo treba..Sam po drugi strani nečem bit odvisna od moškega (poguma)...Ka pa če bom kdaj sama,pa me tip ne bo mogu branit?Zato pa vsem svetujem kak tečaj samoobrambe..Al pa vsaj solzilc v torbici..Nikol se ne ve.
Rhea
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 10. 2004
Kraj: Frigate Bay

Neprebrana objavaNapisal/-a Rhea » 16. Dec. 2007 20:49

Mahagonij napisal/-a:Nima veze z vrednostjo in njeno enakostjo med spoloma(ceprav je res, da ste vecvredne, predvsem zato, ker ne rabis veliko moskih za razmnozevanje vrste in smo zato bolj expendable). Zakaj je taka pozornost tako zazeljena? Zato ker ti geni tako pravijo.

Ok, zanimiv odgovor. :gruebel: :) V ekstremnih situacijah (npr. naravne nesrece...) je to popolnoma smiselno, ampak v vsakdanjem zivljenju zame nepotrebno.

OT: Nekaterim kavalirstvo na stara leta stopi v glavo: enkrat sem se peljala zvecer s trolo v Ljubljani. Bila je skoraj prazna. Na neki postaji vstopi stara zenicka, se primaja do zadnjega dela avtobusa, postavi ob moj sedez in sikne "No, se bomo kaj dvignili!?" Jaz samo :eek: , skoraj celo trolo sedezev je imela prazno, vesca stara, pa se je privlekla do zadnjega dela samo zato, da je lahko nekomu razbivala skatle. Sem ji rekla, da so vsi sedezi okoli mene prazni.... :D Saj ne recem, sem vedno odstopala sedeze starejsim, nekajkrat so me babnice celo nazjale "KAJ, A ZGLEDAM STARA!!!??", ampak tale s tole staro vesco je bila pa unikatna! :D
Uporabniški avatar
jozica1
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 29. 4. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a jozica1 » 17. Dec. 2007 1:15

[quote="Lopatka"]Men je ful všeč če je tip tak! Men bi se fuuul grdo zdelo da bi tip pred mano vstopil skozi kakšna vrata in mi po možnosti še čist pred nosom zaloputnil z vrati :? Pa tud določene geste so mi všeč kot je recimo ta, da se ponudi da prvi plača... sicer vedno pazim da je pri tem plačevanju nekako zadeva izenačena, se pravi enkrat jst, drugič ti... ampak vseeno se mi zdi lepo da se vsaj ponudi da prvi plača. Ne pa da sedi in se dela francoza :?

Tisto s suknjičem mi je pa do konca smešno :lach: :lach:[/quote]

se podpišem :)
Velika ljubezen in velik uspeh sta povezana z velikimi tveganji!
Uporabniški avatar
Aphrodite
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Aphrodite » 17. Dec. 2007 8:41

mene je šokiralo, ko mi je fant na najinem prvem zmenku odpiral vrata, primaknil stol ipd. :eek: ker do takrat mi tega še ni nikol naredil...mal mi je blo čudno, ampak zdej sem se navadla :) in mi je res lepo, ko me zebe, me s svojo jakno pokrije...pol ga oa skoz sprašujem če ga zebe, on pa : ''neeeeeeeeeeeee, eeeeeeeeeeeeh, sploh me ne zebe, prav toplo mi je zraven tebe...'' in še po dveh letih se ni glede tega nič spremenilo...

sej ne da bi bila rada odvisna od njega, ampak mi pač paše, da je na tak način pozoren do mene...sej mu je vse poplačano :wink:
Uporabniški avatar
azuc@r
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 10. 2007
Kraj: blizu ljubljane

Neprebrana objavaNapisal/-a azuc@r » 17. Dec. 2007 9:59

js u petk nism mogla vrjet, kolega mi je zavezu vezalke sredi ljubljanje na stojncah :!: men je blo tkoooo nerodn omg...kolega!!!! vezalke!!!!
Uporabniški avatar
anoyel
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a anoyel » 17. Dec. 2007 11:17

azuc@r napisal/-a:js u petk nism mogla vrjet, kolega mi je zavezu vezalke sredi ljubljanje na stojncah :!: men je blo tkoooo nerodn omg...kolega!!!! vezalke!!!!

ja skrbelo ga je, da ne bos padla buum na tla in se razbila. pozoren ta tvoj kolega, ni kaj. :D
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
spermij
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 27. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a spermij » 17. Dec. 2007 11:52

Aphrodite napisal/-a:pol ga oa skoz sprašujem če ga zebe, on pa : ''neeeeeeeeeeeee, eeeeeeeeeeeeh, sploh me ne zebe, prav toplo mi je zraven tebe...''

To je pa tok NAKLADU, da joj... :roll: :lol: Če te zebe, te pač zebe, pa nima veze, a maš spodaj tiča al ne...

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov