Kavalirstvo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
razmazena_maca - Debatorica
- Na forumu od: 24. 8. 2007
ni res. eni fantje so pač zelpo lepo vzgojeni... meni recimo en kolega VEDNO odpre vrata(avto, lokal, hiša, ograja, karkoli), pomaga slečt jakno n je nasploh ful kavalirski in spoštuje ženske. meni je to lepo in no, to tudi do neke mere tudi pričakujem.spermij napisal/-a:Ktera pričakuje strežbo kjerkol in kadarkol, je zgolj bedna razvajenka.
-
cUmpa - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 11. 2007
Ja pravjo, da je po bontonu tako, da moški stopi naprej v lokal, da vidi, če je primeren za njegovo spremljevalko in prav tako potem izstopi, da preveri, če je vse ok zunej
Js imam enga prijatla, ki se tega drži in mi je neznansko všeč. Ne vem, ampak neprijetno mi je, ko nekateri lokali ali restavracije so tk butasto narjeni, da morš it čez cel prostor, da najdeš kako frej mizo, pol pa vs tisti folk buli vate, ko greš mimo, pa mi kr paše tk za njim hodit, da on požanje vse tiste kritične poglede, medtem ko js veselo skakljam zadej
Js imam enga prijatla, ki se tega drži in mi je neznansko všeč. Ne vem, ampak neprijetno mi je, ko nekateri lokali ali restavracije so tk butasto narjeni, da morš it čez cel prostor, da najdeš kako frej mizo, pol pa vs tisti folk buli vate, ko greš mimo, pa mi kr paše tk za njim hodit, da on požanje vse tiste kritične poglede, medtem ko js veselo skakljam zadej
- spermij
- Debatorica
- Na forumu od: 27. 7. 2007
razmazena_maca napisal/-a:ni res. eni fantje so pač zelpo lepo vzgojeni... meni recimo en kolega VEDNO odpre vrata(avto, lokal, hiša, ograja, karkoli), pomaga slečt jakno n je nasploh ful kavalirski in spoštuje ženske. meni je to lepo in no, to tudi do neke mere tudi pričakujem.spermij napisal/-a:Ktera pričakuje strežbo kjerkol in kadarkol, je zgolj bedna razvajenka.
Tip, ki to počne VEDNO in POVSOD, je pomehkužena copata, ki ga lahko marsikatera ženska komot obrne.
Torej, ker jaz tega ne počnem do vsake kolegice/znanke/prijateljice, ne spoštujem žensk in nimam prave vzgoje? Gimme a break...
-
razmazena_maca - Debatorica
- Na forumu od: 24. 8. 2007
za moje pojme ja, žal.spermij napisal/-a:razmazena_maca napisal/-a:ni res. eni fantje so pač zelpo lepo vzgojeni... meni recimo en kolega VEDNO odpre vrata(avto, lokal, hiša, ograja, karkoli), pomaga slečt jakno n je nasploh ful kavalirski in spoštuje ženske. meni je to lepo in no, to tudi do neke mere tudi pričakujem.spermij napisal/-a:Ktera pričakuje strežbo kjerkol in kadarkol, je zgolj bedna razvajenka.
Tip, ki to počne VEDNO in POVSOD, je pomehkužena copata, ki ga lahko marsikatera ženska komot obrne.
Torej, ker jaz tega ne počnem do vsake kolegice/znanke/prijateljice, ne spoštujem žensk in nimam prave vzgoje? Gimme a break...
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
Mahagonij napisal/-a:Ahaha. I get the joke.Jochie napisal/-a:Mahagonij napisal/-a:Hahaha Madona si razvajena.Zvoncica napisal/-a:veliko bolj luškano mi je, če me nese čez
pri zvonkulji tole ne bi bilo problematično, hudič bi bil, če....
lol ti zloba
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Eni res pretiravate ne velko.
Js bi se blazno neprijetno počutla, da bi mi vedno in pousod neki odpiru, zapiru, prnašu, odnašu, raunou z mano kt da sm nepokretna. Men je to čis preveč.
Lepo je, da mi ne nabije lih vrat u faco, da mi ne spodmakne stola in zletim po tleh, da me ne porine same čekirat u lokal poun starih prbitih fotrou ... Use ostalo si bom že sama porihtala, hvala.
Nost po štengah?! Odkar mam več k 10 kil se ne pustim nost nobenmu, nism tok žleht, lena pa še mnj.
Js bi se blazno neprijetno počutla, da bi mi vedno in pousod neki odpiru, zapiru, prnašu, odnašu, raunou z mano kt da sm nepokretna. Men je to čis preveč.
Lepo je, da mi ne nabije lih vrat u faco, da mi ne spodmakne stola in zletim po tleh, da me ne porine same čekirat u lokal poun starih prbitih fotrou ... Use ostalo si bom že sama porihtala, hvala.
Nost po štengah?! Odkar mam več k 10 kil se ne pustim nost nobenmu, nism tok žleht, lena pa še mnj.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
anoyel - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2007
osnovno kavalirstvo je cist dovolj. odpreti vrata, pospremiti do doma oz. preveri, ce je dama varno domov prispela - ze sam klic je dovolj. pač te osnovne manire lepega vedenja.
tisto kar je moč videti v hollywoodskih filmov je pa že cisto pretiranje in prevec idealiziranje moskosti.
tisto kar je moč videti v hollywoodskih filmov je pa že cisto pretiranje in prevec idealiziranje moskosti.
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
-
*_nincy_* - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 2. 2006
Zvoncica napisal/-a:Mahagonij napisal/-a:Ahaha. I get the joke.Jochie napisal/-a:Mahagonij napisal/-a:Hahaha Madona si razvajena.Zvoncica napisal/-a:veliko bolj luškano mi je, če me nese čez
pri zvonkulji tole ne bi bilo problematično, hudič bi bil, če....
lol ti zloba
Joško tok ne učitno napisano ressss
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Aloha napisal/-a:Js bi se blazno neprijetno počutla, da bi mi vedno in pousod neki odpiru, zapiru, prnašu, odnašu, raunou z mano kt da sm nepokretna. Men je to čis preveč.
ja enako. sej nisem iz porcelana, da bi me bilo treba merkat in varovat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov