Kavalirstvo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 184 prispevkov
• Stran 3 od 13
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13
Naslednja
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
To dejstvo je zelo zoprno. In zato se jaz kar se tega tice precej nazaj drzim, raje nisem kaj prevec kavalirski, kot pa da hodim po robu in mi skos mori misel, da moram pazit, da ne bom izgublju spostovanja.Schatzika napisal/-a:Kavalirstvo pa naj ne presega določenih mej, recimo takih, da bi tip pristajal na nespoštljiv odnos do sebe! Pač, naj ne dovoli poniževanje s strani ženske, ali pa da pristaja na vse živo kar mu ona predlaga.
Zanima me kaj si mislite o enih tipih, ki pri igrah in sportih(naprimer pikado oz bowling) pustijo zenskam, da jih premagajo.
-
črnamamba - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 12. 2007
jaz obožujem kavalirja....ko greva s šefom in strankami na poslovna kosila, me šef vedno vpraša kaj bom naročila...in to naroči natakarju...
pa še...ko naročim vodo v flaši...vedno mi jo nalije v kozarec....to fanta mal "učim"...ker se naravnost stopim , ko tipi to počnejo...
kje ste pa vi doživele pretirane kavalirje?da vam vrata od avta odpirajo?!
jaz sem čisti frik na bon ton...par knjig prebrala....ampak vseeno bi se smejala ko bi mi vrata teku odpirat...
tisto o suknjiču v luži ( začetek foruma) je pa iz ene reklame potegnjeno...
pa še...ko naročim vodo v flaši...vedno mi jo nalije v kozarec....to fanta mal "učim"...ker se naravnost stopim , ko tipi to počnejo...
kje ste pa vi doživele pretirane kavalirje?da vam vrata od avta odpirajo?!
jaz sem čisti frik na bon ton...par knjig prebrala....ampak vseeno bi se smejala ko bi mi vrata teku odpirat...
tisto o suknjiču v luži ( začetek foruma) je pa iz ene reklame potegnjeno...
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Mahagonij napisal/-a:
Zanima me kaj si mislite o enih tipih, ki pri igrah in sportih(naprimer pikado oz bowling) pustijo zenskam, da jih premagajo.
meni bi se zdelo malo trapasto. ok, še bolj trapasto bi se mi zdelo, če bi se mu res šlo in bi me recimo totalno porazil in pustil na nuli. naj pusti tekmovalnost doma in malo z rezervo špila, ampak pustit mi pa res ni treba, ker nisem noben otrok, ki bi jokal zaradi poraza.
-
Marilena - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 8. 2007
Nekaj je zagotovo- kavalirstvo izumira. Dandanes moški (so tudi izjeme) na ženske gledajo drugače, ženske smo emancipirane, enakopravnejše, včasih pa je veljalo, da je ženska neka krhka oseba, ki jo more moški na vsak način braniti, zanjo skrbeti... Od tu torej tudi kavalirstvo, tudi sam način osvajanja je bil drugačen, časi pa se spreminjajo in zato tudi tisti redki kavalirji počasi izginjajo.
Prav zabavno bi bilo imeti takšnega fanta, čeprav bi mi bile vse te ljubeznive geste na začetku malce nenavadne, ampak sem prepričana, da bi se jih hitro navadila
Prav zabavno bi bilo imeti takšnega fanta, čeprav bi mi bile vse te ljubeznive geste na začetku malce nenavadne, ampak sem prepričana, da bi se jih hitro navadila
Prvi neprebran prispevek • 184 prispevkov
• Stran 3 od 13
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov