Kavalirstvo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 184 prispevkov
• Stran 12 od 13
•
Prejšnja
1 ... 9, 10, 11, 12, 13
Naslednja
- *urškica*
- Debatorica
- Na forumu od: 3. 8. 2007
Js sm enim delal uslugo,pa sm plesala z njem na maturancu.Pa je mel tip tako čudno navado,da je včasih dobesedno se vrinu pred mene,da mi je lahk vrate odpru,pa tud če sm mela kolegico zravn je vedno on plaču,pa čeprav sm mu razložla,da mi je to zoprn.Pol mi je skos svojo jakno vsiljeval,pa en hvala mam svojo .Pa na plesnih je mel take čudne pretrese in izjave,da so ga vsi bl čudn gledal,pa skos je govoru če mi lahk torbico nos.
Uglavnem ,tud če bi mi bil všče,kar mi ni bil,bi me to čist odbil.
Uglavnem ,tud če bi mi bil všče,kar mi ni bil,bi me to čist odbil.
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
kavalirstvo mi je gut v mejah normale: torej ženskam prednost, d tip odpre vrata in te spusti naprej, nese kašne težje zadeve ipd.
d pa se nekam pripeljeva z avtom, parkira in že leti na drugo stran men odpret vrata... :unknown: s takimi pa ne, to mi sploh ne potegne (bivši je to na začetku počel, pa sm ga hitr odvadila)
d pa se nekam pripeljeva z avtom, parkira in že leti na drugo stran men odpret vrata... :unknown: s takimi pa ne, to mi sploh ne potegne (bivši je to na začetku počel, pa sm ga hitr odvadila)
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
-
*lilica* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 8. 2007
lakeesha napisal/-a:kavalirstvo mi je gut v mejah normale: torej ženskam prednost, d tip odpre vrata in te spusti naprej, nese kašne težje zadeve ipd.
Ja, jest mojega počasi navajam na nekaj kavalirstva, torej v mejah normale, ker se mi zdi lepo, da je moški vsaj malo kavalir, če je pravi moški
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
js bi se ob nekem blaznem kavalirju pomoje počutla prou bedasto.. k da ne morm sama nč narest.. kavalirstvo je zame sprejemljivo kot pomoč ko kej ne morm sama.. da mi pomaga kej nost, če je težko, alpa mi poda roko, če kam lezeva, da slučajno ne padem.. da bi mi pa odpiral vrata na vsakem koncu mi je pa že kar tu mač
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
-
[She.] - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 5. 2008
- Kraj: Bora Bora
Roberta R. napisal/-a:js bi se ob nekem blaznem kavalirju pomoje počutla prou bedasto.. k da ne morm sama nč narest.. kavalirstvo je zame sprejemljivo kot pomoč ko kej ne morm sama.. da mi pomaga kej nost, če je težko, alpa mi poda roko, če kam lezeva, da slučajno ne padem.. da bi mi pa odpiral vrata na vsakem koncu mi je pa že kar tu mač
Mam podobno mnenje
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
-
Atena13 - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 10. 2007
Stol si lahko sama odmaknem, plašč sama obesim-nism tolk mejhna, tud skoz vrata grem rajš za tipom,da ga lahk v rit gledam , tak da...če kdo želi bit kavalir...je lahk pripravljen...na kak šok. (zadnje čase sploh rada pridržim vrata...le zakaj?:D)
Nikoli ne zamudi priložnosti, da nekomu poveš da ga imaš rad...
- Black Kitty
Se podpišem pod post Roberte R.
Mi je pa ful všeč, ko mi zmeri nese vrečke med šopingom (prostovoljno, nisem ga nikoli prosila), da lahko v miru probavam stvari in si jih ogledujem.
Mi je pa ful všeč, ko mi zmeri nese vrečke med šopingom (prostovoljno, nisem ga nikoli prosila), da lahko v miru probavam stvari in si jih ogledujem.
-
[She.] - Kofetarica
Black Kitty napisal/-a:Se podpišem pod post Roberte R.
Kko se to doseže ?
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
To glede vrečk, sploh če ima punca že polne roke ali pa si hoče vmes kaj sprobat v keri štacuni, pa jih nima kam dat... v takem primeru se mi zdi samoumevno, da se fant ponudi, da ji kaj nese ali vsaj poprime (razen če je kak težak, ki se boji, da bi ga kdo videl kako tovori vrečke od punce). Ali pa vsaj, če ga punca prosi, da ji pomaga kej nest pa privoli (če se že sam ne ponudi za pomoč). Ne prenesem pa tipov, ki jim je odveč kaj pomagat punci (bolš da že na začetku pokaže kakšen je, vsaj ne izgublaš več časa s takim).
-
[She.] - Kofetarica
Tamala_mrha napisal/-a:To glede vrečk, sploh če ima punca že polne roke ali pa si hoče vmes kaj sprobat v keri štacuni, pa jih nima kam dat... v takem primeru se mi zdi samoumevno, da se fant ponudi, da ji kaj nese ali vsaj poprime (razen če je kak težak, ki se boji, da bi ga kdo videl kako tovori vrečke od punce). Ali pa vsaj, če ga punca prosi, da ji pomaga kej nest pa privoli (če se že sam ne ponudi za pomoč). Ne prenesem pa tipov, ki jim je odveč kaj pomagat punci (bolš da že na začetku pokaže kakšen je, vsaj ne izgublaš več časa s takim).
Ja sej to je logično. Sam jst bi da tud če ma jst sam torbico mela da mi on nese vrečko. Ne zaradi tega kr bi bla neka razvajena kokoša al krsama nebi upala ampakr zato, kr se mi zdi to ful lepo in fain od fanta, da olajša tisti pou kilogramček punci
-
Mju - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 11. 2007
včasih sem vedno sanjala, kako bi bilo lepo imet fanta kavalirja. danes pa mi gre to prov na živce. mogoče sem čudna, ampak bedno se počutim, če mi fant odpre vrata. ne maram, če vedno plača on. na živce mi gre, če mi hoče vse olajšat, če hoče bit moški, če hoče bit olikan.
kljub temu se mi zdi pa lepo, da recimo fant svoji punci nese kakšno vrečko, da ne vleče sama
kljub temu se mi zdi pa lepo, da recimo fant svoji punci nese kakšno vrečko, da ne vleče sama
Make music, not war
-
ženska - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 10. 2005
- Kraj: Prelepa Gorenjska
Vsaka si želi kavalirstva ... Ko pa pride do kakšnega "kavalirja", ji pa kmalu začne presedati.
Saj cenim trud in pozornost, ampak ponavadi je tega kmalu preveč in mi začne presedati. Partner naj bo enakovreden, ne pa nekdo, ki ti ves čas streže in dela stvari namesto tebe. Ne rečem ob priložnostih, ko se kavalirstvo spodobi, če se pa to ponavlja iz dneva v dan, je pa moteče.
Saj cenim trud in pozornost, ampak ponavadi je tega kmalu preveč in mi začne presedati. Partner naj bo enakovreden, ne pa nekdo, ki ti ves čas streže in dela stvari namesto tebe. Ne rečem ob priložnostih, ko se kavalirstvo spodobi, če se pa to ponavlja iz dneva v dan, je pa moteče.
-
trapa - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: Koper
Zanimivo, nisem vedla, da je kavalirstvo med mladimi puncami prej nezaželjeno, kot zaželjeno.
Mam pa občutek, da vas večina meša kavalirstvo in copatarstvo.
Moram priznat, da so mi všeč kavalirska dejanja.Take drobne malenkosti, ki pokažejo fantovo dobronamernost. Se zaradi njih ne počutim prav nič manjvredna, podrejena, šibkejša ali česarkoli prikrajšana.
Mam pa občutek, da vas večina meša kavalirstvo in copatarstvo.
Moram priznat, da so mi všeč kavalirska dejanja.Take drobne malenkosti, ki pokažejo fantovo dobronamernost. Se zaradi njih ne počutim prav nič manjvredna, podrejena, šibkejša ali česarkoli prikrajšana.
Imaš, da me vikaš!
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
Po mojem je tako, da pravi moški ob pravem času pokaže svojo kavalirsko plat in ne pretirava z lepimi gestami. No, jaz še nisem naletela na koga podobnega. Ponavadi je bilo tako, da bi jaz njih lahko naučila olike. In tukaj govorim o osnovah bontona in občasne ustrežljivosti, ne o picajzlastih stvareh.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
*lilica* napisal/-a:lakeesha napisal/-a:kavalirstvo mi je gut v mejah normale: torej ženskam prednost, d tip odpre vrata in te spusti naprej, nese kašne težje zadeve ipd.
Ja, jest mojega počasi navajam na nekaj kavalirstva, torej v mejah normale, ker se mi zdi lepo, da je moški vsaj malo kavalir, če je pravi moški
To je pa lepo, če ti to uspeva. Se mi zdi, da je kar težko izkoreniniti navade oz. nekoga spremeniti in mu vcepiti določene vrednote.
Prvi neprebran prispevek • 184 prispevkov
• Stran 12 od 13
•
Prejšnja
1 ... 9, 10, 11, 12, 13
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov