Kavalirstvo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Lady_T - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 4. 2008
Sharona05 napisal/-a:jaz pa jemljem kavalirstvo nekako kot spoštovanje do ženske, ker smo (baje) pač nežnejši spol. se pravi (kar tudi moj dela) :
vstopi prvi v restavracijo, bar, kakorkoli in mi pridrži vrata, pomaga (!) slečt plašč, mi da prednost pri naročanju pijače/hrane, prevzame vsaj del bremena, ki ga nosim; ponudi in prinese kaj za oblečt...
sej to ni tak težko, pride z leti
se strinjam in mislm tud, da kavalirstvo ni zaželjeno samo za osvajanje..
-
kiny - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 8. 2007
- Kraj: over the rainbow
Men je uredu to da tip pač počaka da gre ženska prva skozi vrata pa pol on za njo pa da recimo v takem primeru pridrži vrata.
Na živce pa bi mi šlo da bi mi odmikal stol v neki restavraciji.... tista s čevli in plaščem je pa čista copata!
Na živce pa bi mi šlo da bi mi odmikal stol v neki restavraciji.... tista s čevli in plaščem je pa čista copata!
-
shaikica - Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 10. 2007
- Kraj: entre amor y el odio
oJ;
Men je tu fuuuul lušno,k se počutim ful u redi takrat. ko vedno on plača pijačo,pa reče d se ne spodobi hihi al pa naj se zahvalim bogu k sm zenska d mi drugi plačujejo( pa sej vrnem,,ma ni frka v kešu,a v pozornosti!), pa ko ti pridrži vrata in odpire, spusti d greš ti prva... mislim je fuuuuul takih malih pozornosti, k mi pa veliko pomenijo in se mi zdijo kot sem rekla ful luškane in kavalirske. je pa res, da je takih tipov vse manj, oz. bi jih lahko naštela na prste ne roke...:S
Men je tu fuuuul lušno,k se počutim ful u redi takrat. ko vedno on plača pijačo,pa reče d se ne spodobi hihi al pa naj se zahvalim bogu k sm zenska d mi drugi plačujejo( pa sej vrnem,,ma ni frka v kešu,a v pozornosti!), pa ko ti pridrži vrata in odpire, spusti d greš ti prva... mislim je fuuuuul takih malih pozornosti, k mi pa veliko pomenijo in se mi zdijo kot sem rekla ful luškane in kavalirske. je pa res, da je takih tipov vse manj, oz. bi jih lahko naštela na prste ne roke...:S
-
Pontifex Maximus - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2007
*lilica* napisal/-a:Jest pa mislm, da kavalirji počasi grejo po gobe
A je to dobr al je to slabo? Jest npr. nikoli nisem dobro razumel, kaj naj bi kavalir sploh bil...
-
*lilica* - Cosmopolitanka
Pontifex Maximus napisal/-a:A je to dobr al je to slabo?
Men se zdi definitivno slabo. No, ni nas treba po rokah nost, ampak kakšna ustrežljivost, pa odpiranje vrat...je pa zmerej lepo
Sej odpiranje vrat oz..vsaj pridržanje že človk kdaj doživi, tle se pa pol neha
-
Pontifex Maximus - Kofetarica
*lilica* napisal/-a:Pontifex Maximus napisal/-a:A je to dobr al je to slabo?
Men se zdi definitivno slabo. No, ni nas treba po rokah nost, ampak kakšna ustrežljivost, pa odpiranje vrat...je pa zmerej lepo
Sej odpiranje vrat oz..vsaj pridržanje že človk kdaj doživi, tle se pa pol neha
Ka pa pol še spada pod "kavalirstvo"?
- Toya
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 4. 2007
kavalirstvo do neke meje? ja, vsekakor pozitivno. Me pa zanima, kolk moških po 20 letih zakona še vedno odpira vrata avta svoji ženi- mislm, da bi jih lahk z lupo iskal
Nevem, pomoje je to zgolj kaprica, ki se je moški pri svojih partericah naveličajo. Ni pa treba poudarjat, da s pridržanjem vrat gostilne kaki hudi bejbi nimajo problema spljoh
Nevem, pomoje je to zgolj kaprica, ki se je moški pri svojih partericah naveličajo. Ni pa treba poudarjat, da s pridržanjem vrat gostilne kaki hudi bejbi nimajo problema spljoh
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 4. 2008
- Kraj: LJuBLjaNa
...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 21. Jan. 2010 9:34, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
-
*lilica* - Cosmopolitanka
Toya napisal/-a: Me pa zanima, kolk moških po 20 letih zakona še vedno odpira vrata avta svoji ženi- mislm, da bi jih lahk z lupo iskal
Men moj ne odpira vrata avta. Mislim, da ni potrebe za to. Ampak danes mi jih pa celo je, ker je padal dež in sva stala brez dežnika na dežju
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Meni pa ne bi bilo zanimivo, če bi mi skos odpiral vrata. Mislim, saj si jih znam sama in nisem defektna. Tudi če mi nikoli ne bi, razen ko bi nosila vrečke ali kaj, me ne bi motilo, ker se mi to zdi malo tečno oz. smešno. Ob kakšni svečani priložnosti pa je lepo.
-
gaby_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
meni je tudi malo čudno, da bi mi fant vedno odpiral vrata. si jih znam sama. včasih morda to res stori, ampak name to nima nekega posebnega efekta.
je pa prijazen, da mi pomaga nositi (pre)težke vrečke, ko grem po večjih nakupih, nosi mojo torbo (čeprav potem zgleda malo gay ). to mi recimo veliko več pomeni, ker meni bi ob vsej teži verjetno odpadle roke.
kavalirsko po moje tudi ni, da fant vedno plača. sem dokaj 'moderna' ženska in vse na toliko časa plačam večerjo, pijačo, vstopnice. Tako, da je približno vse na pol. Tudi ne pustim, da mi fant plača morje ali daljše dopustovanje. to zame ni kavalirstvo ampak izkoriščanje.
je pa prijazen, da mi pomaga nositi (pre)težke vrečke, ko grem po večjih nakupih, nosi mojo torbo (čeprav potem zgleda malo gay ). to mi recimo veliko več pomeni, ker meni bi ob vsej teži verjetno odpadle roke.
kavalirsko po moje tudi ni, da fant vedno plača. sem dokaj 'moderna' ženska in vse na toliko časa plačam večerjo, pijačo, vstopnice. Tako, da je približno vse na pol. Tudi ne pustim, da mi fant plača morje ali daljše dopustovanje. to zame ni kavalirstvo ampak izkoriščanje.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov