Kavalirstvo

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Lady_T
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Lady_T » 23. Apr. 2008 16:29

Sharona05 napisal/-a:jaz pa jemljem kavalirstvo nekako kot spoštovanje do ženske, ker smo (baje) pač nežnejši spol. se pravi (kar tudi moj dela) :) :
vstopi prvi v restavracijo, bar, kakorkoli in mi pridrži vrata, pomaga (!) slečt plašč, mi da prednost pri naročanju pijače/hrane, prevzame vsaj del bremena, ki ga nosim; ponudi in prinese kaj za oblečt...

sej to ni tak težko, pride z leti :D

se strinjam in mislm tud, da kavalirstvo ni zaželjeno samo za osvajanje..
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 8. 2007
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a kiny » 29. Apr. 2008 15:16

Men je uredu to da tip pač počaka da gre ženska prva skozi vrata pa pol on za njo pa da recimo v takem primeru pridrži vrata.
Na živce pa bi mi šlo da bi mi odmikal stol v neki restavraciji.... tista s čevli in plaščem je pa čista copata!
Uporabniški avatar
shaikica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 10. 2007
Kraj: entre amor y el odio

Neprebrana objavaNapisal/-a shaikica » 17. Maj. 2008 19:54

oJ;
Men je tu fuuuul lušno,k se počutim ful u redi takrat. ko vedno on plača pijačo,pa reče d se ne spodobi hihi al pa naj se zahvalim bogu k sm zenska d mi drugi plačujejo( pa sej vrnem,,ma ni frka v kešu,a v pozornosti!), pa ko ti pridrži vrata in odpire, spusti d greš ti prva... mislim je fuuuuul takih malih pozornosti, k mi pa veliko pomenijo in se mi zdijo kot sem rekla ful luškane in kavalirske. je pa res, da je takih tipov vse manj, oz. bi jih lahko naštela na prste ne roke...:S
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *lilica* » 17. Maj. 2008 23:20

Jest pa mislm, da kavalirji počasi grejo po gobe :? :D
Uporabniški avatar
Pontifex Maximus
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Pontifex Maximus » 17. Maj. 2008 23:36

*lilica* napisal/-a:Jest pa mislm, da kavalirji počasi grejo po gobe :? :D

A je to dobr al je to slabo? Jest npr. nikoli nisem dobro razumel, kaj naj bi kavalir sploh bil...
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a *lilica* » 17. Maj. 2008 23:39

Pontifex Maximus napisal/-a:A je to dobr al je to slabo?

Men se zdi definitivno slabo. No, ni nas treba po rokah nost, ampak kakšna ustrežljivost, pa odpiranje vrat...je pa zmerej lepo :wink:
Sej odpiranje vrat oz..vsaj pridržanje že človk kdaj doživi, tle se pa pol neha :D
Uporabniški avatar
Pontifex Maximus
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Pontifex Maximus » 17. Maj. 2008 23:41

*lilica* napisal/-a:
Pontifex Maximus napisal/-a:A je to dobr al je to slabo?

Men se zdi definitivno slabo. No, ni nas treba po rokah nost, ampak kakšna ustrežljivost, pa odpiranje vrat...je pa zmerej lepo :wink:
Sej odpiranje vrat oz..vsaj pridržanje že človk kdaj doživi, tle se pa pol neha :D

Ka pa pol še spada pod "kavalirstvo"?
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a *lilica* » 17. Maj. 2008 23:43

Npr. plača pijačo, pomaga nest, če ženska kej nese, ji pomaga obesti jakno al pa plašč, če kam gresta, ...
Toya
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Toya » 18. Maj. 2008 11:27

kavalirstvo do neke meje? ja, vsekakor pozitivno. Me pa zanima, kolk moških po 20 letih zakona še vedno odpira vrata avta svoji ženi- mislm, da bi jih lahk z lupo iskal :lupe:
Nevem, pomoje je to zgolj kaprica, ki se je moški pri svojih partericah naveličajo. Ni pa treba poudarjat, da s pridržanjem vrat gostilne kaki hudi bejbi nimajo problema spljoh :lol:
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 18. Maj. 2008 11:29

Meni moj po več kot pol leta še vedno rad odpira vrata, čeprav jaz vztrajam da si jih znam tudi sama. :D
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 4. 2008
Kraj: LJuBLjaNa

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 18. Maj. 2008 12:47

...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 21. Jan. 2010 9:34, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a *lilica* » 18. Maj. 2008 23:21

Toya napisal/-a: Me pa zanima, kolk moških po 20 letih zakona še vedno odpira vrata avta svoji ženi- mislm, da bi jih lahk z lupo iskal :lupe:

Men moj ne odpira vrata avta. Mislim, da ni potrebe za to. Ampak danes mi jih pa celo je, ker je padal dež in sva stala brez dežnika na dežju :D
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 21. Jun. 2008 15:36

Meni pa ne bi bilo zanimivo, če bi mi skos odpiral vrata. :? Mislim, saj si jih znam sama in nisem defektna. :D Tudi če mi nikoli ne bi, razen ko bi nosila vrečke ali kaj, me ne bi motilo, ker se mi to zdi malo tečno oz. smešno. :D Ob kakšni svečani priložnosti pa je lepo.
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 10. 2005
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a ženska » 21. Jun. 2008 19:19

Pretirano kavalirstvo mi ni všeč. Ne bi marala, da bi moški vse naredil namesto mene. Je pa lepo, da ima nekaj občutka za ženske.
Uporabniški avatar
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a gaby_ » 21. Jun. 2008 19:43

meni je tudi malo čudno, da bi mi fant vedno odpiral vrata. si jih znam sama. včasih morda to res stori, ampak name to nima nekega posebnega efekta.
je pa prijazen, da mi pomaga nositi (pre)težke vrečke, ko grem po večjih nakupih, nosi mojo torbo (čeprav potem zgleda malo gay :D ). to mi recimo veliko več pomeni, ker meni bi ob vsej teži verjetno odpadle roke.
kavalirsko po moje tudi ni, da fant vedno plača. sem dokaj 'moderna' ženska in vse na toliko časa plačam večerjo, pijačo, vstopnice. Tako, da je približno vse na pol. Tudi ne pustim, da mi fant plača morje ali daljše dopustovanje. to zame ni kavalirstvo ampak izkoriščanje.

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov