Kavalirstvo

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 17. Dec. 2007 18:29

spermij napisal/-a:
freaky napisal/-a:Je pa zanimivo, da ženske zmeraj pričakujejo (mo), da nam tip ponudi jakno, da bi pa kdaj me ponudle njim jakno, to pa no go :D

Pojdimo snemat na ulico in pobirat stave, po kolikšnem času bo kakšna punca svojemu tipu ponudila plašč. :D

To se ne dogaja in se nikoli ne bo, zato ker:
1. Ženskam je prej mrzlo kot moškim. Tudi če je kateremu moškemu mrzlo, tega ne bo pokazal, vsaj ne preden bi to pokazala punca. In takrat - če je obema mrzlo, se ona menda ne bo slekla zaradi njega.
2. Kako čudno bi moj plašč izgledal na tipu? Hvala. Mislim, da si kaj takega noben ne bi želel privoščiti. Če gremo še dalje, moj plašč si niti noben ne bi zmogel stlačiti nase.
3. Tip, zaradi katerega se mora ženska sleči in ga obleči v svoj plašč, deluje gej. Brez debate. In tega si menda noben ne želi, je že boljša alternativa da zmrzneš.

V primeru, da si tip in ti je mrzlo je torej veliko pametneje stisniti zobe in potrpeti, kot pa sprejeti plašč od drage in trpeti zaradi ponižanja.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Uporabniški avatar
freaky
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a freaky » 17. Dec. 2007 18:34

O moj bog. Sam si me pa nasmejala. Kakšno ponižanje? Če je pa tip ponižan zard tega, ker mu punca ponudi plašč/jakno/karkoli, pol pa tut ni use uredu. Usaj zame ne. Si pomislila, da lahko tut ti zgledaš čudno v pol preveliki jakni? Ampak ok, žensk NE sme zebst, moške pa lahko. :roll:
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 17. Dec. 2007 18:37

Če bi bilo men toplo, njega bi pa zeblo, bi mu zihr ponudila svojo jakno, pa mu težila, nej si jo mal ogrne, vsaj dokler ne bi mene začelo zebsti :D

Sam ej... morm priznati, da bi se mi zdelo malo čudno, če bi jo sprejel :?
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sončk » 17. Dec. 2007 19:18

mene bi pa res brigal če to zgleda gej, mislm če bi bil moj fant najbrž on to ne bi bil ane? pač prsilla bi ga da si jo ogrne, če mene pač ne bi zeblo=)
Uporabniški avatar
azuc@r
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 10. 2007
Kraj: blizu ljubljane

Neprebrana objavaNapisal/-a azuc@r » 17. Dec. 2007 19:26

js bi mu vrjetno u smehu rekla če mu dam jakno pol bi ga pa objela pa segrela, si ne predstavljam da bi obleku pač mojo jakno, sej ga mal bolj stisneš pa pogreješ...
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 18. Dec. 2007 17:41

moj niti slučajno ne bi hotel moje jakne oblečt. bi pomoje res raje zmrznil :lol:

spermij: sej ženske imamo načeloma rade bad boye. ampak take bad boye, ki so do drugih strašni in nesramni, nam pa ponudijo svojo usnjeno motoristično jakno :P
spermij
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 27. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a spermij » 18. Dec. 2007 18:38

jullia_ napisal/-a:ampak take bad boye, ki so do drugih strašni in nesramni, nam pa ponudijo svojo usnjeno motoristično jakno :P
Gliha vkup štriha.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 18. Dec. 2007 18:46

jullia_ napisal/-a:moj niti slučajno ne bi hotel moje jakne oblečt. bi pomoje res raje zmrznil :lol:

spermij: sej ženske imamo načeloma rade bad boye. ampak take bad boye, ki so do drugih strašni in nesramni, nam pa ponudijo svojo usnjeno motoristično jakno :P
Jap to je poanta badboya. Da je tough do drugih, ona je pa edina, ki ji pokaze svojo nezno stran. To zenske cist blesave naredi hahaha. :razz:
spermij
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a spermij » 18. Dec. 2007 18:53

In to, da je tip do ostalih (kvazi) strašen in nesramen, je vrlina?
No ja, vrlina za plehke ženske.
Uporabniški avatar
barbi
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 12. 2006
Kraj: ptuj

Neprebrana objavaNapisal/-a barbi » 18. Dec. 2007 19:12

men je ful všeč, če je tip kavalir do neke mere, sam pretiravat ne sme... mam rada, če mi da prednost pri določenih zadevah, sam pri vseh pa res ne :D . drgač pa ja, mam rada kavalirje
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 18. Dec. 2007 21:32

Mahagonij napisal/-a:
jullia_ napisal/-a:moj niti slučajno ne bi hotel moje jakne oblečt. bi pomoje res raje zmrznil :lol:

Jap to je poanta badboya. Da je tough do drugih, ona je pa edina, ki ji pokaze svojo nezno stran. To zenske cist blesave naredi hahaha. :razz:

To je ful res... k pol imamo občutek, da smo ukrotile enega tigra in ga spremenile v domačo mucico, ki prede, če se ji približaš na 1m :razz:
spermij
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a spermij » 18. Dec. 2007 22:26

Zvoncica napisal/-a:To je ful res... k pol imamo občutek, da smo ukrotile enega tigra in ga spremenile v domačo mucico, ki prede, če se ji približaš na 1m :razz:

In tako preprosto opišemo definicijo "copate". :mrgreen:
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 18. Dec. 2007 22:33

Pa ok, Spermij, je teb sploh kej ušeč? Če je kavalir, je copata, če je bad boy še hujš ... resnično me zanima, kako deluješ ti, kr glede na pripombe si uspeu ubrat idealno pot in ti ženske same u naročje skačejo ... :?
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 18. Dec. 2007 23:05

spermij napisal/-a:
Zvoncica napisal/-a:To je ful res... k pol imamo občutek, da smo ukrotile enega tigra in ga spremenile v domačo mucico, ki prede, če se ji približaš na 1m :razz:

In tako preprosto opišemo definicijo "copate". :mrgreen:

:zzz: :roll:
spermij
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a spermij » 18. Dec. 2007 23:12

Všeč mi je spontanost. Kavalirstvo je pa pri večini tipov priučeno.

Aloha, jaz se sicer povsem dobro razumem z večino deklet/žensk. Ampak tukaj vas je pa zabavno drezat. :D

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov