Kavalirstvo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
spermij napisal/-a:freaky napisal/-a:Je pa zanimivo, da ženske zmeraj pričakujejo (mo), da nam tip ponudi jakno, da bi pa kdaj me ponudle njim jakno, to pa no go
Pojdimo snemat na ulico in pobirat stave, po kolikšnem času bo kakšna punca svojemu tipu ponudila plašč.
To se ne dogaja in se nikoli ne bo, zato ker:
1. Ženskam je prej mrzlo kot moškim. Tudi če je kateremu moškemu mrzlo, tega ne bo pokazal, vsaj ne preden bi to pokazala punca. In takrat - če je obema mrzlo, se ona menda ne bo slekla zaradi njega.
2. Kako čudno bi moj plašč izgledal na tipu? Hvala. Mislim, da si kaj takega noben ne bi želel privoščiti. Če gremo še dalje, moj plašč si niti noben ne bi zmogel stlačiti nase.
3. Tip, zaradi katerega se mora ženska sleči in ga obleči v svoj plašč, deluje gej. Brez debate. In tega si menda noben ne želi, je že boljša alternativa da zmrzneš.
V primeru, da si tip in ti je mrzlo je torej veliko pametneje stisniti zobe in potrpeti, kot pa sprejeti plašč od drage in trpeti zaradi ponižanja.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
As we think, so we become.
-
freaky - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 4. 2006
O moj bog. Sam si me pa nasmejala. Kakšno ponižanje? Če je pa tip ponižan zard tega, ker mu punca ponudi plašč/jakno/karkoli, pol pa tut ni use uredu. Usaj zame ne. Si pomislila, da lahko tut ti zgledaš čudno v pol preveliki jakni? Ampak ok, žensk NE sme zebst, moške pa lahko.
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Jap to je poanta badboya. Da je tough do drugih, ona je pa edina, ki ji pokaze svojo nezno stran. To zenske cist blesave naredi hahaha.jullia_ napisal/-a:moj niti slučajno ne bi hotel moje jakne oblečt. bi pomoje res raje zmrznil
spermij: sej ženske imamo načeloma rade bad boye. ampak take bad boye, ki so do drugih strašni in nesramni, nam pa ponudijo svojo usnjeno motoristično jakno
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
Mahagonij napisal/-a:Jap to je poanta badboya. Da je tough do drugih, ona je pa edina, ki ji pokaze svojo nezno stran. To zenske cist blesave naredi hahaha.jullia_ napisal/-a:moj niti slučajno ne bi hotel moje jakne oblečt. bi pomoje res raje zmrznil
spermij: sej ženske imamo načeloma rade bad boye. ampak take bad boye, ki so do drugih strašni in nesramni, nam pa ponudijo svojo usnjeno motoristično jakno
To je ful res... k pol imamo občutek, da smo ukrotile enega tigra in ga spremenile v domačo mucico, ki prede, če se ji približaš na 1m
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Pa ok, Spermij, je teb sploh kej ušeč? Če je kavalir, je copata, če je bad boy še hujš ... resnično me zanima, kako deluješ ti, kr glede na pripombe si uspeu ubrat idealno pot in ti ženske same u naročje skačejo ...
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
spermij napisal/-a:Zvoncica napisal/-a:To je ful res... k pol imamo občutek, da smo ukrotile enega tigra in ga spremenile v domačo mucico, ki prede, če se ji približaš na 1m
In tako preprosto opišemo definicijo "copate".
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov