Kavalirstvo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Mju - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 11. 2007
trapa napisal/-a:Zanimivo, nisem vedla, da je kavalirstvo med mladimi puncami prej nezaželjeno, kot zaželjeno.
sej pomojem je glih obratno a veš, da je kavalirstvo bolj zaželjeno med malo starejšimi puncami, ki imajo že resne fante dlje časa and so on... pomojem v mojih letih tega še ne ceniš toliko in ti to postane vrednota šele kasneje, ko se zresniš in opazuješ pri fantih druge stvari
trapa napisal/-a:Mam pa občutek, da vas večina meša kavalirstvo in copatarstvo.
pomojem jih več meša kavalirstvo in bonton kajti to, da zna npr. vljudno pozdravit, ni kavalirstvo, temvče bonton in, fant z bonton je pa čist neki drugega, to pa mora imet, da ga js opazim ^^
trapa napisal/-a:Moram priznat, da so mi všeč kavalirska dejanja.Take drobne malenkosti, ki pokažejo fantovo dobronamernost. Se zaradi njih ne počutim prav nič manjvredna, podrejena, šibkejša ali česarkoli prikrajšana.
sej js se tut ne počutim manj vredno, če mi fant odpre vrata, daleč od tega. in po eni strani to cenim. ampak se neprijetno počutim. pa nevem zakaj, ampak nevem, ensotavno mi ne paše...
Make music, not war
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Mogoče se res meša kavalirstvo in bonton, ampak kavalirstvo do neke mere je bonton. Obe vrlini sta medsebojno tesno povezani. Ni ga kavalirja, ki ne bi poznal bontona in ni ga fanta z bontonom, ki ne bi pokazal vsaj malo kavalirja.
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Mene je Moj na začetku tolko razvajau, ko je biu kavalir na veliko. Vsa vrata mi je odpirau, use stole mi je dajau naprej in nazaj... Doskrat se je kr neki zmislu in me nosu okol, da se ne bom utrudla. Vrata pr autu mi je odpirau...
Ampak so šli ti časi mimo...
Ampak so šli ti časi mimo...
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam