Kavalirstvo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 184 prispevkov
• Stran 11 od 13
•
Prejšnja
1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13
Naslednja
-
*lilica* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 8. 2007
Men se pa že to zdi neke vrste kavalirstvo, ko mi je prijateljica razlagala, da sta s fantom bila zunaj na terasi, pa je ful pihalo, pa je on šel notri pa ji prinesel pulover.
pol sta šla v toplice, sta se zmenla v 15 minutah, da gresta in je ona bolj malo stvari s sabo vzela in je on vzel več mikic in puloverjev, za vsak slučaj, če jo bo zeblo.
Pa celo sam se ji javi, če jo zmasira
Poleg tega tudi kuha zelo dobro
Men se zdi že mal sumljiv k vse to dela ampak je pa zelo lepo.
pol sta šla v toplice, sta se zmenla v 15 minutah, da gresta in je ona bolj malo stvari s sabo vzela in je on vzel več mikic in puloverjev, za vsak slučaj, če jo bo zeblo.
Pa celo sam se ji javi, če jo zmasira
Men se zdi že mal sumljiv k vse to dela ampak je pa zelo lepo.
-
gaby_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
*lilica* napisal/-a:Pa celo sam se ji javi, če jo zmasira
masiranje: vedno ve, kadar sem napeta, če je stresno v šoli. in mmm masažca je zagptpvljena.
za kuhati pa ga verjetno nem nikoli pripravila.
nekateri moški očitno še vedno mislijo, da mora kuhati le ženska.
no ok, popoln pa ne more biti.
- Tysia
- Kofetarica
- Na forumu od: 11. 5. 2008
Ja, v večini primerov se splača biti kavalir, vendar z občutkom. Pretirano "kavalirstvo", ki meji na "copatarstvo" ponavadi večino žensk odbije. Če pa je izvedeno s pravo mero okusa ( kakšna je ta, pa je odvisno od osebe do osebe - torej ravnanje po občutku), zna biti zanimiv del igre...
Pa seveda, kavalirstvo je dobro, če ni zaigrano. Dobro je, da pride iz človeka samega. Meni je zaigrano kavalirstvo smešno ( mislim, da to hitro zaznam), razumem ga in mi je, če ni zgolj cilj za dosego "podlega cilja" ( ), mi je celo prikupno zmedeno, ni pa "turn on" varianta.
Phh, kdo bi razumel ženske, če se same sebe velikokrat ne.
Pa seveda, kavalirstvo je dobro, če ni zaigrano. Dobro je, da pride iz človeka samega. Meni je zaigrano kavalirstvo smešno ( mislim, da to hitro zaznam), razumem ga in mi je, če ni zgolj cilj za dosego "podlega cilja" ( ), mi je celo prikupno zmedeno, ni pa "turn on" varianta.
Phh, kdo bi razumel ženske, če se same sebe velikokrat ne.
-
čivava - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 11. 2007
Moj je tud tak kavalirček... no ja... recmo če me zebe, al pa če je treba it kej iskat.. pa tko no... ne pa da pretirava... no včasih mora bit pa tud ženska mal kavalirke...
Za moje pojme, ne sme pretiravat... k te je pa pol lahko že mal zaigrano...
Za moje pojme, ne sme pretiravat... k te je pa pol lahko že mal zaigrano...
- LanaMaxim
- Kofetarica
- Na forumu od: 23. 3. 2008
Moj je res dobričina in skrbi zame, da mi je lepo. In nič ni prisiljeno ali pa zaigrano, tak pač je.
Ponavadi je tko, da ko on kuha (kar je v 99% primerov), js pomivam in pospravm. Zadnjič, ko sva bila pa v termah, sva bla pa mal zmatrana in je ful dobr skuhal pa še pospravil, js pa sam v pojstlo. Zlat je.
Ponavadi je tko, da ko on kuha (kar je v 99% primerov), js pomivam in pospravm. Zadnjič, ko sva bila pa v termah, sva bla pa mal zmatrana in je ful dobr skuhal pa še pospravil, js pa sam v pojstlo. Zlat je.
-
g00fy_qa - Cosmofrik
gaby_ napisal/-a:*lilica* napisal/-a:Pa celo sam se ji javi, če jo zmasira
masiranje: vedno ve, kadar sem napeta, če je stresno v šoli. in mmm masažca je zagptpvljena.
za kuhati pa ga verjetno nem nikoli pripravila.
nekateri moški očitno še vedno mislijo, da mora kuhati le ženska.
no ok, popoln pa ne more biti.
Moj pa masira in kuha veliiiko boljše in raje od mene.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
g00fy_qa napisal/-a:Moj pa masira in kuha veliiiko boljše in raje od mene.
Počakaj malo
Saj ženske so tudi na začetku srčki in krasne in razumljive...potem pa čez čas ko se smetanco popapa, pa pridejo druge stvari na plano...
Malo smeha:
http://www.youtube.com/watch?v=R6OaRcsf ... re=related
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
g00fy_qa - Cosmofrik
ryu10kyu napisal/-a:g00fy_qa napisal/-a:Moj pa masira in kuha veliiiko boljše in raje od mene.
Počakaj malo
Saj ženske so tudi na začetku srčki in krasne in razumljive...potem pa čez čas ko se smetanco popapa, pa pridejo druge stvari na plano...
Malo smeha:
http://www.youtube.com/watch?v=R6OaRcsf ... re=related
Se mi zdi da imam kar dober nos za to. Če ne pa še vedno ostanejo psihološki triki.
(ok, ti javim čez eno leto )
Dober stand up.
As the shadow follows the body,
-
kajira - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 5. 2006
Tysia napisal/-a:Ja, v večini primerov se splača biti kavalir, vendar z občutkom. Pretirano "kavalirstvo", ki meji na "copatarstvo" ponavadi večino žensk odbije. Če pa je izvedeno s pravo mero okusa ( kakšna je ta, pa je odvisno od osebe do osebe - torej ravnanje po občutku), zna biti zanimiv del igre...
to je samoumevno.
-
Miss September - Debatorica
- Na forumu od: 7. 7. 2008
Pozornost, ki vsebuje skrb in sočutje, je lepa; vsiljivo kavalirstvo ali moški, podrejen ženski, pa niti malo.
Worship me or walk away.
Prvi neprebran prispevek • 184 prispevkov
• Stran 11 od 13
•
Prejšnja
1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov