Kavalirstvo

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

*urškica*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 3. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *urškica* » 20. Jul. 2008 21:29

Js sm enim delal uslugo,pa sm plesala z njem na maturancu.Pa je mel tip tako čudno navado,da je včasih dobesedno se vrinu pred mene,da mi je lahk vrate odpru,pa tud če sm mela kolegico zravn je vedno on plaču,pa čeprav sm mu razložla,da mi je to zoprn.Pol mi je skos svojo jakno vsiljeval,pa en hvala mam svojo :) .Pa na plesnih je mel take čudne pretrese in izjave,da so ga vsi bl čudn gledal,pa skos je govoru če mi lahk torbico nos.

Uglavnem :) ,tud če bi mi bil všče,kar mi ni bil,bi me to čist odbil.
Uporabniški avatar
lakeesha
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 11. 2004
Kraj: domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a lakeesha » 25. Sep. 2008 21:51

kavalirstvo mi je gut v mejah normale: torej ženskam prednost, d tip odpre vrata in te spusti naprej, nese kašne težje zadeve ipd.
d pa se nekam pripeljeva z avtom, parkira in že leti na drugo stran men odpret vrata... :unknown: s takimi pa ne, to mi sploh ne potegne (bivši je to na začetku počel, pa sm ga hitr odvadila)
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *lilica* » 25. Sep. 2008 21:57

lakeesha napisal/-a:kavalirstvo mi je gut v mejah normale: torej ženskam prednost, d tip odpre vrata in te spusti naprej, nese kašne težje zadeve ipd.

Ja, jest mojega počasi navajam na nekaj kavalirstva, torej v mejah normale, ker se mi zdi lepo, da je moški vsaj malo kavalir, če je pravi moški :wink:
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 25. Sep. 2008 22:37

js bi se ob nekem blaznem kavalirju pomoje počutla prou bedasto.. k da ne morm sama nč narest.. kavalirstvo je zame sprejemljivo kot pomoč ko kej ne morm sama.. da mi pomaga kej nost, če je težko, alpa mi poda roko, če kam lezeva, da slučajno ne padem.. da bi mi pa odpiral vrata na vsakem koncu mi je pa že kar tu mač :)
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 5. 2008
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objavaNapisal/-a [She.] » 26. Sep. 2008 16:03

Roberta R. napisal/-a:js bi se ob nekem blaznem kavalirju pomoje počutla prou bedasto.. k da ne morm sama nč narest.. kavalirstvo je zame sprejemljivo kot pomoč ko kej ne morm sama.. da mi pomaga kej nost, če je težko, alpa mi poda roko, če kam lezeva, da slučajno ne padem.. da bi mi pa odpiral vrata na vsakem koncu mi je pa že kar tu mač :)

Mam podobno mnenje :)
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
Uporabniški avatar
Atena13
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Atena13 » 27. Dec. 2008 12:18

Stol si lahko sama odmaknem, plašč sama obesim-nism tolk mejhna, tud skoz vrata grem rajš za tipom,da ga lahk v rit gledam :D , tak da...če kdo želi bit kavalir...je lahk pripravljen...na kak šok. :D (zadnje čase sploh rada pridržim vrata...le zakaj?:D)
Nikoli ne zamudi priložnosti, da nekomu poveš da ga imaš rad...
Black Kitty

Neprebrana objavaNapisal/-a Black Kitty » 27. Dec. 2008 14:10

Se podpišem pod post Roberte R.
Mi je pa ful všeč, ko mi zmeri nese vrečke med šopingom (prostovoljno, nisem ga nikoli prosila), da lahko v miru probavam stvari in si jih ogledujem.
Uporabniški avatar
[She.]
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a [She.] » 30. Dec. 2008 22:15

Black Kitty napisal/-a:Se podpišem pod post Roberte R.
Mi je pa ful všeč, ko mi zmeri nese vrečke med šopingom (prostovoljno, nisem ga nikoli prosila), da lahko v miru probavam stvari in si jih ogledujem.

Kko se to doseže :P ?
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 30. Dec. 2008 22:23

To glede vrečk, sploh če ima punca že polne roke ali pa si hoče vmes kaj sprobat v keri štacuni, pa jih nima kam dat... v takem primeru se mi zdi samoumevno, da se fant ponudi, da ji kaj nese ali vsaj poprime (razen če je kak težak, ki se boji, da bi ga kdo videl kako tovori vrečke od punce). Ali pa vsaj, če ga punca prosi, da ji pomaga kej nest pa privoli (če se že sam ne ponudi za pomoč). Ne prenesem pa tipov, ki jim je odveč kaj pomagat punci (bolš da že na začetku pokaže kakšen je, vsaj ne izgublaš več časa s takim). :wink:
Uporabniški avatar
[She.]
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a [She.] » 30. Dec. 2008 23:13

Tamala_mrha napisal/-a:To glede vrečk, sploh če ima punca že polne roke ali pa si hoče vmes kaj sprobat v keri štacuni, pa jih nima kam dat... v takem primeru se mi zdi samoumevno, da se fant ponudi, da ji kaj nese ali vsaj poprime (razen če je kak težak, ki se boji, da bi ga kdo videl kako tovori vrečke od punce). Ali pa vsaj, če ga punca prosi, da ji pomaga kej nest pa privoli (če se že sam ne ponudi za pomoč). Ne prenesem pa tipov, ki jim je odveč kaj pomagat punci (bolš da že na začetku pokaže kakšen je, vsaj ne izgublaš več časa s takim). :wink:

Ja sej to je logično. Sam jst bi da tud če ma jst sam torbico mela da mi on nese vrečko. Ne zaradi tega kr bi bla neka razvajena kokoša al krsama nebi upala ampakr zato, kr se mi zdi to ful lepo in fain od fanta, da olajša tisti pou kilogramček punci :) :cool:
Uporabniški avatar
Mju
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 1. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Mju » 31. Dec. 2008 0:26

včasih sem vedno sanjala, kako bi bilo lepo imet fanta kavalirja. danes pa mi gre to prov na živce. mogoče sem čudna, ampak bedno se počutim, če mi fant odpre vrata. ne maram, če vedno plača on. na živce mi gre, če mi hoče vse olajšat, če hoče bit moški, če hoče bit olikan.

kljub temu se mi zdi pa lepo, da recimo fant svoji punci nese kakšno vrečko, da ne vleče sama :)
Make music, not war
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 10. 2005
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a ženska » 31. Dec. 2008 5:18

Vsaka si želi kavalirstva ... Ko pa pride do kakšnega "kavalirja", ji pa kmalu začne presedati.

Saj cenim trud in pozornost, ampak ponavadi je tega kmalu preveč in mi začne presedati. Partner naj bo enakovreden, ne pa nekdo, ki ti ves čas streže in dela stvari namesto tebe. Ne rečem ob priložnostih, ko se kavalirstvo spodobi, če se pa to ponavlja iz dneva v dan, je pa moteče. :roll:
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2005
Kraj: Koper

Neprebrana objavaNapisal/-a trapa » 31. Dec. 2008 7:58

Zanimivo, nisem vedla, da je kavalirstvo med mladimi puncami prej nezaželjeno, kot zaželjeno.
Mam pa občutek, da vas večina meša kavalirstvo in copatarstvo.

Moram priznat, da so mi všeč kavalirska dejanja.Take drobne malenkosti, ki pokažejo fantovo dobronamernost. Se zaradi njih ne počutim prav nič manjvredna, podrejena, šibkejša ali česarkoli prikrajšana.
Imaš, da me vikaš!
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 31. Dec. 2008 11:19

Po mojem je tako, da pravi moški ob pravem času pokaže svojo kavalirsko plat in ne pretirava z lepimi gestami. No, jaz še nisem naletela na koga podobnega. Ponavadi je bilo tako, da bi jaz njih lahko naučila olike. :roll: In tukaj govorim o osnovah bontona in občasne ustrežljivosti, ne o picajzlastih stvareh. :D
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 31. Dec. 2008 11:22

*lilica* napisal/-a:
lakeesha napisal/-a:kavalirstvo mi je gut v mejah normale: torej ženskam prednost, d tip odpre vrata in te spusti naprej, nese kašne težje zadeve ipd.

Ja, jest mojega počasi navajam na nekaj kavalirstva, torej v mejah normale, ker se mi zdi lepo, da je moški vsaj malo kavalir, če je pravi moški :wink:

To je pa lepo, če ti to uspeva. :D Se mi zdi, da je kar težko izkoreniniti navade oz. nekoga spremeniti in mu vcepiti določene vrednote.

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov