Kamo naj vem?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Aylin
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Aylin » 21. Feb. 2009 9:59

Pozdravljeni!

Hmm, nevem kako naj začnem to temo, hja imam oz. privlači me en simpatičen moški, vendar so mi neke stvari zelo nejasne, saj so moški, zame tako zakomplicirana bitja...

Spoznala sem ga že dve leti nazaj ampak takrat je bilo to le navidezno poznanstvo pa tudi v vezi je bil tako, da... pred nekaj meseci pa je začelo najino poznanstvo dobivati malo lepše tone, sicer se mi zdi, da sva še nekje na mrtvi točki ampak se nekako premika, čeprav ne tako, kot bi se moralo oz. kot bi si jaz želela...

Vse se je začelo preko njegovega prijatelja, ko sem ga poklicala, naj me pride iskat nekam, ko nisem imela avta, in je rekel, da bo poslal nekoga drugega, in prišel je on seveda me odpeljal domov in tudi nekaj časa ostal pri meni... potem je prišel novi vikend in spet je prišel on me iskat potem nekaj časa nič potem so se bližali prazniki božič, novo leto in sem začela iskati njegovo tel. št. seveda, prej sem se prepičala, če je sam in je, še vedno... pisala sem mu še prej klicala in rekel mi je, da je tudi on želel dobiti mojo tel. št. potem sem mu poslala nekaj sporočil, pazite LEPIH sporočil in me je poklical se zahvalil in rekel, da zelo premišljuje o tem in seveda zameril, ker mu nisem odgovorila...

Kot prvo npr. mogla sem se jaz potruditi, da sem našla njegovo tel. št., in to pri njegovem prijatelju, saj me je iz nje enkrat tudi sam klical, po tisti vožnji in ''nočni kavici''... ampak še vedno sem bila jaz do sedaj tista, ki ga moram povabiti na kavico k meni domov... čeprav mi je nakazal nekakšno (no vsaj jaz si tako razlagam) naklonjenost a vseeno me bega to zakaj moram vedno jaz tista storiti prvi korak, tudi nakazala sem mu, da mi je všeč po tem, ko mu nisem odgovorila na tisto... vendar je odreagiral, kot, da ni bilo nič (iz tega sem predvidevala, da mi je zameril)... in zadnjič mi je dejal, da noče iti v moje stanovanje zato, ker naj bi se po njegovo obisk dolgoo zavlekel... in bila sem zelo užaljena...

Pred kratkim sem bila bovna in rabila prevoz od zdravnika domov in, kot vedno prišel je on in tako me je bolel želodec oz. pekev me je in on mi je dal malo ledenega čaja in potem sem mu to čez nekaj dni vrnila (saj vem sliši se butasto ampak pač taka sem vedno vrnem pozornost, za pozornost)... kupila sem mu plastenko novega ledenega čaja in mu jo dala, čisto iz vljudnosti, najprej je ni hotel vzeti potem pa jo je ampak, ko sem mu jo dala jo je vzel tako, da se me je še malo dotaknil in nekaj časa držal, ko se mi je zdelo čudno sem pogledala in šele takrat jo je lepo vzel in spustil moje prstke...

Bilo je še nekje med tem, kar sem napisala... no učila sem se za neki izpit in mi je pomagal bila sva si tako zelo blizu :D na moji postelji, ne me narobe razumeti, sicer ni bilo nič, ampak ti vsak človek ne pomaga, kar tako, za izpit, ampak on mi je... potem sva se zmenila, da bova šla po zaključenih izpitih skupaj v tujino in seveda sem obljubila, da bom tokrat za spremembo jaz vozila samo jaz sem takrat rekla samo za en dan on pa zakaj za en dan zakaj ne za več, a potem sem šele začla razmišljati le zakaj za več dni... aja, da ne pozabim posodila sem mu še celo ene-dve knjigi, pa tako mi je obljubil, da se bova še slišala, in da se bo oglasiv pa toliko, časa je že mimo kakšne 14dni pa še kar nič...

Res pa je, kot ste omenili v temi astro je oven po horoskopu in res je, da se z njim lahko dovvvvvvvgo pogovarjaš vse o vsem, se smeješ itd... nekje je pisalo, da moške noro privlači, če je ženska ob moškem čisto sproščena, saj sem sam nič ne pali... mogoče je tudi to, da ne upa kaj preveč, saj sem slišala oz. izvedela, da se je nedavno razšel s punco in se mi zdi, da je bilo zelo boleče zanj saj jo velikokrat omenja, tudi jasnovidka mi je to pritrdila in tudi to mi je omenila, da se počasi zelo ogreva zame...

Zdaj čakam na njegov korak, njegov klic, jaz nočem siliti vanj, čeprav bi ga najraje zvezala na posteljo in ga imela samo zase, ga razvajala, ljubkovala...

Ne vem več, kaj naj si mislim sem mu všeč ali ne...?

Rada bi slišala tudi vaše mnenje...

kaj si mislite o vsem tem...?
Uporabniški avatar
*skokica*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *skokica* » 21. Feb. 2009 10:19

Meni dve stvari nista jasni:

1. Zakaj te mora ves čas nekdo voziti naokrog? A nimaš nog?

2. Horoskop? Ženska, zresni se. Pa ne moreš resno jemati tega, no.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 21. Feb. 2009 10:31

počaki na jasnovidkin izid :D

LOL no..Mislm nevem, pišeš ful čudno, use neki nepovezano, nevem kaj bi rekla.Tud naslov je groza!

za določene ljudi se je treba pač mal bolj potruditi, ker se pač oni ne znajo.če se ti zdi vreden truda, se potrudi, če ne pa nič.
mislm načeloma jst sploh en razumem tega tvojga posta, tko da ti ne znam neki odgovorit pametnega.
Aylin
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Aylin » 21. Feb. 2009 10:31

*skokica* napisal/-a:Meni dve stvari nista jasni:

1. Sem napisala, da takrat nisem imela avta sicer pa govorim o relacijah po 50km...

2. Nisem napisala, da jemljem vse resno preberem in to je to... kaj zdaj človek, še prebirati ne sme več, in mogoče kje kaj o tem napisati?

Ljubeč objem :)
Aylin
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Aylin » 21. Feb. 2009 10:33

Aylin napisal/-a:
*skokica* napisal/-a:Meni dve stvari nista jasni:

1. Sem napisala, da takrat nisem imela avta sicer pa govorim o relacijah po 50km...

2. Nisem napisala, da jemljem vse resno preberem in to je to... kaj zdaj človek, še prebirati ne sme več, in mogoče kje kaj o tem napisati in izraziti svoje mnenje?

Ljubeč objem :)
Aylin
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Aylin » 21. Feb. 2009 10:38

*purple* napisal/-a:počaki na jasnovidkin izid :D

LOL no..Mislm nevem, pišeš ful čudno, use neki nepovezano, nevem kaj bi rekla.Tud naslov je groza!

za določene ljudi se je treba pač mal bolj potruditi, ker se pač oni ne znajo.če se ti zdi vreden truda, se potrudi, če ne pa nič.
mislm načeloma jst sploh en razumem tega tvojga posta, tko da ti ne znam neki odgovorit pametnega.

Napisala sem, tako, kot je bilo po dogodkih... Sem pa skeptična in imam zelo boleče veze za seboj in se bojim pokazati preveč čustev saj v preteklosti me je to vedno uničilo in pobralo veliko energije... Smo preverjam na katerih tleh stojim...

Ljubeč objem :cool:
Uporabniški avatar
small_star
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 3. 2008
Kraj: made & heaven

Neprebrana objavaNapisal/-a small_star » 21. Feb. 2009 11:48

Ko sem prebrala to, sem dobila občutek, da se le ti trudiš. Ti ga pokličeš, ko rabiš prevoz, ti ga prosiš za pomoč... Nikjer pa ni omenjeno, da bi on pokazal kakšen interes zate -> sem sam ponudil, te povabil na kavo, on pisal sms... Zdi se mi, da se ti trudiš zanj, on pa zate ravno ne. Sicer ti ne reče ne. Lahko bi pa tudi on kdaj dal pobudo za kaj. Ni treba, da si vedno ti tista.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 21. Feb. 2009 12:15

zastonj te ne vozi...zastonj si ni vzel časa, da bi se učil s tabo...mati tereza je bila samo ena, sedaj pa ni nobene več.

direktno mu povej, da ti je všeč. nimaš kaj izgubiti...

aja, pa L in V na tipkovnici zamenjaj!!!

bovna
dovvvvvvvgo
oglasiv
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 21. Feb. 2009 12:41

small_star napisal/-a:Ko sem prebrala to, sem dobila občutek, da se le ti trudiš. Ti ga pokličeš, ko rabiš prevoz, ti ga prosiš za pomoč... Nikjer pa ni omenjeno, da bi on pokazal kakšen interes zate

Kdo kaže več interesa, tisti, ki nekoga stalno fehta za usluge, ali tisti, ki te usluge brez problema naredi?
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 21. Feb. 2009 12:58

e ;)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 7:58, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
cukr8
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a cukr8 » 21. Feb. 2009 14:08

V katerem jeziku je naslov teme oz. kaj predstavlja :muede: ?
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 21. Feb. 2009 19:55

Aylin napisal/-a:Res pa je, kot ste omenili v temi astro je oven po horoskopu
Sm ze hotu neki napisat, pol sm pa vidu da je Oven. Aja...no to pa vse spremeni. Zdej pa res ne vem kaj bi reku.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
*srčica*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 22. 10. 2005
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objavaNapisal/-a *srčica* » 21. Feb. 2009 21:12

kaj ste se tok na ta horoskop zdej obesl. to je pomoje povedala čist za usput, kt zanimivost, ko ti je kdo všeč itak vse stvari dobijo nek pomen :P
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 21. Feb. 2009 21:22

:lach:

Mogoče sm si narobe interpretirala, ampak men dečko ne deluje baš neki zainteresiran.

Nekdo je lahko prjazn do tebe, ti pomaga, kej posod, kar pa še ne pomen, da si želi kej več.

In kr pr njemu očitno (trenutno) ne palijo ne sproščenost (pa prosim, ne živet po Cosmo načelih "deset korakou kako ga osvojiti"), sposojanje in vračanje raznih čajeu (od kdaj za vraga pa se kozarc soka, k ti ga nekdo ponud, vrača?!?) in knjig, niti povabilo domou, ... mu po usej verjetnosti nisi zanimiva u tem smislu, kot si ti želiš, da bi mu bla.

Mogoče res kej preboleva, lahko je pr ta sramežljivih, ... al pa mu preprosto in enostauno nisi (dovolj) ušeč.

Jst se ne bi silla.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
miteq
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a miteq » 22. Feb. 2009 3:51

*srčica* napisal/-a:kaj ste se tok na ta horoskop zdej obesl.

Horoskop je izvor vsega zla na tem svetu. Če še ne veš...
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?

Vir: SSKJ

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov