Kakšni moški so vam všeč?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Ryu - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 10. 2007
hehe jest sm tud v osnovni šoli mela eno malo listo (no ne lih 2 strani al kej podobnga), pa loh rečm, da sm pr mojmu srčku use stvari z liste odklukala pa še kšno zravn dodala tko da loh kr njega tlele opišm, ker točno tazga sm/bi hotla met:
- temne, kratke lase (čeprou neb blo nč narobe če bi meu svetle)
- oči ni važno kakšne barve (važno kaj lahko vidim v njih... ma pa tko lepe rjave )
- močne roke in velike dlani
- višji od mene, normalne postave, malo mišic (6pack in bodybuilderji odpadejo takoj), po možnosti manj ali nič kosmat (spredan in po hrbtu seveda)
- malo bolj izrazite poteze obraza
- smisel za humor (nujno)
- razumevanje
- občutek varnosti in topline ob njem
- me ma rd točn tako kukr sm (z vsemi odvečnimi kilami vred)
- izžareva nekaj privlačnega, nenavadnega, zanimivega
- pa še nekaj, kar sm pa mislna d ne bo nikol res, pa useen je (tega pa ne povem)
- temne, kratke lase (čeprou neb blo nč narobe če bi meu svetle)
- oči ni važno kakšne barve (važno kaj lahko vidim v njih... ma pa tko lepe rjave )
- močne roke in velike dlani
- višji od mene, normalne postave, malo mišic (6pack in bodybuilderji odpadejo takoj), po možnosti manj ali nič kosmat (spredan in po hrbtu seveda)
- malo bolj izrazite poteze obraza
- smisel za humor (nujno)
- razumevanje
- občutek varnosti in topline ob njem
- me ma rd točn tako kukr sm (z vsemi odvečnimi kilami vred)
- izžareva nekaj privlačnega, nenavadnega, zanimivega
- pa še nekaj, kar sm pa mislna d ne bo nikol res, pa useen je (tega pa ne povem)
-
mulatto_f - Debatorica
- Na forumu od: 8. 3. 2007
temne lase, al cist dol obrit al pa mogoc mal dalse, ne maram pa tistih z upedenanimi čupcami
neobrit po faci... norooooo...
pa obvezno višji od mene, pa mal bol športne postave, pa simpaticn u obraz
to os moje skromne zahteve kar e tice zunanjega izgleda...
neobrit po faci... norooooo...
pa obvezno višji od mene, pa mal bol športne postave, pa simpaticn u obraz
to os moje skromne zahteve kar e tice zunanjega izgleda...
-
Sekhmet - Debatorica
- Na forumu od: 12. 2. 2008
- Kraj: Trbovlje
Gluposti so ja, v bistvu.....sam men so take malenkosti še vedno precej/preveč pomembne....Sej sem napisala, da sem to že v osn.šol napisala, kaj
Hehe, sam, sej se nisem nč poboljšala, če čist po pravic povem, še kr mam iste mal utrgane fore..in ta prstek mi je tko nooo.....fetiš, pč Pa še kr sem obsedena z detajli..
Pa ja, k je ena napisala, s kakimi zadevami sem se ubadala...časa ravno nisem mela velik, sem mela nadpovprečno velik hobijev, glasbo, šport, tristo dodatnih predmetov etc.etc, sam sem mela tud zategle starše pa sem mogla bit do gimnazije ob devetih v postl, petek svetek. Pa ugasnjena luč, nisem smela brat al pa kej podobnga in tko mi je domišlija delala sto na uro in med drugim sem obdelala tud ta področje. jah, no...neke predstave je pa treba met In men so bli pač že tkrt všeč kosmati tipi in fajn so mi bli taki rahlo obloženi, ne pa šmarni pajki, k te je kr zabolel, če si se pr telovadbi v njih zabila..
Drgač pa sej sem rekla, da bom napisala tole gor sam zato, da se boste mal nasmejale...sej jst se tud...takle mamo
Hehe, sam, sej se nisem nč poboljšala, če čist po pravic povem, še kr mam iste mal utrgane fore..in ta prstek mi je tko nooo.....fetiš, pč Pa še kr sem obsedena z detajli..
Pa ja, k je ena napisala, s kakimi zadevami sem se ubadala...časa ravno nisem mela velik, sem mela nadpovprečno velik hobijev, glasbo, šport, tristo dodatnih predmetov etc.etc, sam sem mela tud zategle starše pa sem mogla bit do gimnazije ob devetih v postl, petek svetek. Pa ugasnjena luč, nisem smela brat al pa kej podobnga in tko mi je domišlija delala sto na uro in med drugim sem obdelala tud ta področje. jah, no...neke predstave je pa treba met In men so bli pač že tkrt všeč kosmati tipi in fajn so mi bli taki rahlo obloženi, ne pa šmarni pajki, k te je kr zabolel, če si se pr telovadbi v njih zabila..
Drgač pa sej sem rekla, da bom napisala tole gor sam zato, da se boste mal nasmejale...sej jst se tud...takle mamo
-
amyZ - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 3. 2005
- Kraj: trbovlje
Jz pa neb znala točn povedat kak bi mi bil najbolj všeč. Itak da more bit večji od mene, k sm bl mala. Drugač se pa moj stil kr spreminja, oz. se je. Moj fant je:
-velik...skor 190cm...kar je že kr velik zame
-temnolas...kar mi je všeč
-modrook...barva ni bla pomembna, pomembno je, da se učke svetjo ko me vidjo
-nima mišic...tud nikol nism padala nanje, ma pač mehek buši
-naraven, preprost...to mi je ful pomembno, neb mela nekega šminkerja
...
Ma drugače so mi všeč tud tipi s srednje dolgimi lasmi, sploh če so mau valoviti...pa če jim pašejo...
-velik...skor 190cm...kar je že kr velik zame
-temnolas...kar mi je všeč
-modrook...barva ni bla pomembna, pomembno je, da se učke svetjo ko me vidjo
-nima mišic...tud nikol nism padala nanje, ma pač mehek buši
-naraven, preprost...to mi je ful pomembno, neb mela nekega šminkerja
...
Ma drugače so mi všeč tud tipi s srednje dolgimi lasmi, sploh če so mau valoviti...pa če jim pašejo...
- chica bella
- Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 3. 2007
Niti nimam posebi določenega tipa... edino kratke lase more imet to je glavno ker dolgolasci me absolutno odbijajo
-
sixty - Debatorica
- Na forumu od: 15. 11. 2006
- Kraj: Bled
pri meni je samo to, da je visok(+185cm), pa da je tak bolj suhcen oz. športne postave.
to bi blo to
če gledamo pa še osebnostno, pa: da ga zanimajo iste stvari k mene(ni nujno da vse, ampak vsaj nekaj), recimo šport, mogoče tud glasba, pa tko. aja, pa da je razgledan! da ve kaj se dogaja, ne pa eni k živijo sam za svoj npr. "avto, fitnes,..." okol sebe pa ne vidjo nič. tega pa res ne prenesem
to bi blo to
če gledamo pa še osebnostno, pa: da ga zanimajo iste stvari k mene(ni nujno da vse, ampak vsaj nekaj), recimo šport, mogoče tud glasba, pa tko. aja, pa da je razgledan! da ve kaj se dogaja, ne pa eni k živijo sam za svoj npr. "avto, fitnes,..." okol sebe pa ne vidjo nič. tega pa res ne prenesem
Touch me, take me to that other place. Reach me, I know I'm not a hopeless case. It's a beautiful day.
-
small_star - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 3. 2008
- Kraj: made & heaven
No ja, tudi jaz bi lahko rekla, da pa sedaj imam ob sebi fanta o katerem sem vedno sanjala:
- črnolas, na kratko postrižen
- večji od mene
- modre oči (jih nima, ima pa zelo lepe rjave oči)
- postave ravno nisem imela v detajle izklesane (sam, da se ne vidi vsaka trebušna mišica, v mejah normale)
- malo temnejši
Tako da, lahko bi rekla, da je moj mucek, vsaj po videzu sodeč tak, kot sem o njem vedno sanjala. Karakterno pa mi tudi zelo ugaja in se ujameva.
- črnolas, na kratko postrižen
- večji od mene
- modre oči (jih nima, ima pa zelo lepe rjave oči)
- postave ravno nisem imela v detajle izklesane (sam, da se ne vidi vsaka trebušna mišica, v mejah normale)
- malo temnejši
Tako da, lahko bi rekla, da je moj mucek, vsaj po videzu sodeč tak, kot sem o njem vedno sanjala. Karakterno pa mi tudi zelo ugaja in se ujameva.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
-
sanck - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 9. 2004
- Kraj: lj
leoncinha napisal/-a:-nad 1,90m
-temne lase
-vsaj 4-letna srednja šola
-razgledan
-kavalirsko nagnjen
-ambiciozen
-preprost
good one!
zmer padam na visoke in suhe.. to po možnosti zarad tega, ker sm mejhna in debela
"Zivljenje naj ne bo potovanje, v katerem do konca tezimo za privlacnostjo in ohranjanjem vecno mladega telesa. Raje si zazelimo skozenj potovati s kosckom cokolade v eni roki, martinijem v drugi, vpijoc "Wow, kaksna voznja!"
-
sanck - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 9. 2004
- Kraj: lj
to itak sam bolš to kt osnovna
"Zivljenje naj ne bo potovanje, v katerem do konca tezimo za privlacnostjo in ohranjanjem vecno mladega telesa. Raje si zazelimo skozenj potovati s kosckom cokolade v eni roki, martinijem v drugi, vpijoc "Wow, kaksna voznja!"
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov