Kakšni moški so vam všeč?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
ženska - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 10. 2005
- Kraj: Prelepa Gorenjska
Za zunanjost niti nimam kakšnih posebnih kriterijev ... Nikoli mi niso v oči padli npr. moški tistega tipa, ki jim mora vsak lasek stati na točno določenem mestu.
Moj partner pa mora biti iskren, pripravljen pomagati in se truditi, duhovit ...
Moj partner pa mora biti iskren, pripravljen pomagati in se truditi, duhovit ...
-
Maya19 - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 9. 2006
- Kraj: MB
Če se spomnim na moje bivše, lahko rečem, da so si po izgledu res podobni...Obvezno temni lasje, visoki okoli 175-180cm, športniki- torej športna postava (dobra ritka mmmmmmm), zanimiv način oblačenja itd.
Pač saj ne rečem, da pa mi recimo kak fant z blond lasmi ni všeč, ampak vedno mi 'v oči najprej padejo' črnolasci...
Glede karaterja pa...hm...ja tud jaz sem se začela zavedat, da sem vedno imela bolj kot ne barabe (pač res tisto preveč samozavestni, pametni itd.).
Moj idealen fant mora sicer biti samozavesten, ampak v mejah normale, mora biti urejen, ne preveč ljubosumen, komunikativen, poln humorja...pa še bi lahko naštevala.
Dokler pa ne najdem takega tipčka, pa sem raje sama !
Pač saj ne rečem, da pa mi recimo kak fant z blond lasmi ni všeč, ampak vedno mi 'v oči najprej padejo' črnolasci...
Glede karaterja pa...hm...ja tud jaz sem se začela zavedat, da sem vedno imela bolj kot ne barabe (pač res tisto preveč samozavestni, pametni itd.).
Moj idealen fant mora sicer biti samozavesten, ampak v mejah normale, mora biti urejen, ne preveč ljubosumen, komunikativen, poln humorja...pa še bi lahko naštevala.
Dokler pa ne najdem takega tipčka, pa sem raje sama !
-
satisfaction - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 6. 2007
nimam idealne predstave o moškem ali pa da bi rekla samo takšen mi je všeč pa noben drug-drugače je pa čisto odvisno, če ti je simpatičen ti je, če ne pa ne... kar se zunanjosti tiče imam rada da je fant vsaj malo višji od mene, kaj drugega pa niti ne no čisto neurejen ne bo nobeni všeč
predvsem je pomembno da se ujameš z njim,da se lahko z njim pogovarjaš, mu zaupaš, da ni nesramen in je pameten
najbolj všeč pa mi je, da ima moški smisel za humor, da te zna nasmejati
predvsem je pomembno da se ujameš z njim,da se lahko z njim pogovarjaš, mu zaupaš, da ni nesramen in je pameten
najbolj všeč pa mi je, da ima moški smisel za humor, da te zna nasmejati
- onegirl111
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 12. 2007
em...mora bit mi najprej vizualno všeč....to predvsem zapeljive oči...more se znat pogovarjat o vsem...more met smisel za humor, da me malo nasmeji, more bit nežen, pozoren, more mi dati občutek varnosti... mora bit nekaj posebnega....tak kot je MOJ
- *hox*
- Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 2. 2007
Dokler nisem spoznala svojega sedanjega fanta, sem imela vedno v glavi (in dnevniku) približek kako naj bi zgledal. Vsi so mi govorili, da s temi svojimi "merili" nikoli ne bom imela fanta. Ko pa sem ga spoznala pa puf.. Kar naenkrat ni bilo več nobenih meril. In všeč mi je tak kot je.
- Anelise
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 2. 2007
*hox* napisal/-a:Dokler nisem spoznala svojega sedanjega fanta, sem imela vedno v glavi (in dnevniku) približek kako naj bi zgledal. Vsi so mi govorili, da s temi svojimi "merili" nikoli ne bom imela fanta. Ko pa sem ga spoznala pa puf.. Kar naenkrat ni bilo več nobenih meril. In všeč mi je tak kot je.
sej je vedno tko
- peti polpeti
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 12. 2007
obrita glava (sam ne preveč)
nujno nekadilec
v mejah normale glede samozavesti
športnik, da lahko skupaj športava
recmo da je to to
nujno nekadilec
v mejah normale glede samozavesti
športnik, da lahko skupaj športava
recmo da je to to
-
eurogirl - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 1. 2007
more bit zelo netipičen tip, če vam je jasn prbližn kva mislm, uni lepotci pa tisti tipi k so res vsem babam všeč men sigurn tak tip NE bo všeč in to je enkrat ena! more bit pa tud dec kt dec in zajeban look more met, tko... ne sme bi tak srčkan, pa medvedek, pa sladek...
- marypa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 6. 2007
Zelo me privlačijo družboslovci.. po možnosti lingvisti. Enostavno me Itak povsod omenjeni daljši lasje. Postava ni pomembna oz. ne sme biti zelo debel. oz. je lahko malo močnejši metalc ne pa debel rocker. Poleg tega je zelo zaželjeno, če špila na kakšen inštrument (samo ne pihal). Mora me z nečim pritegniti.. biti zanimiv.. nekaj posebnega. Res ni nujno, da je David. Sploh ne David ali ne. Mora imeti stil.
Aja všeč so mi modre oči, normalno dolge trepalnice (oz. fajn je če jih ima), lepi čisti zobje, lep nasmeh :D pa da zna pomežiknit hehehehhe... tist lep pogled in tako dalje, da ne bom vsega naštevala heheh
Aja všeč so mi modre oči, normalno dolge trepalnice (oz. fajn je če jih ima), lepi čisti zobje, lep nasmeh :D pa da zna pomežiknit hehehehhe... tist lep pogled in tako dalje, da ne bom vsega naštevala heheh
Zadnjič spremenil marypa, dne 26. Dec. 2007 13:23, skupaj popravljeno 1 krat.
-
rdeče vrtnice - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 5. 2007
men so pa taki všeč ko so nekako srednji vliki pa da imajo super postavco ampak tist z ful mišicami mi gre že skoraj na bruhanje...pa tko more imeti res lepe oči da kar žarijo in pa da je super fant ko ga zagledam poslušam da ni potem nekakšen idiot fant me more tudi drugače privlačti ne samo telesno ker to zame ni vse, kot za nekatere
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
ℓυкα<3
- lucero
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 10. 2007
Od zmeraj me privlačijo temnolasi s temnimi očni, tudi vsi moji bivši fantje so bili takega tipa.
Pa fajn mi je da je visok od 177 do največ 185, več ne.
Ne maram tipov, ki imajo ful stroge poteze na obrazu, tko da so ful resni, da se nikoli ne smejijo, mora mi biti privlačen, sladek, simpatičen, pa ful mi je všeč, če ima luknjico na licu ko se zasmeje...Drugače pa ne sme bit preveč vzvišen, tko normalen fant, kulturen, odprt, všeč mi mora bit njegov karakter, da se ujameva in to je to....
Ne maram tipov, ki imajo ful stroge poteze na obrazu, tko da so ful resni, da se nikoli ne smejijo, mora mi biti privlačen, sladek, simpatičen, pa ful mi je všeč, če ima luknjico na licu ko se zasmeje...Drugače pa ne sme bit preveč vzvišen, tko normalen fant, kulturen, odprt, všeč mi mora bit njegov karakter, da se ujameva in to je to....
- lucero
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 10. 2007
Od zmeraj me privlačijo temnolasi s temnimi očni, tudi vsi moji bivši fantje so bili takega tipa.
-
Sweet Princess - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Ljubljana
Moje oko pritegne:
- Visok (vsaj 185) - sama jih mam 160
- Temnolas - totaly sexy če ima že kšn siv lasek umes (ja tut tipčki okrog 30 jih majo že...)
Ko že pritegne moje oko tako pogledam: če ima lepe bele ravne zobe, ta prave moške dlani in da ima sexy ritko
Moj dragi izpolnjuje vse zgoraj naštete "pogoje" - razen tega, sa je ima svetle lase
- Visok (vsaj 185) - sama jih mam 160
- Temnolas - totaly sexy če ima že kšn siv lasek umes (ja tut tipčki okrog 30 jih majo že...)
Ko že pritegne moje oko tako pogledam: če ima lepe bele ravne zobe, ta prave moške dlani in da ima sexy ritko
Moj dragi izpolnjuje vse zgoraj naštete "pogoje" - razen tega, sa je ima svetle lase
-
Corrine - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 11. 2007
- Kraj: kjer je lepo
Nekako neki kriteriji ki podzavestno vplivajo na to kdo mi je malo bolj simpatičen, so njegova razgledanost in način smeha, ponavadi so to rockerji-kratkolasi ali dolgolasi, s posluhom in občutkom za ritem in ljubeznijo do živali...zunanjih kriterijev nimam tolko.
-
Bittersweet - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 12. 2004
hm... moj tip moškega:
- temni mal dalši lasje... tok da so lahka fajn skuštrani ...
-večji more bit od mene... tam od 185 cm naprej
- učke modre al pa čist temno rjave, da zhledajo skor črne
- mal bolj polne ustnice
-RAVNI IN ČISTI ZOBJE...
-pa, da ga je mal več skupi... ne da je zdej pretirano debel... sam mam pa rajš, da je mal bom medvedkaste postave, ko pa da je anoreksičn, al pa preveč mišičast....
vsi tipi, ko so mi bli do zdej všeč so bli neki takiga... drgač mi je pa dost pomembno da je tip neki posebnega... pa ni nujno, da je ta posebnost pozitivna pa vizualna... grozno sexy so mi recimo vlki nosi... ko marsikomu niso všeč...
sam da se je narava mal poigrala z mano, pa sem se zalubla v čisto nasprotje... v blontnega, zelenookega športnika, ki ni glih dost večji od mene, ko mam gor petke sma iz oči v oči... no vsaj zobe ma uredu : pa velik nos
- temni mal dalši lasje... tok da so lahka fajn skuštrani ...
-večji more bit od mene... tam od 185 cm naprej
- učke modre al pa čist temno rjave, da zhledajo skor črne
- mal bolj polne ustnice
-RAVNI IN ČISTI ZOBJE...
-pa, da ga je mal več skupi... ne da je zdej pretirano debel... sam mam pa rajš, da je mal bom medvedkaste postave, ko pa da je anoreksičn, al pa preveč mišičast....
vsi tipi, ko so mi bli do zdej všeč so bli neki takiga... drgač mi je pa dost pomembno da je tip neki posebnega... pa ni nujno, da je ta posebnost pozitivna pa vizualna... grozno sexy so mi recimo vlki nosi... ko marsikomu niso všeč...
sam da se je narava mal poigrala z mano, pa sem se zalubla v čisto nasprotje... v blontnega, zelenookega športnika, ki ni glih dost večji od mene, ko mam gor petke sma iz oči v oči... no vsaj zobe ma uredu : pa velik nos
LOVE hurts
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]