Kakšni moški so vam všeč?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 217 prispevkov
• Stran 13 od 15
•
Prejšnja
1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15
Naslednja
- jerry444
- Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 3. 2008
- Kraj: Ljubljana
Glede na to kake želje oz. preference imate nekatere,bi rekel,da za nekatere od vas pride v poštev samo nekaj odstotkov fantov.Če bi pa zdaj jaz tukaj napisal svoje želje bi me pa napadle,češ kako sem lahko tako izbirčen.
- CoreySteel
- Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 3. 2008
- Kraj: Slovenija
Prasc, sam na izgled gledaš, a?
- jerry444
- Komunikatorka
Višina vsaj 168cm,temu primerna kilaža(max. 58kg),po možnosti blondinka z dolgimi lasmi,lepe dolge noge,zelene oči(ali modre v skrajnem primeru),pa še kak kriterij bi se našel,no ja eden bi zagotovo bil,da pri njej ne bi držali vsi tisti vici o blondinkah
Briga me,kaj si drugi mislijo,ampak videz mi je zelo pomemben,no seveda tudi razgledanost in izobrazba,ter druge vrline,ampak nekako ne morem biti z "grdo"(beri:malo bolj okroglo),neprivlačno žensko.
Briga me,kaj si drugi mislijo,ampak videz mi je zelo pomemben,no seveda tudi razgledanost in izobrazba,ter druge vrline,ampak nekako ne morem biti z "grdo"(beri:malo bolj okroglo),neprivlačno žensko.
-
cukr8 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2005
^^ Heh, zdej bom pa jaz neki pripomnila, sorry ... A Manca Špik, ki sicer ustreza praktično vsem naštetim 'zahtevam', bi torej odpadla kot zrela hruška, ker ima krepko čez 60 kil (pa tudi krepko čez 168 cm, seveda) ?? Pa ima prav lepo, skoraj manekensko postavo ..
Številčni kriteriji znajo biti včasih varljivi
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
jerry444 napisal/-a:Višina vsaj 168cm,temu primerna kilaža(max. 58kg),po možnosti blondinka z dolgimi lasmi,lepe dolge noge,zelene oči(ali modre v skrajnem primeru),pa še kak kriterij bi se našel,no ja eden bi zagotovo bil,da pri njej ne bi držali vsi tisti vici o blondinkah
Prasec...kako si lahko tako plitek!
Naj ti povem iz izkušenj, da je večina takšnih deklet zelo dolgočasnih...dvakrat jo boš dol počil, pa ti bo postala dolgočasna
Seveda se med njimi najde tudi normalna, ki ima pošlihtano v glavi...toda po večini imajo probleme same s seboj...kajti nemalo moških se suka okoli njih...kar pa prinese posledično glede na njihovo nizko raven razmišljanja in delovanja napuhlost in pretirano samovšečnost.
Zakaj pride do tega?
Zato ker ima v glavi, da se celi svet vrti okoli nje...moški stalno skačejo okoli nje in so ji na voljo in da je to, da je izbrala tebe že dovolj...torej je sedaj na tebi, da se stalno vrtiš okoli nje in ji daješ vso pozornost in še več. Ona pa si je blagovolila dati ti sebe
Torej čim ji bo primanjkovalo pozornosti, ki je je vajena se bo kaj kmalu našel neki drugi, ki ji bo to "nudil"
Razen če obrneš situacijo in storiš ravno obratno:
Ta dekleta so obsedena s pozornostjo....in čim ji je ne daš imajo v podzavesti, da rabijo potrditev in na to padajo...zato je tudi rek lepa dekleta ljubijo barabe...taki moški se ne sučejo okoli njih in njim je izziv dobiti tega moškega da bodo dobile njegovo pozornost in naklonjenost...to jim predstavlja neki izziv v glavi...zakaj pa njemu nisem všeč? In to jo tako muči, da pride do tega do česar pride.
Večinoma se s takimi dekleti sploh nisem rabil mučiti...poleg njih sem bil ravnodušen, pa so potem kar same skakljale okoli mene.
Vem, da je to žalostno...sem se tudi jaz dostikrat spraševal zakaj je tako...ampak tako pač je...očitno neki zakoni narave in psihologije
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
- jerry444
- Komunikatorka
cukr8 napisal/-a:^^ Heh, zdej bom pa jaz neki pripomnila, sorry ... A Manca Špik, ki sicer ustreza praktično vsem naštetim 'zahtevam', bi torej odpadla kot zrela hruška, ker ima krepko čez 60 kil (pa tudi krepko čez 168 cm, seveda) ?? Pa ima prav lepo, skoraj manekensko postavo ..
Ona bi odpadla ja(čist subjektivno mnenje)in to prav zaradi svoje velikosti(uapm,da zdaj visoke ali majhne ne bodo zamerile),ne bi se počutil dobro z žensko,ki bi bila tako visoka kot jaz ali v kakih špičakih še višja,zato mi Manca ne bi sedla.
No moja idealna ženska bi bila nekaj takega kot je Heidi Klum,vizuelno bi Heidi bila najbližje idealu,prav tako pa izgleda zelo simpatična,razgledana,delavna ženska in dobra mama
-
uniqueee - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 6. 2008
odvisno.
1x tak 2. tak.
3 sem mela majnše od sebe(kak cm alpa so bli tolk veliki kot jaz? ne spomnim se več) zdaj je ta faza hvala bogu mimo.
mela sn mišičnjaka, potem sem palila na pravi "muskel.paket", zdaj pa mam suheca in sem ugotovila, da me to totalno privlači, bol kot tisto prej. MODRE učke (nujno!), temnejši lasje, pa lep nasmeh.. aja, pa dobra rit. za takim moškim pogledam takoj. samo najbol me pa pritegnejo komunikativni moški, ki so razgledani, majo kaj za povedat, znajo prisluhnit, pa se radi s špotrom ukvarjajo (rada igram fuzbal, pa rabim nekoga, ki me malo poduči, kako nekatere stvari funkcionirajo, pa se zmano gre rolat pa tak )
1x tak 2. tak.
3 sem mela majnše od sebe(kak cm alpa so bli tolk veliki kot jaz? ne spomnim se več) zdaj je ta faza hvala bogu mimo.
mela sn mišičnjaka, potem sem palila na pravi "muskel.paket", zdaj pa mam suheca in sem ugotovila, da me to totalno privlači, bol kot tisto prej. MODRE učke (nujno!), temnejši lasje, pa lep nasmeh.. aja, pa dobra rit. za takim moškim pogledam takoj. samo najbol me pa pritegnejo komunikativni moški, ki so razgledani, majo kaj za povedat, znajo prisluhnit, pa se radi s špotrom ukvarjajo (rada igram fuzbal, pa rabim nekoga, ki me malo poduči, kako nekatere stvari funkcionirajo, pa se zmano gre rolat pa tak )
- jerry444
- Komunikatorka
Ne ona je 175 se mi zdi(kolikor poznam angleške mere za višino in dolžino),men se zdi,da je 5' 9 velka al kako se napiše to,skratka manj kot 180cm kar je še v mejah normale.
Aja pa ne nisem majhnen,ravno nasprotno,samo mi pri moji višini(186cm) ne bi bilo niti malo všeč,da je ženska še večja.
Aja pa ne nisem majhnen,ravno nasprotno,samo mi pri moji višini(186cm) ne bi bilo niti malo všeč,da je ženska še večja.
-
**majcy** - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 10. 2006
- Kraj: Okolica Lj.
Men so všeč tipi k majo dolge lase.+
In to je res kar prvo opazim na tipu, če nima več k 7 cm na glavi ADIJOS
Eni misljo da je z mano kej narobe k sam na lase gledam, ampak pač tko je.
Še kakšna k ima določeno kaj najprej pogleda na moškem ?
In to je res kar prvo opazim na tipu, če nima več k 7 cm na glavi ADIJOS
Eni misljo da je z mano kej narobe k sam na lase gledam, ampak pač tko je.
Še kakšna k ima določeno kaj najprej pogleda na moškem ?
- tancica2
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 4. 2008
- Kraj: ljubljana
lahko si je v glavi naredit ideal sam po mojih izkušnjah se stvari po zelo obrnejo.
jst padam na lepe učke, pa more bit simpatičen... oči so mi najbolj pomembne pri fantu. pa ni nujno da so modre loh so tud rjave vazn da so take da izžarevajo energijo pa tko lepe da se v njim loh kr izgubiš
tak je zdej moj fant... čisto nasprotje vsemu... mogoče je malo bolj okrogel, ampak vse nadoknadi s tem ko me pogleda in se mi nasmeji, sm čist mehka in še to ful se štekava, ful je prijazen z mano... moj bivši je bil pa športnik in je mel hudo postavo sam se pa štekala nisva...
kar se pa tiče moških... jst mam 176 in tm okrog 58kg... pa mislim, da me ni se noben skenslal zaradi moje višine.
jst padam na lepe učke, pa more bit simpatičen... oči so mi najbolj pomembne pri fantu. pa ni nujno da so modre loh so tud rjave vazn da so take da izžarevajo energijo pa tko lepe da se v njim loh kr izgubiš
tak je zdej moj fant... čisto nasprotje vsemu... mogoče je malo bolj okrogel, ampak vse nadoknadi s tem ko me pogleda in se mi nasmeji, sm čist mehka in še to ful se štekava, ful je prijazen z mano... moj bivši je bil pa športnik in je mel hudo postavo sam se pa štekala nisva...
kar se pa tiče moških... jst mam 176 in tm okrog 58kg... pa mislim, da me ni se noben skenslal zaradi moje višine.
Prvi neprebran prispevek • 217 prispevkov
• Stran 13 od 15
•
Prejšnja
1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov