Kakšni moški so vam všeč?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
beautiful - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 7. 2005
seksi učke(to je na 1.mestu),višji od mene,fajna vlka rita,kompaktne bedre oz.cel mora bit kompaktn(tak medi-recimo postava timbaland)
kosmat!,aja,pa nora sm na slovence!
drgač pa že takoj vidim,po tem kak se obnaša do mojga kužija,če ga ne mara al pa se niti am ga ne vzame,pol tud nima kej naprej delat z mano!
mora bit ljubezniv,iskren,pošten,delaven,tehnica ali dvojček,nekadilec,..ja,..princ kje si?
drgač pa že takoj vidim,po tem kak se obnaša do mojga kužija,če ga ne mara al pa se niti am ga ne vzame,pol tud nima kej naprej delat z mano!
mora bit ljubezniv,iskren,pošten,delaven,tehnica ali dvojček,nekadilec,..ja,..princ kje si?
-
beautiful - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 7. 2005
aja?no lepo:)
ker ponavad se mi vsi smejijo,da glede mojga videza bi mogla sanjat o kakem športniku al pa mišičnjaku-sam bljek
ne maram mišic,sploh pa ne maram "lepih"tipov.bolj so mi ql taki ko majo kako posebnost in so zarad tega sexy.
ker ponavad se mi vsi smejijo,da glede mojga videza bi mogla sanjat o kakem športniku al pa mišičnjaku-sam bljek
ne maram mišic,sploh pa ne maram "lepih"tipov.bolj so mi ql taki ko majo kako posebnost in so zarad tega sexy.
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Men je ful fajn če ma lep glas pa fajni naglas. Npr. koroški al pa mariborski, pa tud Posavci mi lepo govorijo. Vizualno - mal čupca, ne preveč, to mi je tak dobr! Pa višina po možnosti okol 185. Drugač glede ostalih lastnosti pa predvsem to da se zna obnašat, da ni en kmet al pa cepec, da ma smisel za humor in me zna nasmejat, pa da se da pogovarjat z njim.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
- Maudisa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 8. 2006
beautiful napisal/-a:bolj so mi ql taki ko majo kako posebnost in so zarad tega sexy.
jaaa,to je tud meni všeč.
Drgač pa temni lasje,višji od mene,ravno prave postave (ne kot en pajek,niti debel,še manj,da ga je ena sama mišica)
beautiful napisal/-a:drgač pa že takoj vidim,po tem kak se obnaša do mojga kužija,če ga ne mara al pa se niti am ga ne vzame,pol tud nima kej naprej delat z mano!
Na to sem tud jaz pozorna.
- jerry444
- Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 3. 2008
- Kraj: Ljubljana
beautiful napisal/-a:seksi učke(to je na 1.mestu),višji od mene,fajna vlka rita,kompaktne bedre oz.cel mora bit kompaktn(tak medi-recimo postava timbaland)
Prpel kdaj svojga kužija,greva lahko z mojo kužiko kak krog
-
**Miška** - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 4. 2008
Tak, da me zna nasmejat pa v dobro volo spravt, kadr sm na tleh, da me zna potolažt, da me upošteva, spoštuje, da ima en odnos do mene, da se zastopva, da se z njim lah pogovarjam prov o vseh zadevah, da se skup zajebavava, da ga lah zgečkam, da ima smisel za humor, da mi je zvest, da me ima rd, da je dobr u postl, komunikativn, da mi poskoči srce ko ga zagledam, da je pozoren, ljubezniv, direkten, da takoj razčistiva s stvarmi,...
- marypa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 6. 2007
če ma dolge lase je kr avtomatično lep.. mislim lahko je čist povprečen, ampak če ma dolge lase... potem je popoln
pa še nek kvazi glasbenik če je je tud sexy.. hehe.
Sm taki so po mojih izkušnjah itak sami jeba** glasbeniki vs dolgolasci, če ne kr samo glasbeniki.. Aja, njegova muska mi je bla mal bedna, ampak agresivno sexy, ker je metal hehehe
---
Ampak!! nasmeh je v bistvu bistven. Npr. mene je eden, ki nima las, je plešast.. ironija res.. tako privlačil s tistimi očmi...... plavo-zelenimi... dolgimi trepalnicami, lepimi, polnimi ustnicami, simpatično krivimi zobmi.. ma tam krive, ku js.. mislim
ampak.. nimam šans.
tko.. da sm že skor prebolela zadevo lucky me u napad aveš..
No k opisu. hehe. Mora bit višji od mene. Sama sm kr recimo visoka.. nižji me ne rajcajo sploh... Hočem moškega, torej širino (ramena), višino. ah nekak v teh večernih urah grem to pisat ...
pa še nek kvazi glasbenik če je je tud sexy.. hehe.
Sm taki so po mojih izkušnjah itak sami jeba** glasbeniki vs dolgolasci, če ne kr samo glasbeniki.. Aja, njegova muska mi je bla mal bedna, ampak agresivno sexy, ker je metal hehehe
---
Ampak!! nasmeh je v bistvu bistven. Npr. mene je eden, ki nima las, je plešast.. ironija res.. tako privlačil s tistimi očmi...... plavo-zelenimi... dolgimi trepalnicami, lepimi, polnimi ustnicami, simpatično krivimi zobmi.. ma tam krive, ku js.. mislim
ampak.. nimam šans.
tko.. da sm že skor prebolela zadevo lucky me u napad aveš..
No k opisu. hehe. Mora bit višji od mene. Sama sm kr recimo visoka.. nižji me ne rajcajo sploh... Hočem moškega, torej širino (ramena), višino. ah nekak v teh večernih urah grem to pisat ...
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Ah ne, sj kake majo svoj fetiš za pobrite dečke(kar je pa skor isto kot pleša, sj večina se jih tud brije zato, kr se jim lasišče redči).. in enim supr paše
It was forever..but it didnt last long..
- marypa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 6. 2007
ja no, če maš plešo, se vid, da si plešast, tud če maš pobrito
pa velik se jih s kapco sprehaja. hm, men je edn bil všeč, sm je mel pač skoz kapo gor. Mislim, naj jo da dol, ne pa da se me izogiba
in lepi moški so še taki.. ki so zaljubljeni vate in te tako s tistim lepim, zakrbljenim pogledom. wtf .. vprašajo a te res ne zebe itd.. danger danger
pa velik se jih s kapco sprehaja. hm, men je edn bil všeč, sm je mel pač skoz kapo gor. Mislim, naj jo da dol, ne pa da se me izogiba
in lepi moški so še taki.. ki so zaljubljeni vate in te tako s tistim lepim, zakrbljenim pogledom. wtf .. vprašajo a te res ne zebe itd.. danger danger
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov