Kakšni moški so vam všeč?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
beautiful
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a beautiful » 06. Maj. 2008 11:51

seksi učke(to je na 1.mestu),višji od mene,fajna vlka rita,kompaktne bedre oz.cel mora bit kompaktn(tak medi-recimo postava timbaland)
kosmat!,aja,pa nora sm na slovence! :oops:

drgač pa že takoj vidim,po tem kak se obnaša do mojga kužija,če ga ne mara al pa se niti am ga ne vzame,pol tud nima kej naprej delat z mano!

mora bit ljubezniv,iskren,pošten,delaven,tehnica ali dvojček,nekadilec,..ja,..princ kje si? :?
Uporabniški avatar
Dorotheia
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 11. 2006
Kraj: Na poti k sanjam...

Neprebrana objavaNapisal/-a Dorotheia » 06. Maj. 2008 16:48

beautiful napisal/-a:seksi učke(to je na 1.mestu),višji od mene,fajna vlka rita,kompaktne bedre oz.cel mora bit kompaktn(tak medi-recimo postava timbaland)

Tle sva si pa na istem. :oops: :roll:
Uporabniški avatar
beautiful
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a beautiful » 06. Maj. 2008 18:57

aja?no lepo:)
ker ponavad se mi vsi smejijo,da glede mojga videza bi mogla sanjat o kakem športniku al pa mišičnjaku-sam bljek :roll:
ne maram mišic,sploh pa ne maram "lepih"tipov.bolj so mi ql taki ko majo kako posebnost in so zarad tega sexy.
Uporabniški avatar
Dorotheia
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 11. 2006
Kraj: Na poti k sanjam...

Neprebrana objavaNapisal/-a Dorotheia » 07. Maj. 2008 23:10

Ja, se strinjam. Meni je mami še za vsakega fanta, ki je bil podoben temu rekla, da kje mi je okus za moške ostal. :D Samo jaz ne morem pomagat, taki so mi pač všeč. (seveda obstajajo tudi izjeme :roll: ).
Uporabniški avatar
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 11. 2004
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a no angel » 08. Maj. 2008 0:40

Men je ful fajn če ma lep glas pa fajni naglas. Npr. koroški al pa mariborski, pa tud Posavci mi lepo govorijo. :lach: Vizualno - mal čupca, ne preveč, to mi je tak dobr! Pa višina po možnosti okol 185. Drugač glede ostalih lastnosti pa predvsem to da se zna obnašat, da ni en kmet al pa cepec, da ma smisel za humor in me zna nasmejat, pa da se da pogovarjat z njim.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Maudisa » 08. Maj. 2008 10:43

beautiful napisal/-a:bolj so mi ql taki ko majo kako posebnost in so zarad tega sexy.

jaaa,to je tud meni všeč.

Drgač pa temni lasje,višji od mene,ravno prave postave (ne kot en pajek,niti debel,še manj,da ga je ena sama mišica)

beautiful napisal/-a:drgač pa že takoj vidim,po tem kak se obnaša do mojga kužija,če ga ne mara al pa se niti am ga ne vzame,pol tud nima kej naprej delat z mano!

Na to sem tud jaz pozorna. :D
jerry444
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 3. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a jerry444 » 08. Maj. 2008 12:14

beautiful napisal/-a:seksi učke(to je na 1.mestu),višji od mene,fajna vlka rita,kompaktne bedre oz.cel mora bit kompaktn(tak medi-recimo postava timbaland)
kosmat!,aja,pa nora sm na slovence! :oops:

drgač pa že takoj vidim,po tem kak se obnaša do mojga kužija,če ga ne mara al pa se niti am ga ne vzame,pol tud nima kej naprej delat z mano!

mora bit ljubezniv,iskren,pošten,delaven,tehnica ali dvojček,nekadilec,..ja,..princ kje si? :?

Prpel kdaj svojga kužija,greva lahko z mojo kužiko kak krog :D
Uporabniški avatar
**Miška**
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a **Miška** » 08. Maj. 2008 20:33

Tak, da me zna nasmejat pa v dobro volo spravt, kadr sm na tleh, da me zna potolažt, da me upošteva, spoštuje, da ima en odnos do mene, da se zastopva, da se z njim lah pogovarjam prov o vseh zadevah, da se skup zajebavava, da ga lah zgečkam, da ima smisel za humor, da mi je zvest, da me ima rd, da je dobr u postl, komunikativn, da mi poskoči srce ko ga zagledam, da je pozoren, ljubezniv, direkten, da takoj razčistiva s stvarmi,...
Uporabniški avatar
beautiful
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a beautiful » 09. Maj. 2008 16:14

o jerry444,a res?hehe..ustrezaš opisu? :o
sej sem dostkrat v lj. s kužiko :razz:
jerry444
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a jerry444 » 09. Maj. 2008 16:59

Kakšnemu opisu? :cry:

A misliš to,da mam rad pse?Mam ja,sej že pet let tudi aktivno hodim v pasjo šolo s kužo,o detajlih pa ne bi tukaj(ker potem skoraj ne bi bil več anonimen :D :D ),če te pa kej več zanima pa sendaj ZS.
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 09. Maj. 2008 23:51

če ma dolge lase je kr avtomatično lep.. mislim lahko je čist povprečen, ampak če ma dolge lase... potem je popoln :oops: :D :D
pa še nek kvazi glasbenik če je je tud sexy.. hehe.

Sm taki so po mojih izkušnjah itak sami jeba** glasbeniki vs dolgolasci, če ne kr samo glasbeniki.. Aja, njegova muska mi je bla mal bedna, ampak agresivno sexy, ker je metal hehehe
---

Ampak!! nasmeh je v bistvu bistven. Npr. mene je eden, ki nima las, je plešast.. ironija res.. tako privlačil s tistimi očmi...... plavo-zelenimi... dolgimi trepalnicami, lepimi, polnimi ustnicami, simpatično krivimi zobmi.. ma tam krive, ku js.. mislim :D
ampak.. nimam šans.
tko.. da sm že skor prebolela zadevo :) lucky me :) u napad aveš..

No k opisu. hehe. Mora bit višji od mene. Sama sm kr recimo visoka.. nižji me ne rajcajo sploh... Hočem moškega, torej širino (ramena), višino. ah :D nekak v teh večernih urah grem to pisat :D ...
ana27
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a ana27 » 10. Maj. 2008 10:17

Vsekakor mi niso všeč plešasti in pobriti.
Najboljši so mi s temnimi lasmi in plavimi učki ter temno poltjo.
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 12. Maj. 2008 22:39

ana27 napisal/-a:Vsekakor mi niso všeč plešasti

Men se zdi, da še nikol v življenju nism slišala, da bi bila kera nora na plešaste moške... :gruebel: tko da to bi blo samoumevno, ane :roll:
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 12. Maj. 2008 22:43

Ah ne, sj kake majo svoj fetiš za pobrite dečke(kar je pa skor isto kot pleša, sj večina se jih tud brije zato, kr se jim lasišče redči).. in enim supr paše :)
It was forever..but it didnt last long..
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 12. Maj. 2008 22:56

ja no, če maš plešo, se vid, da si plešast, tud če maš pobrito :D
pa velik se jih s kapco sprehaja. :P hm, men je edn bil všeč, sm je mel pač skoz kapo gor. Mislim, naj jo da dol, ne pa da se me izogiba :D

in lepi moški so še taki.. ki :D so zaljubljeni vate in te tako s tistim lepim, zakrbljenim pogledom. wtf :D.. vprašajo a te res ne zebe itd.. danger danger :D

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov