Kakšni moški so vam všeč?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Amandine
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Amandine » 08. Apr. 2008 23:20

primer 1:
185cm, temni lasje,na soncu potemnela polt, neke zeleno-rjave oči, rahlo zaukrivljen nos,dosojne dolžine, telo plavalca, beli zobje, smejalne gubicetudi ko se ne smeje.....
primer 2:
topel pogled, da te malo namagneti že ob prvem kontaktu z očmi,pa ne zaradi izgleda,ampak zaradi energije,ki jo oddaja, iskrivost, inteligentnost(zdrava kmečka pamet tudi zelo prav pride)da zna popravit avto :) taprav dec,heh,tist super švic,ko ga oddajajo..mmmmm....en določen vonj,ki je blazno seksi, po drugi strani pa subtilnost, gremo gledat en balet?ja!gremo na majke?ja!gremo v solkan?ja!grema se vsest v avto in it do makedonije,potem se malo spočit in skočit še južneje,mogoče po otočkih?ja!grema kolesarit po korziki?ja!grema smučat s kolegi?ja!.....grema bit samo lepo tiho,pa se božat in bit zadovoljna.......

oh!
Uporabniški avatar
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a softTouch » 09. Apr. 2008 8:48

vizualno:
-visok 180-190 cm
-lep nasmeh
-ne preveč suh in ne debel,športni tip postave
-glede barve las in oči mi je vseeno,no moj lubi ma modre oči in temne lase in super izgleda
-na mojemu fantu mi je všeč še par dni stara brada

značajsko:
da je prijazen,spoštljiv,neposesiven,ljubosumen v mejah normale (če že mora bit),da ne preživlja vsega svojega prostega časa v lokalih,po možnosti nekadilec,razumevajoč,da ima rad naravo in živali,da se zna pogovarjat

glede izobrazbe je pa tko,da mene ne bi motilo,če bi imel "samo" poklicno šolo.moj ma sicer univ.diplomo,ampak poznam kar nekaj fantov,ki imajo le poklicno šolo pa so zelo v redu
Uporabniški avatar
cathy55
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a cathy55 » 09. Apr. 2008 9:05

posebni (čudni), na nek način ''nedosegljivi'', nezreli, neprimerni za v resno zvezo... :(
začasno uporabniško ime osebe jozica1
Uporabniški avatar
Dorotheia
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 11. 2006
Kraj: Na poti k sanjam...

Neprebrana objavaNapisal/-a Dorotheia » 10. Apr. 2008 19:16

cathy55 napisal/-a:posebni (čudni), na nek način ''nedosegljivi'', nezreli, neprimerni za v resno zvezo... :(

Očitno meni tudi. :? :wall:
Sexy Kitty
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 4. 2008
Kraj: Šentpeter pri Otočcu

Neprebrana objavaNapisal/-a Sexy Kitty » 10. Apr. 2008 21:45

Moj sanjski je pa črnolasec,drugač pa niti ni tako črn po polti(zmeri padem na take :D )
Drugače pa mi je najpomembnejše pri tipih POGLED in oči.
Mislim,da je pogled nekaj kar bo zmeraj imel,in me bo vedno znova in znova začaral.Postava,lasje,,vse ostalo pa je minljivo.
:oops: Torej punce pogled je NAJVAŽNEJŠI!
Trubadurka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 12. 2005
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a Trubadurka » 11. Apr. 2008 10:44

Dorotheia napisal/-a:
cathy55 napisal/-a:posebni (čudni), na nek način ''nedosegljivi'', nezreli, neprimerni za v resno zvezo... :(

sej boste prerastle. js sm mela tud ta vzorec, pa sem se ga naveličala. ga pa ni bilo lahko pretrgati. velikoooo introspekcije ipd...

sicer pa, všeč mi je moj dragi, ki je ljubeč, pozoren, mi stoji ob strani, ko sem na tleh in mi pove, da sem kljub "padcu" neprecenljiva, neponovljiva... všeč mi je, ker je delaven, ker ve, kaj hoče in si tega ne boji vzeti. na splošno me pritegnejo inteligentni ljudje, zatorej ni nič nenavadnega, da to lastnost pričakujem tudi pri svojem partnerju. overall, more biti takšen, katetrega napake lahko sprejmem in on moje. kar se tiče pa vizuale pa recimo, da padam bolj na suhce, modrih oči :D
Ashlee.
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 3. 2008
Kraj: In his song.

Neprebrana objavaNapisal/-a Ashlee. » 11. Apr. 2008 11:12

Vizualno:
-rjave oči
-rjavi al pa črni lasje
-športna postava
-velik
-najpomembnejša stvar je pa nasmeh :oops: to vedno užge

Karakterno:
-optimist, vedno nasmejan
-malo trmast
-prijazen, nežen, sočuten
-prilagodljiv, družaben, razgledan

ponavadi so pa vsi taki tisti v sebe zagledani idioti, ki ti znova in znova dokažejo, da te lahka v sekundi strejo.
So give me your forever.
Uporabniški avatar
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lolitaa » 11. Apr. 2008 13:58

Js v bistvu nimam nekega merila kakšen mora bit moški, so mi všeč tako blondinci kot črnolasci.Padam na moške, ki imajo nekaj v sebi, ki so posebni na svoj način.Od tipičnih skandinavskih blondincev do šarmantnih temnopoltih italijanov.

Mam pa šibko točko pri tipih-poslovnež z obleko in kravato.Takim se sploh ne morem upret.In potem še ceu strog in pomemben...(jah, nekoga mam trenutno v glavi s to razliko da ni poslovnež :oops: ).
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
Uporabniški avatar
mulatto_f
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a mulatto_f » 23. Apr. 2008 15:10

Dorotheia napisal/-a:

pa ja noooooooooooo... zakaj se to dogaja tud mni? :wall:
nezreli, nedostopni, neki na hrd jebaci, neresni... in najhujš je, ko vem, da bi varo, da bo neresn, pa vedno me tak privlaci... sj ne kaj resnegga, ampak tk mal, na moje veselje, ceprav vem, da mam moznost trenutno met tipa ko bi se verjetno biu pripravljen jutri poročit z mano, ampak ne, mene kr neki vleče da dobim tisto nedoseglivo! :S
Uporabniški avatar
Amandine
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Amandine » 23. Apr. 2008 23:10

mulatto_f napisal/-a:
Dorotheia napisal/-a:

nezreli, nedostopni, neki na hrd jebaci, neresni... in najhujš je, ko vem, da bi varo, da bo neresn, pa vedno me tak privlaci... sj ne kaj resnegga, ampak tk mal, na moje veselje, ceprav vem, da mam moznost trenutno met tipa ko bi se verjetno biu pripravljen jutri poročit z mano, ampak ne, mene kr neki vleče da dobim tisto nedoseglivo! :S

lepa dekleta ljubijo barabe.... :)
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 23. Apr. 2008 23:15

Pr men je isto. Se mi zdi, da mi dosegljiv ne bi bil več zanimiv.. Pomoje ti je nekakšen izziv.. ah brezveze, si ga skušam izbit iz glave..
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 10. 2007
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objavaNapisal/-a sanjaanja » 24. Apr. 2008 14:00

- temnolas
- ne sme bit plešast
- zaželjene modre oči
- ne sme bit bobrit ali dolgolas
- urejen
deja
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a deja » 27. Apr. 2008 0:35

Jack Black style ^^ :D Long hair. Ne presuh . BreZ six packa. lušen obraz . bradica :> rjavi lasje . temne oči . Zabaven . Privlačen . Special . Crazy .
Uporabniški avatar
SunYgirl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 4. 2008
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a SunYgirl » 27. Apr. 2008 10:27

Meni pa so všeč temni tipi, temnejše polti, temni lasje, temne očke, višje postave (okrog 180 cm),... no taki mi takoj padejo v oči, drugače pa bi se
našel tudi kakšen svetel tip :razz:
Life is a beautifull!
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 27. Apr. 2008 11:16

mulatto_f napisal/-a:
Dorotheia napisal/-a:

Ko naleti vprašanje kjer se vaga: dobrega jebača ali pa nekega pridenga dečkota za ožent...ve 99% izberete prvega :wink:
Tisti za oženiti je dober potem za jokanje in za tolažbo...in vas potem posluša in vam je na razpolago kadar koli ga rabite :P
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]