Kakšni moški so vam všeč?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
cukr8 napisal/-a:sanck napisal/-a:to itak sam bolš to kt osnovna
Mah, zame bi blo to skor v istem rangu ...
Saj pravim: najmanj diploma, torej magisterij / doktorat sta dobrodošla ...
Kaj pa če ima model samo osnovno šolo in je tekom življenja ustvaril zavidljivo premoženje in se razvil v veliko bolj inteligentno in iznajdljivo osebo kot nekdo, ki ima magisterij ali doktorat in je na zavodu za zaposlovanje ker ne dobi službe?
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
cukr8 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2005
^^ Jah, odvisno od okoliščin, kaj pa vem ... Sigurno pa me ne bi prepričalo ravno tole omenjeno premoženje ...
Sem pač povedala, kaj me privlači, tako kot so nekatere druge npr. naštele zaželjeno barvo, odtenek & premer kodrčkov na betici tipa ...
Sem pač povedala, kaj me privlači, tako kot so nekatere druge npr. naštele zaželjeno barvo, odtenek & premer kodrčkov na betici tipa ...
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
cukr8 napisal/-a:^^ Jah, odvisno od okoliščin, kaj pa vem ... Sigurno pa me ne bi prepričalo ravno tole omenjeno premoženje ...
No saj jaz sem samo podal en primer ki ni redek v Sloveniji...ni vse doktorat in magisterij..dostikrat je celo minus, ker imaš prevelika pričakovanja, ki ti jih trg ne zmore ponuditi.
Poznam dva primera modelov, ki sta bila v šoli vedno z petkami in desetkami ...ljudje so jima napovedovali izjemno prihodnost..modela sta pristala v depresiji in totalno zafrustrirana...s tako izobrazbo lahko dobiš samo dobro plačano službo, če jo dobiš Važno je kako dobro znaš unovčiti to znanje ki si ga prejel...in s tem da dosežeš določeno izobrazbo si si samo postavil neke temelje ampak še vedno je na tebi da potem naprej gradiš in nekaj narediš iz tega
Jaz bolj cenim pri ljudeh da imajo srce, čustveno inteligenco in moder um ter vztrajnost, vztrajnost, vztrajnost!!! To so ljudje za kapo dol dati
In takega dečkota mislim da bi si moralo vsako pametno dekle iskati...je*eš to da je luškan s tistimi kodrčki in lepimi učki...od tega se ne da živeti in gojiti nekega zdravega odnosa...oseba je pomembna kot celota...ok...razen če si stara 15-18 let..potem itak gledaš na to da je srčkan pa da so ti kolegice favš Ampak čez čas je to izrazito premalo(ne leti to nate osebno, ampak na splošno)
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
cukr8 - Kofetarica
^^ Jp, seveda mora biti cel paket oz. pri meni je izgled ponavadi v bistvu na zadnjem mestu ...
Oziroma, četudi je osebek izjemno pameten & prijetnega izgleda, značajsko oz. 'srčno' pa neustrezen, me ne pritegne... Prav tako, če je dobrega srca & prijeten za oko, a ne preveč odprte glave ... Inteligenca & široko srce pa sta lahko precej privlačni, pa čeprav ne gre ravno za 'manekenčka' ...
Oziroma, četudi je osebek izjemno pameten & prijetnega izgleda, značajsko oz. 'srčno' pa neustrezen, me ne pritegne... Prav tako, če je dobrega srca & prijeten za oko, a ne preveč odprte glave ... Inteligenca & široko srce pa sta lahko precej privlačni, pa čeprav ne gre ravno za 'manekenčka' ...
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Js bi se glede izobrazbe kr strinjala s cukrom (cukrico?! ).
Seveda je lahko nekdo tut brez faksa razgledan, sposobn in brihtn dečko, k je u lajfu dosegu zavidljive stvari ... Ampak nekak navadno šola usen neki da in šteje, sploh slednje vela u današnjem cajtu in zase loh rečem, da ko mi nekdo reče, da nima faksa, kr to ni za njega/je itak brezveze/bl štejejo deloune izkušnje/..., začnem drgač gledat na njega.
Seveda je lahko nekdo tut brez faksa razgledan, sposobn in brihtn dečko, k je u lajfu dosegu zavidljive stvari ... Ampak nekak navadno šola usen neki da in šteje, sploh slednje vela u današnjem cajtu in zase loh rečem, da ko mi nekdo reče, da nima faksa, kr to ni za njega/je itak brezveze/bl štejejo deloune izkušnje/..., začnem drgač gledat na njega.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
- netline
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 8. 2006
Upam, da ne bo narobe, če povem za žensko.
Luštna, športna postava, mora mi biti sexi in pika. Izobražena (fakulteta je minimum), kompatibilen karakter, zdravo ambiciozna, ženstvena. Razgledana in preprosta. Ženska, ki ljubi naravo, šport in potovanja. Aktivna in radovedna celo življenje.
Luštna, športna postava, mora mi biti sexi in pika. Izobražena (fakulteta je minimum), kompatibilen karakter, zdravo ambiciozna, ženstvena. Razgledana in preprosta. Ženska, ki ljubi naravo, šport in potovanja. Aktivna in radovedna celo življenje.
-
Sweet Princess - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Ljubljana
Ko smo že pri tem, koliko vam pomeni to, da ima vaš potencijalni nekdo, ki ga boste ljubile/ga ljubite diplomo; Moj dragec ima končano poklicno šolo, jst mam diplomo. In zasluži več kot jaz. Ampak oba imava službi ki naju osrečujejo, tako kot midva osrečujeva drug drugega. Z diplomo, ali brez. Važno je da si z nekom kompatabilen. Taki in drugačni kriteriji odpadejo k knof od gat, ko vam nekdo popolnoma zmeša glavo.
-
cukr8 - Kofetarica
Ja, ampak tukaj pač pišemo, kakšni osebki nasprotnega spola so nam všeč ... Oz. njihove lastnosti...
In če imamo lahko skoraj deset strani naštevanja točno določene barve oči, dolžine prstov na nogi in podobnih podrobnosti, lahko navedemo tudi stopnjo izobrazbe, ki nam bi bila všeč ...
Sploh pa gre pri 'všečnosti' za povsem subjektivne zadeve, tako da se nimamo kaj pregovarjat, če je nekomu všeč nekaj, komu drugemu pa npr. čisto nasprotje ...
In če imamo lahko skoraj deset strani naštevanja točno določene barve oči, dolžine prstov na nogi in podobnih podrobnosti, lahko navedemo tudi stopnjo izobrazbe, ki nam bi bila všeč ...
Sploh pa gre pri 'všečnosti' za povsem subjektivne zadeve, tako da se nimamo kaj pregovarjat, če je nekomu všeč nekaj, komu drugemu pa npr. čisto nasprotje ...
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
Sweet Princess napisal/-a::zustimm:
Ko smo že pri tem, koliko vam pomeni to, da ima vaš potencijalni nekdo, ki ga boste ljubile/ga ljubite diplomo; Moj dragec ima končano poklicno šolo, jst mam diplomo. In zasluži več kot jaz. Ampak oba imava službi ki naju osrečujejo, tako kot midva osrečujeva drug drugega. Z diplomo, ali brez. Važno je da si z nekom kompatabilen. Taki in drugačni kriteriji odpadejo k knof od gat, ko vam nekdo popolnoma zmeša glavo.
Neumno je, da greš gledat kašno izobrazbo ima človek. To sploh ni pomembno!
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
-
cukr8 - Kofetarica
^^ A še enkrat ponovimo tole :
Tukaj naštevamo, kaj je všeč nam osebno.
Potem je neumno je tudi, da gledaš barvo šarenice v očesu / zahtevanje dejstva, da je drugi prst na nogi partnerja daljši od palca / čvrstost riti, ker to ne sestavlja osebnosti človeka oz. ni pomembno...
Tebi pač ni pomembno, nekomu drugemu pa je.
Zelo različne stvari pritegnejo pozornost posameznih predstavnikov človeške vrste... Različne stvari so nam všeč. Različnim stvarem posvečamo več pozornosti oz. nas privlačijo.
Če smo že pri tem, se meni zdi veliko bolj neumno striktno klasificiranje možnih partnerjev npr. po višini ali pa velikosti nosu, kot pa po izobrazbi...
Na prvo, fizično lastnost človek namreč nima vpliva in je lahko kljub krasni osebnosti že avtomatično izključen s spiska možnih kandidatov ... Tako da bi bil kvečjemu ta kriterij lahko označen kot krivičen / neumen / nepomemben..
Na drugo, predvsem mentalno lastnost je pa laže vplivati oz. se človek lahko sam odloči glede svoje izobrazbe, tako da nihče ne bi bil izključen že a priori..
Ni mi jasno, kako se lahko vtikate v to, kaj nekoga privlači pri nasprotnem spolu !
Saj NE govorimo tukaj o ljudeh nasplošno, tj. da so tisti z nižjo izobrazbo kaj manj vredni... Ali pa tisti, ki nimajo modrih oči, haha... Nihče tega ni rekel! Govorimo o lastnostih, ki so nam všeč pri partnerjih!!!
No, to je bilo moje mnenje
cukr8 napisal/-a: Sploh pa gre pri 'všečnosti' za povsem subjektivne zadeve, tako da se nimamo kaj pregovarjat, če je nekomu všeč nekaj, komu drugemu pa npr. čisto nasprotje ...
Tukaj naštevamo, kaj je všeč nam osebno.
Potem je neumno je tudi, da gledaš barvo šarenice v očesu / zahtevanje dejstva, da je drugi prst na nogi partnerja daljši od palca / čvrstost riti, ker to ne sestavlja osebnosti človeka oz. ni pomembno...
Tebi pač ni pomembno, nekomu drugemu pa je.
Zelo različne stvari pritegnejo pozornost posameznih predstavnikov človeške vrste... Različne stvari so nam všeč. Različnim stvarem posvečamo več pozornosti oz. nas privlačijo.
Če smo že pri tem, se meni zdi veliko bolj neumno striktno klasificiranje možnih partnerjev npr. po višini ali pa velikosti nosu, kot pa po izobrazbi...
Na prvo, fizično lastnost človek namreč nima vpliva in je lahko kljub krasni osebnosti že avtomatično izključen s spiska možnih kandidatov ... Tako da bi bil kvečjemu ta kriterij lahko označen kot krivičen / neumen / nepomemben..
Na drugo, predvsem mentalno lastnost je pa laže vplivati oz. se človek lahko sam odloči glede svoje izobrazbe, tako da nihče ne bi bil izključen že a priori..
Ni mi jasno, kako se lahko vtikate v to, kaj nekoga privlači pri nasprotnem spolu !
Saj NE govorimo tukaj o ljudeh nasplošno, tj. da so tisti z nižjo izobrazbo kaj manj vredni... Ali pa tisti, ki nimajo modrih oči, haha... Nihče tega ni rekel! Govorimo o lastnostih, ki so nam všeč pri partnerjih!!!
No, to je bilo moje mnenje
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov