Kakšni moški so vam všeč?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
la_estrella - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 7. 2008
- Kraj: Povsod po malo
ko sm začela "spoznavat" tipe, sm mela v mislih tak pa tak mora bit, zdej pa po večih neuspelih zvezah želim od tipa da je normalen
primer popolnoma neumenga bivšega:mela se fino fajn, sam ko sm pa hotla it s frendicami kej vn, je začel s tem kako bom v lokalih osvajala tipe,da bom na njega čist pozabla,...bla bla bla...in takih tipov (bolezensko ljubosumnih) jst ne prenesem...in sm ga pustla....naslednji dan izvem da ga boli roka (zapestje),ker je boksal v prometni znak in ga na koncu tud podrl
če je pa tip vsaj malo normalen,pol je pa fino če je visok 175+,športne postave,temni lasje in modri očki...sam bolj kot zunanji videz,mi več pomen karakter
Moj dragi je vse kar sm si želela
primer popolnoma neumenga bivšega:mela se fino fajn, sam ko sm pa hotla it s frendicami kej vn, je začel s tem kako bom v lokalih osvajala tipe,da bom na njega čist pozabla,...bla bla bla...in takih tipov (bolezensko ljubosumnih) jst ne prenesem...in sm ga pustla....naslednji dan izvem da ga boli roka (zapestje),ker je boksal v prometni znak in ga na koncu tud podrl
če je pa tip vsaj malo normalen,pol je pa fino če je visok 175+,športne postave,temni lasje in modri očki...sam bolj kot zunanji videz,mi več pomen karakter
Moj dragi je vse kar sm si želela
-
la_estrella - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 7. 2008
- Kraj: Povsod po malo
pozabla sm še napisat da mi je res full sexi če zna tip dobr plesat, da me spravi v dobro voljo,ko mam vsega poln kufer in da ni preveč ljubosumen...pa sej vrjetn je še par takih malenkosti k me na tipu privlačijo/odbijajo,sam te tri stvari pr men spadajo med top3 "zahteve"
-
_lady_bird_ - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 8. 2007
- Kraj: Maribor
svetlolasec, suh, zna bit romantičen, komunikativen, drži besedo
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov