Kakšni moški so vam všeč?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Meni ta "six pack" ni všeč. Vse v mejah normale, kar je že preveč strenirano več ni estetsko.
-
gaby_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
^meni tudi ni vščeč pretirana natrenitranost. všeč mi je, da so opazne poteze mišič. bodybilderji so mi pa no way. skoraj jih ne morem gledat.
sicer pa moj idealen moški mora biti visok, absolutno višji od mene vsaj za 5 cm,da si lahko poleg njega tudi petke obujem. ne sme biti zanemarjen in mora imeti nek stil za oblačenje. na moškem imam raje temne kot blond lase. posebno umetni peroksid na moškem mi je gadn. sploh pa, če ima pramene.
sicer pa moj idealen moški mora biti visok, absolutno višji od mene vsaj za 5 cm,da si lahko poleg njega tudi petke obujem. ne sme biti zanemarjen in mora imeti nek stil za oblačenje. na moškem imam raje temne kot blond lase. posebno umetni peroksid na moškem mi je gadn. sploh pa, če ima pramene.
“Fashion does not only exists in dresses;
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel
- Chuxsta
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 5. 2008
gaby_ napisal/-a:^meni tudi ni vščeč pretirana natrenitranost. všeč mi je, da so opazne poteze mišič. bodybilderji so mi pa no way. skoraj jih ne morem gledat.
Veliiiiiika razlika med nekom ....ki z trudom pride do rezultata (da pac nima mascobe...lepe misice) ....in body-builderji.
Vsi neki meceste naokoli te izraze.....ampak se 100% preprican....da proti pobu .... ki ima six-pack ....lepe misice (definirane ne pa masovne) ne bi nikdar rekle da ni lep....
Zakaj pa je navsezadnja vsa staro-grška kultura upodabljala take moške ?
-
gaby_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
nisem napisala, da mi sixpack ni všeč. mi je pa definivno lepši malomanj natrenirani trebušček, se pravi le malo vidne poteze mišic. če bi spoznala fanta, ki bi mi odgovarjal po obnašanju, mi tale sixpack vsekakor ne bi bil v napoto. sigurno bi mi bil še všeč. namreč, všeč nam je ponavadi to, kar je na našem 'lepotcu'.
Sploh pa ne mešam izraza z bodybolderji in 'fitnes fanti'. vsekakor se mi zdi pametno in zdravo, da moški skrbi za svoje telo. body bilderji pa pač po moje pretiravajo, se futrajo z nekimi hormoni ipd. ta način življenja in izgled njih samih mi pa ni všeč in tudi mislim, da se v body-bilderja ne bi mogla zaljubiti.
Sploh pa ne mešam izraza z bodybolderji in 'fitnes fanti'. vsekakor se mi zdi pametno in zdravo, da moški skrbi za svoje telo. body bilderji pa pač po moje pretiravajo, se futrajo z nekimi hormoni ipd. ta način življenja in izgled njih samih mi pa ni všeč in tudi mislim, da se v body-bilderja ne bi mogla zaljubiti.
-
spelcyika - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 8. 2006
- Kraj: Bora Bora
no bom kr svojga opisala
*modre učke, temni lasje
*mau trebuščka da se vid da ni lih zanemarjen
*športnik (nogometaš seveda)
*pa a ni lepšga, če moški diši
*aja da ne pozabm belega nasmeha
*aja pa tmn je bl
no tak moški mi je ušeč in tut tazga mam
*modre učke, temni lasje
*mau trebuščka da se vid da ni lih zanemarjen
*športnik (nogometaš seveda)
*pa a ni lepšga, če moški diši
*aja da ne pozabm belega nasmeha
*aja pa tmn je bl
no tak moški mi je ušeč in tut tazga mam
-
študentka20 - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 9. 2007
jaz tud nimam nekih posebnih želja kako naj vizualo izgleda tip! pač če me privlači,če letijo kake iskrice te gre skozi, če ne pa žal ne!
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
jaz sem tudi ena izmed tistih, ki ne padajo na točno določene tipe moških.. mi je pa pomembno, da ima tip smisel za humor, da ni len in da je razgledan. glede izgleda pa.. toliko različnih tipov mi je že blo noro všeč, da nebi vedla no je pa res, da so mi temnejši ful hot..
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
sixty - Debatorica
- Na forumu od: 15. 11. 2006
- Kraj: Bled
visoki
Touch me, take me to that other place. Reach me, I know I'm not a hopeless case. It's a beautiful day.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov