Kako veš, kdaj misli resno?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 5 prispevkov
• Stran 1 od 1
- AbbA
- Debatorica
- Na forumu od: 18. 6. 2006
- Kraj: Somewhere over the rainbow
Torej: spoznala sem enga tipa, ki je bil full lušn pa vse, razumela sva se super, izmenjala telefonske, takoj dobila smsje in klice.... In zlo zlo je fajn! Kaj je problem? Da sem šele kasneje ugotovila, da je približno 15 let starejši. Zgleda pa seveda dosti manj.
Takoj, ko sem to zvedela, me je čisto minil. Res, ne želim si toliko starejšega fanta, ker se pa zelo razumeva pa nebi imela nič proti takšnemu kolegu.
Ko je on ugotovil mojo starost se smsji niso nehali, vedno me vabi ven, na pijače, kosila, večerje, koncerte,.... VSE!!!! Ko se vabilu odzovem je vedno lepo, v živo ne dela nobenih korakov, razen da mi pove da sem mu simpatična, po smsjih in v živo pa vedno omenja koliko je star.
Je ravno na meji nekje med flirtanjem in zafrkancijo in ne vem kaj si on misli. Nočem bit totalno hladna in ga odjebat, če ne misli resno, ker kot kolega bi bila super, nočem pa mu dajat napačnih signalov, če kaj hoče.
Pogovorila z njim se direktno nebi, saj se ne da resno pogovoriti z njim, vedno vse dvoumno odgovori in vrže vse na štos. Tako da potem spet ne vem...
Takoj, ko sem to zvedela, me je čisto minil. Res, ne želim si toliko starejšega fanta, ker se pa zelo razumeva pa nebi imela nič proti takšnemu kolegu.
Ko je on ugotovil mojo starost se smsji niso nehali, vedno me vabi ven, na pijače, kosila, večerje, koncerte,.... VSE!!!! Ko se vabilu odzovem je vedno lepo, v živo ne dela nobenih korakov, razen da mi pove da sem mu simpatična, po smsjih in v živo pa vedno omenja koliko je star.
Je ravno na meji nekje med flirtanjem in zafrkancijo in ne vem kaj si on misli. Nočem bit totalno hladna in ga odjebat, če ne misli resno, ker kot kolega bi bila super, nočem pa mu dajat napačnih signalov, če kaj hoče.
Pogovorila z njim se direktno nebi, saj se ne da resno pogovoriti z njim, vedno vse dvoumno odgovori in vrže vse na štos. Tako da potem spet ne vem...
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
Sestavljanka napisal/-a:Pogovorila z njim se direktno nebi, saj se ne da resno pogovoriti z njim, vedno vse dvoumno odgovori in vrže vse na štos. Tako da potem spet ne vem...
Meni že tole nekaj smrdi...po mojem si želi samo kakšne avanturice, pač tko, vmes, za zabavo.
I am not an enigma, just a contradiction!
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:30, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
prinzessin napisal/-a:
Meni že tole nekaj smrdi...po mojem si želi samo kakšne avanturice, pač tko, vmes, za zabavo.
s tem da jo vabi na ven, na kosila, večerje, koncerte...VSE!!!
mar ni prijateljica noči ceneje pa še dejstvo je, da bo prikavsnil?
morda pa investira v tisti adrenalin, ko se trudiš okrog nekoga pa ne veš, ali bo ali ne bo!
Prvi neprebran prispevek • 5 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov