Kako reagira vaš partner, ko mu poklonite darilo?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
odvisno kaj je
kupljena nekoristna darila mu ne pomenijo nic in ima raje da mu sploh nic ne kupim. kupljenih koristnih daril je sicer vesel, ampak ne od mene (ker ima vse kar rabi, jaz pa dosti manj denarja, se potem pocuti kot da mi more vrnit =) pac to mislim ce je malo drazje darilo ane) daril ki so izvirna in unikatna in jih sama naredim je pa zelo vesel, predvsem zaradi truda na splosno pa ni materialist, bi bil enako vesel darila kot tega da bi mu rekla da greva na sprehod, se pgoovarjat, stiskat... :knuddel:
kupljena nekoristna darila mu ne pomenijo nic in ima raje da mu sploh nic ne kupim. kupljenih koristnih daril je sicer vesel, ampak ne od mene (ker ima vse kar rabi, jaz pa dosti manj denarja, se potem pocuti kot da mi more vrnit =) pac to mislim ce je malo drazje darilo ane) daril ki so izvirna in unikatna in jih sama naredim je pa zelo vesel, predvsem zaradi truda na splosno pa ni materialist, bi bil enako vesel darila kot tega da bi mu rekla da greva na sprehod, se pgoovarjat, stiskat... :knuddel:
- Me.Myself.and.MY.EGO
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 5. 2009
- Kraj: Mars
men se kar dvigne
morala seveda na kaj ste pa mislil....?? c-c-c-c
morala seveda na kaj ste pa mislil....?? c-c-c-c
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Me grdo pogleda, doda dva pikra komentarja, mi vrže zadevo u glavo in zagrozi, nej se kej tacga nikol več ne ponovi ...
Mislm -
Mislm -
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
*zverinica* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 7. 2007
a lohk še bl butasto temo odprete? aja, lahko
- Me.Myself.and.MY.EGO
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 5. 2009
- Kraj: Mars
verjetno je spraševala majkla đeksona
-
Liefde - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 10. 2009
- Kraj: Nizozemska
Me.Myself.and.MY.EGO napisal/-a:verjetno je spraševala majkla đeksona
Jst sm lepo vprašala! Mater ku ste prijazni!
Moj odgovor je čist na vrhu!
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
-
*zverinica* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 7. 2007
Liefde napisal/-a:*zverinica* napisal/-a:a lohk še bl butasto temo odprete? aja, lahko
Sej, ni treba odgovarjat, če VAM se zdi neumno!
mislm, če nekdo dobi darilo, pa res ni ne vem kolk variant kako naj bi reagiral...predvidevam da je vesel (al pa se vsaj pretvarja), pa da reče hvala...
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
^^ ni res!
meni gre na jetra, če mi žena kupuje kakršnekoli obleke ali obutev (dovoljenje ima le za Gant srajce! ). Pa mi včeraj privleče čevlje! še predno sem jih dobro pogledal, sem rekel: upam, da mi ne bodo prav!
hvala bogu mi niso bili prav pa tudi niso mi bili všeč...seveda sem jo napizdil, da sem ji že 100x rekel, naj mi ne kupuje ničesar za obleči in obut...razen gant srajc...
no, hvala bogu se je dogovorila v trgovini, da ji denar vrnejo, če čevlji ne bodo v redu...
meni gre na jetra, če mi žena kupuje kakršnekoli obleke ali obutev (dovoljenje ima le za Gant srajce! ). Pa mi včeraj privleče čevlje! še predno sem jih dobro pogledal, sem rekel: upam, da mi ne bodo prav!
hvala bogu mi niso bili prav pa tudi niso mi bili všeč...seveda sem jo napizdil, da sem ji že 100x rekel, naj mi ne kupuje ničesar za obleči in obut...razen gant srajc...
no, hvala bogu se je dogovorila v trgovini, da ji denar vrnejo, če čevlji ne bodo v redu...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov