Kako pozabiti?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- zmedena
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 7. 2005
men neki ni jasn!kako ti lohk tip reče da te ma rad pa da mu ful velik pomenš pol ti pa še isti dan da čevlj?ne razumem!vse je blo ful hudo res popolno!pogovarjala sva se o vsem povedu mi je kaj si misl (jsn je da je kej tud zase obdržu) sam kako si je lohk kr čez noč premislu in šel nazaj k bivši!halo?povejte mi kako nj dam to čez ker je miniu že en mesc jest pa še kr razmišlam o njemu in počas mi gre že pošteno na živce! help me!
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Hoj!
A se ne dogaja podobno tudi pri vas ženskah?...pač si bila njegov psihiater tisti večer in to je to...potem je šel pa nazaj k svoji?!
To se stalno dogaja,dobrodošla v resničnem svetu!
To da te ima rad in ostalo...saj te ima rad,pač takrat ko rabi nekoga za zjokati se?!
Lep pozdrav!

To se stalno dogaja,dobrodošla v resničnem svetu!

To da te ima rad in ostalo...saj te ima rad,pač takrat ko rabi nekoga za zjokati se?!
Lep pozdrav!
-
kjut-girl - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 5. 2005
zmedena napisal/-a:men neki ni jasn!kako ti lohk tip reče da te ma rad pa da mu ful velik pomenš pol ti pa še isti dan da čevlj?ne razumem!vse je blo ful hudo res popolno!pogovarjala sva se o vsem povedu mi je kaj si misl (jsn je da je kej tud zase obdržu) sam kako si je lohk kr čez noč premislu in šel nazaj k bivši!halo?povejte mi kako nj dam to čez ker je miniu že en mesc jest pa še kr razmišlam o njemu in počas mi gre že pošteno na živce! help me!
To se je tud men zgodil. Sva bla par pa tko mi je ful govoru da me ma rad, da me pogreša pa vse... Pol čez dva dni mi je pa reku da je konc pa se je vrnu k bivši. Sicer res da sta onedva ene dve let mela scene da sta začela, nehala pa spet začela.... No zdej nista skupi in sva midva tko kao skupi. Nisva ampak jst grem dostkrat do nega. On me je poklicov k sta nehala in jst tapru nisem hotla k sm mislna da je še z njo. Ampak zdej se je pa tko razvil da se midva kdaj dobiva. Sicer mi je res bad k sm jst najbl zalublena vanga pa bi zanga nardila vse. In full mi je dobro, zato k kadar sva skupi, mam filing kt da sva res par. On se lih tko obnaša. Tud pred njegovimi kolegi...k so bli enkrat pr nemu pa sem jst pol pršla. Nevem-jst ful upam da bova še kdaj par.... Čeprav pa full dvomim. Mi je reku da se zdj noče na nobeno navezovat, k je na konc skoz razočaran. Na začetku je popolno, pol pa ne več.

Nevem, res ti ne vem svetovat! Takrat ko je men moj dal konc, ga nisem mogla pozabt, niti ga nisem hotla. Ene dvakrat sva se dobila tud k sta bla onedva še skupi, sam pol sm jst rekla da tko ne morm.
Vem pa da če bi mi zdej reku, da je spet z bivšo skupi, da bi mu samo rekla naj me ne kliče več, k bota nehala. Ker če bota z njo še enkrat začela, pol lohk name pozab!
Tko da punca, čist te štekam da ga ne morš pozabt!!! Jst sem ti mojo zgodbo povedala.
Pr men k temu da bi enga pozabila pomaga samo to, da spoznam enga druzga. Do zdej je blo še skoz tako. Dokler se nisem zaljubila v drugega, je bil na prvem mestu skoz tisti k sm bla takrat vanga!
Ja vem, najlaži je rečt, pozab ga, zbriš ga iz življenja, poišči si novga. Men so to skoz govoril!! Sam ga nisem mogla pozabt, niti ga nisem hotla. In to me je prpelal do tega, v čemer sem zdej. Res pa je, da mi je on že takrat govoru da vanjo ni zalublen, ampak je do nje čutu navezanost in odgovornost.
Jst samo upam da se ne bo spet k njej vrnu. Upam da bova midva par. Zdej pa poskušam uživat to kar lahko. To, da sem z njemu samo včasih.
Oprosti, ampak odgovora na tvoj problem res nimam. Bi ga pa tud jaz rada izvedela, ker vem, da bom spet razočarana!
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Edina možna razlaga, da je to resno mislu in te pustil je, da je njegova bivša noseča.

-
kjut-girl - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 5. 2005
Evo čestitajte mi!
Končno sem prekinla tole "zvezo" (opis je malo višje). Fora je v tem, da sem bla skoz jst tista k sm klicala pa še to nisem velik, se je skoz oglasu, skoz je odpisov sms če sem pisala. Ampak sem dojela da me nima rad. In sm mu dons poslala sms v stilu da me zdj ne bo več slišov, da men očitno pri njem ni uspel in da se to mora nehat, da si zaslužm enga k me bo mel res rad.
Odgovora na to seveda ni blo, ampak: I DON'T CARE

Odgovora na to seveda ni blo, ampak: I DON'T CARE

-
izitanči - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: bela ljubljana
Jst sem že stokrat povedala, da ne razmem moških.In evo stoenkrat zopet.... ne razumem jih!!!!

Sončni zahod je mešanica, med pravljico in iluzijo. Ene največjih lepot, kar jih ponuja stvarstvo. Čista katarza človeškim čutom.
-
miteq - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 11. 2004
izitanči napisal/-a:Jst sem že stokrat povedala, da ne razmem moških.In evo stoenkrat zopet.... ne razumem jih!!!!![]()
Tud mi to pravimo za vaš spol

Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?
Vir: SSKJ
Vir: SSKJ
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
miteq napisal/-a:izitanči napisal/-a:Jst sem že stokrat povedala, da ne razmem moških.In evo stoenkrat zopet.... ne razumem jih!!!!![]()
Tud mi to pravimo za vaš spol
Hehe, sej eni druzga ne štekamo!

Izitanči, jz jih tut ne..
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
- power-puff-girl
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 1. 2005
jao pa kako bi te blo to če bi se razumeli??? 

-
Slatka Mala - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 5. 2005
- Kraj: Göteborg,Sweden
power-puff-girl napisal/-a:jao pa kako bi te blo to če bi se razumeli???
nevem kako bi blo,bi blo pa živlenje velik lažje

U prolazu tjelo pripijena,bez imena samo bez uspomena..
-
SharkGirl - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 2. 2005
Slatka Mala napisal/-a:power-puff-girl napisal/-a:jao pa kako bi te blo to če bi se razumeli???
nevem kako bi blo,bi blo pa živlenje velik lažje
mogoče bi blo res laži...sam ne bi blo zanimiv...a ni fajn če odkrivaš neki novga

Ko mi je mama rekla, da gre moškim ljubezen skozi želodec se je zmotila za 20 cm!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov