Kako pokažejo da jim je punca všeč?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Kosmo_s_Kjem
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kosmo_s_Kjem » 19. Jun. 2007 13:22

Sej nism užaljen...jo blo bolj tko rečeno v smislu cinizma.
Drgač pa sm šele pol ugotovu ja..da maš neki več med nogami.

Ne zamirm, drgač...mogoče tko delujem.
Sploh pa ma človek neki o San Siru spod napisano..če se nanaša na kar mislim, ga sploh ne bom vzeu nikol zares.
In foruma tud nism še skenslu...ga tud ne mislim če še niste opazle. :D

Vzemte tud mene mal z rezervo..
Uporabniški avatar
Bittersweet
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Bittersweet » 19. Jun. 2007 23:25

sam js pa odgovora še vedno nisem dobila... Kosmo_s_ Kjem... za odgovor ne rabiš bit strokovnjak za ženske... ampak enostavno moški!

torej? kako se razlikuje obnašanje do punce, če hoče bit tip samo prjatu z njo al pa hoče kej več, pa je preveč sramežljiv, da bi kej nardil? ker js enostavno ne dojamem...
LOVE hurts
Kosmo_s_Kjem
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kosmo_s_Kjem » 19. Jun. 2007 23:41

Jst osebno sm dost bolj redkobesedn če sploh kaj rečem.
Ne delujem sproščeno, steška se domislim kaj pametnega za povedat. :D
Včasih si pa nit do ženske ne upam it kr mislim de sm že vnaprej obsojn na propad. Pol mogoče sam pogled sm pogled tja...tud če ona nazaj gleda..sm še zmir k en zajc in rajš n grem.
Ponavad mi je žau..ampak žvim naprej in delam na tem da to spremenim.
Ampak to velja zame.
Mogoč boš naletela na koga ki bo deloval čist obratno in bo meu gobc od krana do pirana, in bo oh in sploh mačo z biljardo aktivnih plavalcev u eni kapli in bo meu bemfla pred diskačem. Sam prej k prideš do bemfla ti še razkaže kok jih pozna...
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 20. Jun. 2007 4:04

Kosmo_s_Kjem napisal/-a:steška se domislim kaj pametnega za povedat. :D

smo ugotovili že sami.... :)
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 20. Jun. 2007 4:10

Bittersweet napisal/-a:
tole mene tut zanima... fantje/moški.... kaka je razlika med obnašanjem do punce s kero se sam dober razumeta pa ne bi meli nič druga z njo, ko da sta kolega... pa do punce s kero se družita... pa si ne upate nardit prvega koraka, vam pa pomeni več ko sam prjatlca...

mogoče je moški do punce, ki jo bi dal dol, bolj direkten, več si upa...

je kakšen osebek okrog tebe malce sumljiv??? :D
ko bo sumljiv, ga direktno vprašaj: sem ti všeč??? (ter en veeeelik nasmeh na usta) :D
Uporabniški avatar
Dorotheia
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 11. 2006
Kraj: Na poti k sanjam...

Neprebrana objavaNapisal/-a Dorotheia » 20. Jun. 2007 22:10

Ja, Jochie, dal si super predlog. Še meni je všeč in mi bo mogoče še zelo prav prišel. :D

Samo, da te vprašam nekaj drugega - kako bi ti reagirav v primeru, da bi te recimo to isto vprašanje vprašala kolegica, na katero gledaš samo kolegialno in nič drugače (niti za eno noč)? :razz: Ali, pa če bi te vsaj kaj podobnega vprašala.
A ne bi bilo malo nerodno odgovoriti - po eni strani je ne bi hotel prizadeti, ker je pač tvoja kolegica, ma po drugi strani bi bil tvoj odgovor negativen.
Uporabniški avatar
Bittersweet
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Bittersweet » 22. Jun. 2007 22:19

Dorotheia napisal/-a:Ja, Jochie, dal si super predlog. Še meni je všeč in mi bo mogoče še zelo prav prišel. :D

Samo, da te vprašam nekaj drugega - kako bi ti reagirav v primeru, da bi te recimo to isto vprašanje vprašala kolegica, na katero gledaš samo kolegialno in nič drugače (niti za eno noč)? :razz: Ali, pa če bi te vsaj kaj podobnega vprašala.
A ne bi bilo malo nerodno odgovoriti - po eni strani je ne bi hotel prizadeti, ker je pač tvoja kolegica, ma po drugi strani bi bil tvoj odgovor negativen.

ja sj to... mene je strah, da bi pol, če bi mu rekla: A sem ti všeč? reku: NE... nekot nisem tak človek, ko bi prenesu direktno zavrnitev, zato tut direkno ne morme stopit do njega... sj bi blo najlažje, pa najprej vsega konc (al da bi bla končno skupi, al pa da bi vedla, da nimam šans)... ko zdele se tole med nama vleče že več ko 2 mesca, pa se nikamor ne premakne... pa enkrat mam občutek, da je nor na mene, drugič je pa hladn ko led... enkrat mi nagaja ko majhen fantek v vrtcu... drugič mam pa filing, da sem mu odveč... :?
LOVE hurts
BaUcYkA
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 10. 2005
Kraj: *štajerska*

Neprebrana objavaNapisal/-a BaUcYkA » 23. Jun. 2007 9:04

boljše kot vprašanje sem ti všeč, je vem da sem ti všeč :D prišel sem bližje, da si me boljše ogledaš :D al pa: `mi plačaš pijačo?` če to ne pali pa ji povej kakega kabria maš veni parkiranega, te pa ni hudič da ne bo padla :D ok malo heca, brez zamere!
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 23. Jun. 2007 9:43

Dorotheia napisal/-a:Ja, Jochie, dal si super predlog. Še meni je všeč in mi bo mogoče še zelo prav prišel. :D

verjemi mi, da ne bi dajal taksni zenski sumljivih znakov, tako da do tega vprašanja prav gotovo ne bi prišlo! :D
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 23. Jun. 2007 9:45

Bittersweet napisal/-a:

ja sj to... mene je strah, da bi pol, če bi mu rekla: A sem ti všeč? reku: NE... nekot nisem tak človek, ko bi prenesu direktno zavrnitev, zato tut direkno ne morme stopit do njega... sj bi blo najlažje, pa najprej vsega konc (al da bi bla končno skupi, al pa da bi vedla, da nimam šans)... ko zdele se tole med nama vleče že več ko 2 mesca, pa se nikamor ne premakne... pa enkrat mam občutek, da je nor na mene, drugič je pa hladn ko led... enkrat mi nagaja ko majhen fantek v vrtcu... drugič mam pa filing, da sem mu odveč... :?

če ti daje taksne znake, kot jih opisuješ, si mu prav gotovo všeč! pika! :D

mogoče le ne ve, kaj bi rad, če se obnaša po toplo-hladno...
Uporabniški avatar
Bittersweet
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Bittersweet » 23. Jun. 2007 12:11

Jochie napisal/-a:
Bittersweet napisal/-a:

če ti daje taksne znake, kot jih opisuješ, si mu prav gotovo všeč! pika! :D

mogoče le ne ve, kaj bi rad, če se obnaša po toplo-hladno...

ja to je zdej treba sam njemu še dopovedat... :twisted: ma sj nekot bo že... zdej gremo za 10 dni skupi na dopust... pa bomo vidli, če se bo kej razvilo...
LOVE hurts
Uporabniški avatar
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lolitaa » 23. Jun. 2007 17:06

meni se pa tko lepo smejčka,pa pomežikne mi...oh,tko bi rada zvedela kaj se mu plete po glavi. :oops:
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 23. Jun. 2007 18:26

lolitaa napisal/-a:meni se pa tko lepo smejčka,pa pomežikne mi...oh,tko bi rada zvedela kaj se mu plete po glavi. :oops:

mogoče pulover??? :D

ko ti bo pomežiknil, ga vprašaj ali ima tike ali pa te osvaja! :D
Uporabniški avatar
Dorotheia
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 11. 2006
Kraj: Na poti k sanjam...

Neprebrana objavaNapisal/-a Dorotheia » 24. Jun. 2007 0:37

Jochie napisal/-a:

verjemi mi, da ne bi dajal taksni zenski sumljivih znakov, tako da do tega vprašanja prav gotovo ne bi prišlo! :D

Si zihr? Pri tipih se nikoli ne ve, kaj se vam plete po glavi. :twisted: Niso/nismo vse punce tako samozavestne, da bi si ob takih znakih mislile, da smo pa zdaj ravno moškemu osebku, ki oddaja take znake všeč...mogoče ima ravno dober dan, pa mu pač dogaja. :razz:
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 24. Jun. 2007 7:38

zihr sem...! :wink: :D

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov