Kako pogosto vam moški reče "ljubim te"?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Leyla_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Raje uporabljam in tudi slišim verzijo rad/a te mam. Ljubim te je tko polna beseda, težka za usta in ušesa, vsaj pri meni. Mislim, da jo bom sposobna rečt, ko bom res bla s "ta pravim" in to nekaj let. Sej sem noro ljubila, ampak očitno ne še dovolj za ti dve besedi.
Angležom npr. je srekakor lažje. "I love you" je vse v enem in rad te mam in ljubim te.
Angležom npr. je srekakor lažje. "I love you" je vse v enem in rad te mam in ljubim te.
"Jag är ingen bott Jag är en väldigt, väldigt vacker tjej"
- penzionerka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 8. 2005
a se vam zdi pomembno da tip pove da te ljubi. mislim da so vazna dejstva , ne pa besede.
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
penzionerka napisal/-a:a se vam zdi pomembno da tip pove da te ljubi. mislim da so vazna dejstva , ne pa besede.
Meni je važno oboje
Drgač pa men moj vsak dan pove, da me ma rad jest pa tut njemu - pomoje nama je že kr v navado pršlo ...
Največkrat mi reče love you al pa tut ljubim te (ampak ne na osladen način kokr se ta beseda sliš )
-
sweet_girl - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 8. 2005
- Kraj: Maribor
Men je moj prvič rek da me ma rad po treh mescih... prej večinoma sam v tem smislu: pogrešam te! Da me ljubi mi je pa mnda reku za 1 obletnico..mislim vsaj, ki je že to..
jz osebno raje slišim da mi reče rtm, bol nežno pa čustveno mi deluje...
jz osebno raje slišim da mi reče rtm, bol nežno pa čustveno mi deluje...
Ne pozabi, da se zemlja veseli dotika tvojih nog in da veter hrepeni, da bi se igral s tvojimi lasmi. Kahlil Gibran
-
sQo`` - Debatorica
- Na forumu od: 14. 8. 2005
- Kraj: Under your bed
7 mesecev sva skupaj.. ni blo že "ljubim te" in ga tudi še ne potrebujem dovolj mi je da mi pove da me ima rad, pa še to ni treba skoz.. mi zato več pomeni, ko reče ker ob izrečenih besedah dejansko nekaj začutim, ne pa tisto ko ti reče 150x oh srček bonbonček moj ljubim te neskončno tok te mam rad, midva bova za vedno skupaj dragica moja srčkana... in dejansko VEM da me ima rad ko mi to pove.
mommy says i'm a special person no matter what the other kids say!
-
MySelf - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 3. 2005
- Kraj: ljubljana
midva si to skoz govoriva... po parkrat na dan pol se pa se cmokneva pa objameva, pa hitro po opravkih naprej.. pa se potem spet za hip ustaviva...
na zacetku veze je slo pa bolj tezko z jezika je bil pa samo : rad te mam
na zacetku veze je slo pa bolj tezko z jezika je bil pa samo : rad te mam
¤¤ Boy what we do, And where we do, The things we do, Are just between me and you ¤¤
-
Bunny Muffin - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 3. 2005
- Kraj: Disturbia
Hmm, no moram priznati da v najinem razmerju nisem bila jaz prva ki bi to izgovorila... on je rekel "ljubim te" in meni se je to slišalo tako tuje... ker mi tega še nihče do tedaj ni rekel in še nihče ni tako čutil do mene... ampak, njemu ni težko vračati čustev zatorej mi ni težko izgovoriti teh dveh besedic - "LJUBIM TE!"
{Bitch please, you've got more issues than Vogue.}
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov