Kako pogosto vam moški reče "ljubim te"?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
lisička - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 7. 2004
- Kraj: malo tuki malo tam
@ napisal/-a:Ja zarad mene mi lahko ves dan govori, da me ljubi, a če tega ne bo pokazal z dejanji, so vse besede odveč..
Seveda, saj ravno iz dejan razbereš če so te besede resnične ali samo puhle in brezpomenske. Ko pa začutiš enkrat resnično ljubezen v njih...jih je pa pravi užitek slišati.
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Jaz sem rekla, da se itak ponavad ve, ali samo nabija ali tako res čuti. Kako? Če se ne obnaša drugač temu primerno, pol verjetno nabija. Tako da se itak vsi strinjamo, ne se preprekat.
Jaz sem samo hotla povedat, da če ti velikokrat reče, še ne pomen, da ne misli resno.
Jaz sem samo hotla povedat, da če ti velikokrat reče, še ne pomen, da ne misli resno.
-
@ - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 11. 2004
Applebitecc napisal/-a:Jaz sem samo hotla povedat, da če ti velikokrat reče, še ne pomen, da ne misli resno.
Se strinjam. Pač nekateri nimajo problemov s kazanjem čustev in besedami na l, spet drugim pa gredo te besede težko z jezika. In to seveda ne pomeni, da te zato, ker ti tega pač ne pove pogosto oziroma ti to ves čas govori, nima rad. Pri teh stvareh pač ni pravila...
-
girl007 - Debatorica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
- Kraj: Kranj
reimi napisal/-a:Saj niso važne besede, važna so dejanja! Je pa lepo, da ti ljubi reče, rad te imam. Beseda ljubim te ni mi všeč, grdo zveni...
Ja men se tud to boljš sliš. Čeprov še rajš mam pa ko mi to iz dneva v dan izkazuje z raznimi malenkostimi.
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
-
izitanči - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: bela ljubljana
Ni še rekel, sicer je še frišno, ampak morda pa ne bo izrekel nikoli??
Vem, da gre težko iz jezika
Sončni zahod je mešanica, med pravljico in iluzijo. Ene največjih lepot, kar jih ponuja stvarstvo. Čista katarza človeškim čutom.
-
Heilie - Debatorica
- Na forumu od: 28. 8. 2004
- Kraj: Za gorami
-=beiba=- napisal/-a:izitanči napisal/-a:Ni še rekel, sicer je še frišno, ampak morda pa ne bo izrekel nikoli??
izitanči... kok frišno? ne se sekirat, midva bova zdej skupi pol leta pa se tud še ni zgodil
Punci moj mi po enem letu še ni rekel.......do sedaj. Na koncu sva namreč skupaj ugotovila da njemu ti dve besedi ne pomenita več od rad te imam in ker se to lažje pove mi je pač to govoril.
Ko pa sem mu razložila, da meni pač pomenita več....od takrat včasih ob posebni priliki izreče tudi ljubim te!
-
XtRa - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 9. 2004
men se pa "Ljubim te" sliš tko nepristno.. nekak preveč izumetničeno, osladno in sentimentalno.
nemorm si pomagat, mogoče je pa to zato k trenutno nism zalublena
drgač pa teh dveh besed nism še nobenmu rekla (sm jih bla pa deležna), vsaj ne dobesedno, ker bi se počutla neumno & kokr v mehiški limonadi.
mogoče pa zto, k še nikol nism ljubila. hm.
nemorm si pomagat, mogoče je pa to zato k trenutno nism zalublena
drgač pa teh dveh besed nism še nobenmu rekla (sm jih bla pa deležna), vsaj ne dobesedno, ker bi se počutla neumno & kokr v mehiški limonadi.
mogoče pa zto, k še nikol nism ljubila. hm.
-
margicka - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 4. 2005
- Kraj: Štajerska
Heilie napisal/-a:Jst ne morem odgovorit, kr s tem nimam lih izkušenj...bi pa pristavila še eno vprašanje, k je lih primerna tema:
Kolk časa sta bla skupi, k vam je prvič reku, da vas ljubi??
tud mene to zanima. midva sva tri leta skupaj in mi se ni tega dobesedno rekel. nevem ce caka, da me bo prej zaproso al kaj??
jaz sem mu rekla, ce me ma rad. pa je reko, da ja. potem pa sem rekla, da zakaj me pa ne ljubi? pa je reko, da kdaj je to reko? pa sem rekla, da ni, sam tud nikol ni reko, da me. pa je reko, da me. ni pa reko: "lubi, ljubum te" do zdaj sem slisala le "lubi, rad te mam" ok, sej ne recem, da to ni lepo, sam seeno...se vete kake smo zenske...
Izkoristi dan, kot da jutrišnjega ne bo...
-
margicka - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 4. 2005
- Kraj: Štajerska
no, jaz mu se tud tega nisem rekla...se mi zdi, da ocitno on misli, da se ni pravi cas zato in se ne pocuti tako, da bi mi rekel to...potem tud jaz nocem neke s tem zacet....
ma ja, kompliciram....mam tiste dni....
ma ja, kompliciram....mam tiste dni....
Izkoristi dan, kot da jutrišnjega ne bo...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov