Kako pogosto vam moški reče "ljubim te"?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
lisička
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 7. 2004
Kraj: malo tuki malo tam

Neprebrana objavaNapisal/-a lisička » 30. Jun. 2005 10:16

@ napisal/-a:Ja zarad mene mi lahko ves dan govori, da me ljubi, a če tega ne bo pokazal z dejanji, so vse besede odveč..

Seveda, saj ravno iz dejan razbereš če so te besede resnične ali samo puhle in brezpomenske. Ko pa začutiš enkrat resnično ljubezen v njih...jih je pa pravi užitek slišati. :)
Uporabniški avatar
@
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a @ » 30. Jun. 2005 10:18

Res je, a to je že druga zgodba o zaupanju in iskrenosti...
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Applebitecc » 30. Jun. 2005 10:33

Jaz sem rekla, da se itak ponavad ve, ali samo nabija ali tako res čuti. Kako? Če se ne obnaša drugač temu primerno, pol verjetno nabija. Tako da se itak vsi strinjamo, ne se preprekat. :D
Jaz sem samo hotla povedat, da če ti velikokrat reče, še ne pomen, da ne misli resno. :wink:
Uporabniški avatar
@
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a @ » 30. Jun. 2005 11:43

Applebitecc napisal/-a:Jaz sem samo hotla povedat, da če ti velikokrat reče, še ne pomen, da ne misli resno. :wink:

Se strinjam. Pač nekateri nimajo problemov s kazanjem čustev in besedami na l, spet drugim pa gredo te besede težko z jezika. In to seveda ne pomeni, da te zato, ker ti tega pač ne pove pogosto oziroma ti to ves čas govori, nima rad. Pri teh stvareh pač ni pravila...
Uporabniški avatar
reimi
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a reimi » 30. Jun. 2005 12:18

Saj niso važne besede, važna so dejanja! Je pa lepo, da ti ljubi reče, rad te imam. Beseda ljubim te ni mi všeč, grdo zveni...
Uporabniški avatar
girl007
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 7. 2004
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a girl007 » 30. Jun. 2005 15:26

reimi napisal/-a:Saj niso važne besede, važna so dejanja! Je pa lepo, da ti ljubi reče, rad te imam. Beseda ljubim te ni mi všeč, grdo zveni...

Ja men se tud to boljš sliš. Čeprov še rajš mam pa ko mi to iz dneva v dan izkazuje z raznimi malenkostimi. :P
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
Uporabniški avatar
LARIKA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a LARIKA » 30. Jun. 2005 17:09

Meni je moj lubi zelo kmalu rekel da me ljubi, prav tako jaz njemu. In to si zelo pogosto govoriva,.. vsak dan in to tudi misliva
Uporabniški avatar
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 6. 2005
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objavaNapisal/-a srčica* » 01. Jul. 2005 14:25

mi2 sma si zelo hitro rekla te besede, ker se imama res ful rada, pa tudi zdaj mi večkrat reče ljubim te in se mu nič ne zatika :) , samo če bi pa kero krat manj povedal, pa tudi nebi blo sile :megacool:
Uporabniški avatar
izitanči
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 12. 2004
Kraj: bela ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a izitanči » 01. Jul. 2005 17:28

Ni še rekel, sicer je še frišno, ampak morda pa ne bo izrekel nikoli?? :(
Vem, da gre težko iz jezika :!:
Sončni zahod je mešanica, med pravljico in iluzijo. Ene največjih lepot, kar jih ponuja stvarstvo. Čista katarza človeškim čutom.
Uporabniški avatar
-=beiba=-
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 31. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a -=beiba=- » 01. Jul. 2005 17:56

izitanči napisal/-a:Ni še rekel, sicer je še frišno, ampak morda pa ne bo izrekel nikoli?? :(

izitanči... kok frišno? ne se sekirat, midva bova zdej skupi pol leta pa se tud še ni zgodil
Uporabniški avatar
Heilie
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 28. 8. 2004
Kraj: Za gorami

Neprebrana objavaNapisal/-a Heilie » 04. Jul. 2005 9:43

-=beiba=- napisal/-a:
izitanči napisal/-a:Ni še rekel, sicer je še frišno, ampak morda pa ne bo izrekel nikoli?? :(

izitanči... kok frišno? ne se sekirat, midva bova zdej skupi pol leta pa se tud še ni zgodil

Punci moj mi po enem letu še ni rekel.......do sedaj. Na koncu sva namreč skupaj ugotovila da njemu ti dve besedi ne pomenita več od rad te imam in ker se to lažje pove mi je pač to govoril.
Ko pa sem mu razložila, da meni pač pomenita več....od takrat včasih ob posebni priliki izreče tudi ljubim te! :wink:
bejby
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 7. 2005
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a bejby » 05. Jul. 2005 14:26

Meni je prvič rekel, ko sva bila skupaj pol leto. On je to izgovoril prvi, šele nato sem tudi jaz. Ljubim te, mi reče bolj redko, ampak se ne sekiram zaradi tega, ker dobro vem da me, čeprav tega ne reče velikokrat.
Uporabniški avatar
XtRa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a XtRa » 05. Jul. 2005 20:36

men se pa "Ljubim te" sliš tko nepristno.. nekak preveč izumetničeno, osladno in sentimentalno.
nemorm si pomagat, mogoče je pa to zato k trenutno nism zalublena :D
drgač pa teh dveh besed nism še nobenmu rekla (sm jih bla pa deležna), vsaj ne dobesedno, ker bi se počutla neumno & kokr v mehiški limonadi.
mogoče pa zto, k še nikol nism ljubila. hm.
Uporabniški avatar
margicka
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Štajerska

Neprebrana objavaNapisal/-a margicka » 10. Jul. 2005 21:02

Heilie napisal/-a:Jst ne morem odgovorit, kr s tem nimam lih izkušenj...bi pa pristavila še eno vprašanje, k je lih primerna tema:

Kolk časa sta bla skupi, k vam je prvič reku, da vas ljubi?? :?:

tud mene to zanima. midva sva tri leta skupaj in mi se ni tega dobesedno rekel. nevem ce caka, da me bo prej zaproso al kaj?? :?

jaz sem mu rekla, ce me ma rad. pa je reko, da ja. potem pa sem rekla, da zakaj me pa ne ljubi? pa je reko, da kdaj je to reko? pa sem rekla, da ni, sam tud nikol ni reko, da me. pa je reko, da me. ni pa reko: "lubi, ljubum te" :!: :!: do zdaj sem slisala le "lubi, rad te mam" ok, sej ne recem, da to ni lepo, sam seeno...se vete kake smo zenske...
Izkoristi dan, kot da jutrišnjega ne bo...
Uporabniški avatar
margicka
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Štajerska

Neprebrana objavaNapisal/-a margicka » 10. Jul. 2005 21:04

no, jaz mu se tud tega nisem rekla...se mi zdi, da ocitno on misli, da se ni pravi cas zato in se ne pocuti tako, da bi mi rekel to...potem tud jaz nocem neke s tem zacet....

ma ja, kompliciram....mam tiste dni....
Izkoristi dan, kot da jutrišnjega ne bo...

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov