Kako pogosto vam moški reče "ljubim te"?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- marilyn
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 1. 2005
Eni ljudje si to radi govorijo, se mi zdi to čist normalno, ampak spet drugi pa to sicer kažejo, izrečejo pa redko. Tko kot moj lubcek. Ko končno reče, skor umrem od sreče in mu verjemem, da me ima res rad. Sej siželim, da bi to reku večkrat, ampak je to še vseen bolš, kot da bi blo rutinko, pa ne bi bilo resnično mišljeno.
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Hoj!
Jah,jaz ženski lahko rečem,da jo imam rad,ker jo tudi imam,saj drugače ne bi bil z njo...kar se pa besede LJUBIM TE tiče,pa ima pri meni posebno mesto in je še nisem izrekel nobeni,meni se zdi ta beseda nekaj posebnega,to bom rekel ženski s katero se bom res videl do konca življenja,oziroma ženski s katero bi tudi ustvaril družino...in mi jo je ful težko izgovoriti,ker se mi zdi,da bi se zlagal ženski,če bi ji jo izrekel...
Vsak po svoje dojema svet in besede...in ima svoj besedni zaklad...
Lep pozdrav!
Jah,jaz ženski lahko rečem,da jo imam rad,ker jo tudi imam,saj drugače ne bi bil z njo...kar se pa besede LJUBIM TE tiče,pa ima pri meni posebno mesto in je še nisem izrekel nobeni,meni se zdi ta beseda nekaj posebnega,to bom rekel ženski s katero se bom res videl do konca življenja,oziroma ženski s katero bi tudi ustvaril družino...in mi jo je ful težko izgovoriti,ker se mi zdi,da bi se zlagal ženski,če bi ji jo izrekel...
Vsak po svoje dojema svet in besede...in ima svoj besedni zaklad...
Lep pozdrav!
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Hm, men pa reče vsakič in čist popolnoma nikol se mi ne zdi, da bi to rekel iz rutine. Mogoče seveda pri poslavljanju rečeš iz rutine, med nežnostmi pa ne verjamem, da bi bla to rutina.
Aja, jaz osebno rečem volim te, ker imam tipa iz Hrvaške in mi zveni bolš kot ljubim te. Ljubim te zveni ful pretrdo.
P.S. Sploh pa bi moral človek začutit, kdaj misli resno in kdaj govori iz navade, se men zdi.
Aja, jaz osebno rečem volim te, ker imam tipa iz Hrvaške in mi zveni bolš kot ljubim te. Ljubim te zveni ful pretrdo.
P.S. Sploh pa bi moral človek začutit, kdaj misli resno in kdaj govori iz navade, se men zdi.
- ballerina
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 12. 2004
- Kraj: Venera
Meni moj reče vsak dan. Pa vem ,da ni zaigrano in da je resnično. Mi je pa začel govorti to zelo zgodaj, kar je bilo meni čudno. Nikdar si nisem z nikomer izgovorila te besede, dokler ni prišel on. Tudi sama ga ljubim, ampak mi gre težko z jezika. Rečem mu vseeno, vendar je on tisti, ki mi res reče vsak dan ljubim te!
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Yup, men se na žalost zdi, da tole rutino so vpeljale punce, ki bi zelo rade vidle, da bi jim tipi to večkrat rekli.
Pa saj ni nič takega, eni pač lažje izražajo svoje čustva kot drugi.
-
lisička - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 7. 2004
- Kraj: malo tuki malo tam
Applebitecc napisal/-a:Yup, men se na žalost zdi, da tole rutino so vpeljale punce, ki bi zelo rade vidle, da bi jim tipi to večkrat rekli.
Nekateri tipi tudi sami tako čutijo in jim ni nič odveč, če to tudi povedo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov