Kako pogosto vam moški reče "ljubim te"?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
PooHika - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 1. 2010
tmis_ napisal/-a:Partnerju izkazuj ljubezen, pokaži mu to z dejanji, pa se ne rabiš ubadat s tem, kako mu povedat, da ga ljubiš
Aja? Če ti tip niti enkrat v dolgotrajajoči zvezi ne bi rekel, da te ima rad, ne glede na to,da dejanja govorijo v tej smeri, ne bi torej niti trenila?
Ne verjamem. Kar samo dokazuje to, da besede in izražanje svojih misli in občutkov v zvezi JE pomembno.
Da so dejanja pomembna pa itak vsi vemo.
Če še enkrat DOBRO prebereš, sem govorila o tem, da se nekateri tako ubadajo s tem, kako partnerju rečt: Ljubim te!, med izgovorjavo tega ali pa rad te imam, je pa razlika, prav tako je razlika med tem, o čemer sem jst govorila, pa to kar si ti citirala, pa si potem po svoje razlagala.
-
spelaspela - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 8. 2008
- Kraj: Ljubljana
po dveh letih nikoli
uprašala sm ga če me ljubi pa je ni nč reku ?
mnenje ??
mnenje ??
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Zakaj nisi zahtevala odgovora na vprašanje? Sorry, sam jst si tega ne znam predstavljat. Tipa nekaj vprašaš, on te ignorira in bulji v strop.....jst bi vprašanje ponovila, ker obstaja možnost, da ni slišal. Vsekakor pa bi vztrajala, dokler ne bi rekel ali ja, ali ne, ali ne vem.
-
spelaspela - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 8. 2008
- Kraj: Ljubljana
nene sej sm...pol pa kr neki..
nevem tok se mi izmika da..sm nehala silt v njega.. /
nevem tok se mi izmika da..sm nehala silt v njega.. /
-
Ajča - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 6. 2009
spelaspela napisal/-a:po dveh letih nikoli
mnenje?
Mogoče mu ta beseda predstavlja obvezo ali že napol poroko. Enostavno se pogovorta o tem (komunikacija po dveh letih ne bi smela biti problem)
Je pa boljš kot moj, ko je reku in si potem premislil oz. se ni spomnil, da mi je kdaj to rekel. Enkrat sva se o tem pogovarjala in je rekel, da je prekmalu za tako besedo in mi ne more tega reči, čeprav me ima zelo rad. Saj ne, da je par mesecev pred tem, to rekel v treznem stanju
Se ne ubadam s tem. Pove mi, da me ima rad in mi to tudi pokaže, kar zadovolji moje potrebe
A goal without a plan is just a wish.
- Aaiysha
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 12. 2009
- Kraj: Bovec
Zdi se mi, da so moški nekoliko bolj zadržani od žensk glede besed 'ljubim te'.
Čeprau se mi učasih zdi da to od svojega fanta premalokrat slišim, se mi zdi pomembnejše to, da govori iz srca in ne da naklada cele dneve koliko me ljubi, v resnici pa tega ne čuti.
In ja Luka, tut jst te ljubim ...
Čeprau se mi učasih zdi da to od svojega fanta premalokrat slišim, se mi zdi pomembnejše to, da govori iz srca in ne da naklada cele dneve koliko me ljubi, v resnici pa tega ne čuti.
In ja Luka, tut jst te ljubim ...
- lunek
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 12. 2008
Meni je prvič rekel rad te mam po prvem seksu, ljubim te pa je prišlo na vrsto mnogo kasneje šele po cca pol leta. S tem, da sva se videvala vsak dan, ker sva pač blizu doma.
Jaz sem oboje rekla šele za njim. S tem, da na rad te mam, sem se odzvala takoj, pri ljubim te pa šele kar nekaj časa kasneje, ko sem tako zares čutila.
Mi je blo pa zanimivo, da je o čustvih (rad te mam) začel ravno po seksu (očitno moški čustva res izražajo skozi spolnost oz. v zvezi z njo).
Zdaj si ne govoriva več rad te mam, ampak samo še ljubim te. Meni je blo pa zmeri nekako smešno reči i love you, tako da tega nisva nikoli prakticirala.
Ljubim te si rečeva parkrat na teden, po kakih prepirih obvezno, pa po seksu tud. Se pa velikokrat pogovarjava v smislu " a si me že kdaj ljubil/a tako močno kot ta trenutek?". In zelo lepo je slišati, ko reče "Ne, še nikoli". Kot neka potrditev, da ljubezen postaja globlja in močnejša, čeprav ne vem ravno, s kakšnimi enotami to meriva.
Se pa močno strinjam, da so bolj pomembna dejanja kot besede in če ljubezni nekdo ne izkazuje z dejanji, besede nimajo nikakršnega pomena...No, če pa ti ljubezen nekdo kaže tudi z dejanji, pa so besede še sladka pika na I.
Jaz sem oboje rekla šele za njim. S tem, da na rad te mam, sem se odzvala takoj, pri ljubim te pa šele kar nekaj časa kasneje, ko sem tako zares čutila.
Mi je blo pa zanimivo, da je o čustvih (rad te mam) začel ravno po seksu (očitno moški čustva res izražajo skozi spolnost oz. v zvezi z njo).
Zdaj si ne govoriva več rad te mam, ampak samo še ljubim te. Meni je blo pa zmeri nekako smešno reči i love you, tako da tega nisva nikoli prakticirala.
Ljubim te si rečeva parkrat na teden, po kakih prepirih obvezno, pa po seksu tud. Se pa velikokrat pogovarjava v smislu " a si me že kdaj ljubil/a tako močno kot ta trenutek?". In zelo lepo je slišati, ko reče "Ne, še nikoli". Kot neka potrditev, da ljubezen postaja globlja in močnejša, čeprav ne vem ravno, s kakšnimi enotami to meriva.
Se pa močno strinjam, da so bolj pomembna dejanja kot besede in če ljubezni nekdo ne izkazuje z dejanji, besede nimajo nikakršnega pomena...No, če pa ti ljubezen nekdo kaže tudi z dejanji, pa so besede še sladka pika na I.
-
Maruša Habot - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 3. 2010
Meni pa ni to všeč
Zadnjič spremenil Maruša Habot, dne 03. Okt. 2018 13:37, skupaj popravljeno 1 krat.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Osebno se mi zdi s tujimi izrazi izkazovat ljubezen & naklonjenost nekako tako kot mulci pri 16. po komaj enem tednu/mesecu. (čeprov sem jz enemu vedno samo v ang. govorila, občasno slo., ker mu je blo luštno - razumel pa nič )Maruša Habot napisal/-a:Drugače pa poznamo toliko veliko domačih ali tujih izrazov, s katerimi lahko izrazimo svojo naklonjenost ali občutke do ljubljene osebe.
OK, razen če je že kasneje v zvezi in je pač kot fora.
- ejmi
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 7. 2009
js pa kr pogosto slišim od fanta, da me ljubi. sicer ne ravno vsak dan, ampak kadar je pač kak tak trenutek. šele zdaj vidim, da je nekaterim moškim te besede res težko izrečt, tudi če to čutijo.in če dobro pomislim, mi moj bivši fant v skoraj enem letu tega ni nikoli rekel, pri zdajšnjemu mi je pa to že skor samoumevno da tko izrazi čustva...pač, moški so različni
- AnčiZaspanči
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 3. 2010
Moj fant tudi to meni dostkrat pove in je biu tudi on prvi v najini zvezi ki mi je to rekel.
-
undercover - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 8. 2009
Moj nima problema s tem. na začetku tak po dobre pou leta je blo da mi je prvič rekel.. in takrat sem čula tako ob poslavljanju pa ko sva se videla. ..
sedaj pa ne vem ne moram ravno v številke dat. ob tistih priložnostih ko ljubim te paše zraven.. ko me objame , ko se cartava ... ampak ne prevečkrat ker ve da ne maram .
sedaj pa ne vem ne moram ravno v številke dat. ob tistih priložnostih ko ljubim te paše zraven.. ko me objame , ko se cartava ... ampak ne prevečkrat ker ve da ne maram .
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
Meni tip tega ne reče pogosto. Sploh pa ne po prepirih ali med/po sexu...to je tako zlajnano. Oz. kako te lahko nekdo ljubi trenutek po tistem, ko sta se ful skregala, si izrekla nekaj grdih besed...jaz sem takrat prej prizadeta ali jezna in rabim nekaj časa da k sebi pridem, ne pa da bi tipu rekla, ali da bi od nega pričakovala dami reče Ljubim te. To je kr neki.
Jaz imam rajši, ko mi tip reče take stvari 3x na leto in to resnično čuti. Rajši vidim, da se ustavi sredi križišča me objame in reče da me ima rad, kot da mi to govori vsak teden 3x....
Jaz imam rajši, ko mi tip reče take stvari 3x na leto in to resnično čuti. Rajši vidim, da se ustavi sredi križišča me objame in reče da me ima rad, kot da mi to govori vsak teden 3x....
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov