Kako pogosto vam moški reče "ljubim te"?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

paco rabanne
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a paco rabanne » 29. Avg. 2008 21:24

men je reku love u in sva dost kmal nehala :lol: se mi zdi, da če reče v slovenščini, to dejansko neki pomen, v angleščini pa je čis u izi in mu loh tud nč ne pomen
Uporabniški avatar
Georgia
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 8. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Georgia » 29. Avg. 2008 23:50

GoldenEye napisal/-a:Meni osebno se tud tko čudn sliš...ne vem, mi ne gre v uho, taka težko izgovorljiva se mi zdi

Sam res. Zakaj se v vseh jezikih to tko lepo sliši, sam v slovenskem ne? (no vsaj men se tko zdi...) J
s tut zlo težko to rečem, prav tako tut moj, mora bit res "praznik". :)
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 10. 2005
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a ženska » 30. Avg. 2008 2:16

Zanima me, kdaj bom lahko jaz spet rekla ti dve besedi ... :cry:
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 02. Sep. 2008 10:25

men pa to on ze dolgo govori pa js njemu se kr nisem (ene 4,5 mescev) :oops: mava mal drugacn pogled na te dve besedi tk da (mislim) da ni nobenih zamer...je pa tut fora da on je to ze prej govoru (mogoce mi tut zato ni vsec, ker ne vem a se sploh zaveda pravega pomena teh besed...) js pa tega se nikol nism rekla, in pac rabim dlje casa...

a ste vse kr vedle kdaj to rect? to sta vseeno sam dve besedi...sej lahka to vseeno cutis, pa ne reces ''ljubim te''. a je tak?
Uporabniški avatar
*beba*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 8. 2008
Kraj: Okolica MB

Neprebrana objavaNapisal/-a *beba* » 02. Sep. 2008 17:48

''Ljubim te'' je najhuje rečt prvič, drugič... pol se pa navadiš... in če človeka res ljubiš, to ni več težko... Jao jaz sem jo hitro slišala, nisem mogla niti verjet, da misli resno... pa je pol z dejanji dokazal... Sama pa jo tut izgovarjam vsakič, ko mi reče/naredi itd... kaj lepega... LJUBIM GA!! :P
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 4. 2008
Kraj: LJuBLjaNa

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 02. Sep. 2008 17:57

...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 18. Jan. 2010 10:39, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
Mravlca*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Mravlca* » 02. Sep. 2008 17:57

Nikoli! Midva sva v letu in pol veze vedno rekla samo "rad/a te imam", ljubim te mi je nekako čudno, čeprav bi bila že pripravljena izustit.. malo bi se smejala prvič ampak ok :)
BaBeBi
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 4. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a BaBeBi » 03. Sep. 2008 14:18

Besede ''ljubim te'' da bi bile smešne???? Ja pa kolko ste pa stare, da to rečete? A ni to neki najlepšega kar lahko kdo reče? Pa kdo bi razumel ženske? Ene se jočejo, ker tip ni nardil/reku/vidu/opazu/ne nardil/reku/ne reku, pol jim maš pa tu neki takih, ko so ko neki otroci v vtrcu...''ljubim te'' hahaha :? ja...hohoho hihihi...in pol se nekatere sprašujejo, če tip ve kaj to pomeni?! in se strinjam s tisto, ki je rekla, da ''rad/a te mam'' lahko rečeš več ljudem... js to rečem sestri zeeeelo velikrat, pa mami včasi, pa očetu, pa psu, pa babici, pa prijatlom... ... mal mi otročje delujete...sicer je pa res, da je to odvisno od tega kak odnos ma fant do tebe...samo js mislim, da nekdo, ki te ljubi, ti to kaže vsak dan z nekimi malenkostmi (dejanji) pa da nekako pol tut čuti, da ti to reče...tu velik vas zveni tko...otroško...ko pri enih 13ih letih :roll:
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 03. Sep. 2008 14:26

Mislim, da je ljubim te težko izreč tistim, ki tega ne čutijo resno in tistim, ki se sploh ne zavedajo pomena besede ljubim te. Zto je dostim tolko smešno in težko . . .
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
*skokica*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *skokica* » 03. Sep. 2008 14:29

Jaz sem tudi mislila, da besed "ljubim te" NIKOLI ne bom mogla izrečt. Ko pa sem prvič iz Njegovih ust slišala te besede, mi jih pa tudi za trenutek ni bilo težko povedati nazaj.
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 03. Sep. 2008 14:36

...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 18. Jan. 2010 10:40, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 03. Sep. 2008 14:37

Sej nism rekla, da za use.

Men pa recimo rada te mam ni enakovredno ljubim te. Se mi zdi, da je ljubim te bolj goloboko.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
Uporabniški avatar
*skokica*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *skokica* » 03. Sep. 2008 14:40

p!ka napisal/-a:Men pa recimo rada te mam ni enakovredno ljubim te. Se mi zdi, da je ljubim te bolj goloboko.

Se strinjam. Ne trdim, da tiste, ki tega ne rečejo, niso dovolj zaljubljene al karkoli, ampak besede rad/a te imam izrečemo tudi staršem, prijateljem ...
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 03. Sep. 2008 14:41

^^ok, to prznam, da se tut men manj globoko sliš :P zato mu tega tut nikol ne rečm...'najraj te mam' (& use ostalo, kar si govoriva) pa že ve, kaj mislm :) tega npr. ne bi nikol mogla komu drugmu rečt..
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 03. Sep. 2008 14:44

Kaj pa vem. . . Sej ni nikjer rečeno, da pa ne bi do nekoga druzga čutla več kot zdej do Mojga. Zdej pač mislim, da ne in hočem, da ve, da ga ljubim in mi ni škoda "šparat" na teh besedah.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov