Kako pogosto vam moški reče "ljubim te"?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- paco rabanne
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 8. 2008
men je reku love u in sva dost kmal nehala se mi zdi, da če reče v slovenščini, to dejansko neki pomen, v angleščini pa je čis u izi in mu loh tud nč ne pomen
-
Georgia - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana
GoldenEye napisal/-a:Meni osebno se tud tko čudn sliš...ne vem, mi ne gre v uho, taka težko izgovorljiva se mi zdi
Sam res. Zakaj se v vseh jezikih to tko lepo sliši, sam v slovenskem ne? (no vsaj men se tko zdi...) J
s tut zlo težko to rečem, prav tako tut moj, mora bit res "praznik".
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
men pa to on ze dolgo govori pa js njemu se kr nisem (ene 4,5 mescev) mava mal drugacn pogled na te dve besedi tk da (mislim) da ni nobenih zamer...je pa tut fora da on je to ze prej govoru (mogoce mi tut zato ni vsec, ker ne vem a se sploh zaveda pravega pomena teh besed...) js pa tega se nikol nism rekla, in pac rabim dlje casa...
a ste vse kr vedle kdaj to rect? to sta vseeno sam dve besedi...sej lahka to vseeno cutis, pa ne reces ''ljubim te''. a je tak?
a ste vse kr vedle kdaj to rect? to sta vseeno sam dve besedi...sej lahka to vseeno cutis, pa ne reces ''ljubim te''. a je tak?
-
*beba* - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 8. 2008
- Kraj: Okolica MB
''Ljubim te'' je najhuje rečt prvič, drugič... pol se pa navadiš... in če človeka res ljubiš, to ni več težko... Jao jaz sem jo hitro slišala, nisem mogla niti verjet, da misli resno... pa je pol z dejanji dokazal... Sama pa jo tut izgovarjam vsakič, ko mi reče/naredi itd... kaj lepega... LJUBIM GA!!
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 4. 2008
- Kraj: LJuBLjaNa
...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 18. Jan. 2010 10:39, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
- BaBeBi
- Komunikatorka
- Na forumu od: 4. 10. 2007
Besede ''ljubim te'' da bi bile smešne???? Ja pa kolko ste pa stare, da to rečete? A ni to neki najlepšega kar lahko kdo reče? Pa kdo bi razumel ženske? Ene se jočejo, ker tip ni nardil/reku/vidu/opazu/ne nardil/reku/ne reku, pol jim maš pa tu neki takih, ko so ko neki otroci v vtrcu...''ljubim te'' hahaha ja...hohoho hihihi...in pol se nekatere sprašujejo, če tip ve kaj to pomeni?! in se strinjam s tisto, ki je rekla, da ''rad/a te mam'' lahko rečeš več ljudem... js to rečem sestri zeeeelo velikrat, pa mami včasi, pa očetu, pa psu, pa babici, pa prijatlom... ... mal mi otročje delujete...sicer je pa res, da je to odvisno od tega kak odnos ma fant do tebe...samo js mislim, da nekdo, ki te ljubi, ti to kaže vsak dan z nekimi malenkostmi (dejanji) pa da nekako pol tut čuti, da ti to reče...tu velik vas zveni tko...otroško...ko pri enih 13ih letih
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Mislim, da je ljubim te težko izreč tistim, ki tega ne čutijo resno in tistim, ki se sploh ne zavedajo pomena besede ljubim te. Zto je dostim tolko smešno in težko . . .
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 18. Jan. 2010 10:40, skupaj popravljeno 1 krat.
-
p!ka - Cosmofrik
Sej nism rekla, da za use.
Men pa recimo rada te mam ni enakovredno ljubim te. Se mi zdi, da je ljubim te bolj goloboko.
Men pa recimo rada te mam ni enakovredno ljubim te. Se mi zdi, da je ljubim te bolj goloboko.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
-
*skokica* - Debatorica
- Na forumu od: 1. 4. 2008
p!ka napisal/-a:Men pa recimo rada te mam ni enakovredno ljubim te. Se mi zdi, da je ljubim te bolj goloboko.
Se strinjam. Ne trdim, da tiste, ki tega ne rečejo, niso dovolj zaljubljene al karkoli, ampak besede rad/a te imam izrečemo tudi staršem, prijateljem ...
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
^^ok, to prznam, da se tut men manj globoko sliš zato mu tega tut nikol ne rečm...'najraj te mam' (& use ostalo, kar si govoriva) pa že ve, kaj mislm tega npr. ne bi nikol mogla komu drugmu rečt..
-
p!ka - Cosmofrik
Kaj pa vem. . . Sej ni nikjer rečeno, da pa ne bi do nekoga druzga čutla več kot zdej do Mojga. Zdej pač mislim, da ne in hočem, da ve, da ga ljubim in mi ni škoda "šparat" na teh besedah.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema