Kako pogosto vam moški reče "ljubim te"?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Matejči - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 7. 2004
men je tut on prvi reku, bla sva pa skupi par mescov. sva si pol vsa leta(8) večkrat na teden to rekla. zdej pa z njegovih ust to nisem slišala že ene 10 mescov!?!? pa tut nasploh se je spremenu. včas sva si skor pr vsakmu sporočilu napisala: lupčka, kuš,... zdej pa sploh ne odreagira, če mu kej tacga napišem. ne vem a se je ohladu, al pa se obnaša kot da bi bla že 30 let poročena
Love you all!!!!
-
*missy* - Kršitelj/ica 1. stopnje
- Na forumu od: 10. 11. 2004
jaz slisim te besede zlo pogosto in me to mal moti ... nimajo vec pravega pomena... so pa druge besede ki jih ne rece tak pogosto pa mi tud dost pomenijo in sem vesela ko jih slisim :knuddel:
bolje ljubiti in izgubiti, kot nikoli ljubiti
me to you
me to you
-
_n_j_i_n_s_a_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 10. 2004
- Kraj: Ljubljana-Fužine
če tako čutim, ni sploh problema
...ja nemam vise razloga zivjeti bez tvoga imena... 14/8/2005
- 2good4u
- Debatorica
- Na forumu od: 5. 11. 2004
- Kraj: Celje
Jaz pa mislim, da ti dve besedi nimata tako velikega pomena. Saj sta samo dve besedi. Mislim, da mi mora moj fant, poleg tega, da mi vsak dan reče da me ljubi, tudi z dejanji pokazati, da me ljubi. Ni mi težko reči ljubim te, če to res mislim in čutim. Toda kot pač opažam ljudje izkoriščajo to besedo in v resnici sploh ne mislijo in ne čutijo tega, ko to rečejo nekomu, ampak jih hočejo samo oviti okoli prsta. Pač z besedo se lahko zlažeš, z dejanji pa ne.... Kak sm zdej zabluzla
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
sončica napisal/-a:Moj dragi meni to govori v nemščini namesto v slovenščini, ampak ne ravno vsaki dan. Je pa on bil tisti ki je te magične besede izrekel prvi.
heh..men bi blo ful lazje povedat to v nemiscini al pa anglescini..lazi bi mi blo izgovort ich liebe dich al pa love u kt pa ljubim te...drgac se nism bla tok in love da bi komu to rekla sam dobr...v slovenscini so to ful tzke besede men...ful ja lazi rect rada te mam al pa rd te mam, kt pa ljubim te, a ni?;) no, wsaj men se zdi tko.....chaubau
- SIMONCA
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 8. 2004
pri meni ni dolgo čakau... po kakih treh mescih mi je že reku... lepo mi je blo... ker sem res čutla, da me ljubi. je bla pa fora, da jst njemu nism mogla rečt- še.
ne vem, jst sm rabla cajt. moja logika je taka, ne logika, ampak, jst si to tko razlagam... na zacetku mi je bil vsec... pol sm bla zalublena, pol sm ga mela rada, in pol... sm ga ljubila... in to sm mu rekla tocno, takrat, ko sm to zacutla... zdej, ko mu to govorim ze 8 mescou, mi je hudo, ker ne najdem nobene besede, s katero bi mu lahko povedala, da ga še bolj ljubim, kot sem ga takrat... saj v meni še vedno raste iz dneva v dan večja in najlepša ljubezen.
seveda, pa so zelo zelo pomembna dejanja
ne vem, jst sm rabla cajt. moja logika je taka, ne logika, ampak, jst si to tko razlagam... na zacetku mi je bil vsec... pol sm bla zalublena, pol sm ga mela rada, in pol... sm ga ljubila... in to sm mu rekla tocno, takrat, ko sm to zacutla... zdej, ko mu to govorim ze 8 mescou, mi je hudo, ker ne najdem nobene besede, s katero bi mu lahko povedala, da ga še bolj ljubim, kot sem ga takrat... saj v meni še vedno raste iz dneva v dan večja in najlepša ljubezen.
seveda, pa so zelo zelo pomembna dejanja
-
-=beiba=- - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 5. 2005
Ninica napisal/-a:prej je vedno blo I love you
pr nama je moj začel tkole, pr tem je zaenkrat ostalo.
jz mam moiga ful rada, res ful,pomen mi ogromno. na začetku sm bla jaz tista ki je rekla rada te mam, pol je pa on enkrat reku jz mam tebe tud pa jz tko rečem, o, to je blo pa prvič da si to reku in je reku da mu je to ful težko rečt.
midva sva skupi 5 mescou pa še neki pa si nisva še rekla ljubim te al pa da bi vsaj en to reku. ampak sm mela enkrat že čisto na koncu jezika ko sva ležala na postli pr njemu... hm pa sm vseen si misla - bi mu zamoril? kako bi reagiral? glede na to, da nisva v nekih zrelih letih mislim pri 18 bi pa še znal tipčku mal zamorit? no, ne vem, seveda odvisno od vsazga!!! da me ne bo ktera vlekla za besedo, punce
ampak mu bom povedala da ga ljubim, ker mislim resno... in kmalu kmalu, se mi zdi
-
šečeru - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 9. 2004
- Kraj: Peščena plaža pod vročim soncem
midva si to večkrat poveva na dan. in nevem kaj bi naredila če bi mi nehi govorit. za mene je to tako nekaj posebnega. sicer uporabljaba tudi da se imava rada. men je to full pomembno in iz njegovih ust se sliši nebeško!
Zadnjič spremenil šečeru, dne 30. Jun. 2005 19:43, skupaj popravljeno 1 krat.
Pomesaj ove noci crnu i zlatnu,
po mojoj koži slikaj kao po platnu,
diraj me usnama po telu i vratu,
pa onda stavi me u ram.
po mojoj koži slikaj kao po platnu,
diraj me usnama po telu i vratu,
pa onda stavi me u ram.
-
*n*i*n*c*h*y* - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 1. 2005
Mah raje naj traja nekaj mesecev, da ti pove da te ljubi, kot pa da ti ze v prvem tednu pove da te ima rad! Ja saj vem, da ni isto ljubim te pa imam te rad, vendar je pa nekaj slicnega. Za marsikoga je pa tudi rad te imam lazje izreci in tisti enakovredijo ti dve frazi, da jim potem ni treba izreci ljubim te. Malo sem zasla. Glavno hocem povedati da nekdo po parih dneh ne more drugemu povedati, da ga ima rad. Lahko je zaljubljen vanj oz. mu je vsec, ampak velike ljubezni v tem casu ne more biti!
U m4k3 m3 WiLD!
-
||MuCkAa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
Ne vem no, meni je besedna zveza ljubim te, tako sluzasta.. raje si poveva da se mava rada in to je to in to nic ne izgubi na pomenu, kot ce bi si rekla "ljubim te"; ker res ni pomembno s kaksnimi besedami se ljubezen izrece, glavno je, da se pove s srcem in da to partner cuti..
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov