Kako pogosto vam moški reče "ljubim te"?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 06. Avg. 2008 13:38

Kaj pa vem - tole glede čustev. Moj 'rada te imam' danes in pred npr. dvema letoma je čisto drugačen. Resda se sliši podobno, ampak v sebi vem, da je precej napredoval :lol: In je močnejši haha.

Če mu kdaj rečem 'ljubim te', bom samo sebe tako nasmejala, da tri dni ne bom prišla nazaj :freude:
Uporabniški avatar
_ninchyka_
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 7. 2008
Kraj: *paradiž*

Neprebrana objavaNapisal/-a _ninchyka_ » 06. Avg. 2008 13:40

MsN napisal/-a:
_ninchyka_ napisal/-a:Tut midva si govorima LJUBIM TE in skor nikol rad/a te mam... in mi besedici ljubim te tut lepše zvenita in predstavljata nekaj globjega in močnejšega... Rad/a te mam lah rečeš komurkol, ki ti kaj pomeni (družini, prjatlom...)
Ljubim te sta pa besedi, ki sta rezervirani samo za moškega in žensko, med katerima tli ljubezen in iskrice sreče... :razz: :hearts:

Ni res. Čisto odvisno od tega, kako si kdo v sebi definira določene izraze. Meni je 'rad/a te imam' najvišje na lestvici besednega izražanja ljubezni, ker mi 'ljubim te' ni domač in všeč in zato v mojem svetu niti ne obstaja in mi ne predstavlja nobene stopničke višje.

:lol: Ne moreš ti rečt, NI RES ! To je pač moje mišljenje in to so moje izkušnje. Tukaj ni pravilnih in nepravilnih odgovorov, da bi ti lahko rekla to je res in to ni res.
Jaz sem povedala samo to, kako jaz razmišljam in noben mi ne bo rekel, da razmišljam narobe.
Da ti razmišljaš drugače, je pa itak povsem normalno, saj veš, sto ludi, sto čudi... in hvala bogu, da je tako :wink:
Kdor išče nebesa na zemlji je med zemljepisom spal
Uporabniški avatar
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a gaby_ » 06. Avg. 2008 13:42

MsN napisal/-a:Kaj pa vem - tole glede čustev. Moj 'rada te imam' danes in pred npr. dvema letoma je čisto drugačen. Resda se sliši podobno, ampak v sebi vem, da je precej napredoval :lol: In je močnejši haha.

s tem se pa strinjam. oz je pri meni isto.
ampak jaz včasih preprosto moram reči ljubim te, ker rada te imam nekak ni več dovolj oz. ne opiše vseh tistih močnih čustev, ki se porajajo v določenem trenutku v meni.
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 06. Avg. 2008 15:19

nevem če sm kdaj slišala to, alpa rekla.. rad te imam mi je več kot dovolj če zna to obenem tut pokazat.. ljubim te, bi me pomoje res nasmejal :D
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
titty
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 7. 2008
Kraj: obala

Neprebrana objavaNapisal/-a titty » 11. Avg. 2008 7:19

od fanta s katerim trenutno tudi živim,sem zelo malokrat to slišala in tudi rekla.morala je biti res posebna priložnost.ni hotel da se to znuca in da postane vsakdanja fraza s čemer sem se tudi sama strinjala...
prej sem to velikokrat slišala od drugih fantov,vendar mi ni naredila efekta.zdaj pa vem kaj pomeni :oops:
Uporabniški avatar
OrangeLady
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a OrangeLady » 12. Avg. 2008 21:47

mi2 si pa govoriva ljubim te (oz lubm te)..do tega je prišlo enkrat ko je omenil da se mu zdi če mi reče: "rad te imam" nekako premalo globoko..ampak meni se je takrat "rada te imam" zdela full bolj prisrčna beseda pa velik bol iskrena. Tudi meni je bilo na začetku nenavadno in smešno slišati "ljubim te" ampak sem se navadila in mi je beseda prav tako prirasla k srcu kot "rad/a" te imam"
Smetka_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Smetka_ » 13. Avg. 2008 8:22

Jaz mu ne govorim ljubim te, niti "rada te mam" oboje mi je butasto in če ga ne bi imela,ne bi bla tolk cajta z njim.
Isto pa on. ergo:We don't use it at all!
Uporabniški avatar
*frisko*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *frisko* » 13. Avg. 2008 9:36

rada te imam sem rekla samo enkrat samo enemu fantu (prvi resni fant), potem pa nikoli več nobenmu. nekak se mi zdi to brezveze, sj je vsak vedu, kaj čutm do njega pa da ga mam rada. fantje so mi včasih to rekla, eden clo po parih dneh ko sva bla skupj :? in sem vsakmu hitr povedala, da tega men ni treba govort, nj se raj na drugačn nalčin izkažejo heh. hahaha, ljubim te pa mi je samo en fant reku, pa še to ni bil moj fant, ampak znanc (poznala sva se takrat tri tedne, enkrat sva seksala in dvakrat bla na pijači... skos je vedu, da ne bom nikol z njim, ker sem bla na nek način zasedena), jst sm misnla, da me bo pobral od smeha kt mi je to reku. hehehe. sam sj sm mu pol na leeep način razložila kako in kaj pa zakaj ne bova mogla bit skupej in bla bla...

ta fraza se mi pa itak zdi čist zrablena, najbl mi gre pa na živce, ker jo uporabljajo ljudje, kt tega sploh ne čutjo, amapk pač zaradi ljubega miru...
Uporabniški avatar
_lady_bird_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 8. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a _lady_bird_ » 13. Avg. 2008 21:10

kar dostikrat mi reče ljubim te. In kar mi je najbolj všeč .. kar vmes med pogovorom. Če sma skupaj, me pogleda v oči in mi reče ljubim te. Če se pogovarjama po telefonu, mi pove z tistim omamnim glasom: ljunim te. Kljub težavam sem prepričana, da me res ljubi :)
Uporabniški avatar
Georgia
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 8. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Georgia » 13. Avg. 2008 21:55

Moj bivši fant je mel že čist navado, da mi vsak dan 10krat reče da me ma rad, in potem je to enostavno zgubilo smisel in pomen. Moj zdajšnji je mel iste izkušnje z njegovo bivšo. Tko da si midva zdj ne govoriva tega, ampak si enostavno pokaževa. Velik bolš! :love:
Mam pa še včasih kakšen napad (redko), ko bi mu kr naprej govorila kolk ga ljubim, ker več ne vem kako in s čim naj mu to še pokažem. :D
Uporabniški avatar
nincy87
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a nincy87 » 18. Avg. 2008 23:02

Moj rajš kot ljubim te, reče kr love you :)
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a tani24 » 28. Avg. 2008 20:43

mene je moj zdele tok razjezu da groza :x
situacija je bla taka: leživa, gledava tv, se stiskava, in ga js vprašam če me ma kej rad. Njegov odgovor JA. Se nasmejim in rečem kok. Njegov odgovo: DOST? Mislim halo dost? kaj nej bi to pomenl? Skup sva že skor 4 leta in on men dost? sam za vednost js nisam take vrste punca k bi skoz težila za ljubeznskimi izjavami, pravzaprav nevem če sm ga sploh kdaj tkole vprašala, sm to vzela kot foro in me je prov prizadel zdele. ponavad je mel on take fore, pa sigurn nism js nikol rekla dost. in ga pol vprašam kaj nej bi to pomenl in on men kaj nej bi pa reku? sej to pomen kao glih prov? ej res men nič jasno zdele :roll:
Uporabniški avatar
xxwoman
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a xxwoman » 28. Avg. 2008 21:30

Verjeno se je zafrkaval. :)

Drugače pa jaz tudi uporabljam "Ljubim te." včasih... Se mi zdi, da te besede pomenijo nekaj takega kot "rada te imam+zaljubljena sem vate+najboljši si zame+kaj bi jaz brez tebe+čisto sem nora nate".
:glasswim:
pernecka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a pernecka » 29. Avg. 2008 8:13

_lady_bird_ napisal/-a:kar dostikrat mi reče ljubim te. In kar mi je najbolj všeč .. kar vmes med pogovorom. Če sma skupaj, me pogleda v oči in mi reče ljubim te. Če se pogovarjama po telefonu, mi pove z tistim omamnim glasom: ljunim te. Kljub težavam sem prepričana, da me res ljubi :)

Pri nama je isto. Polek tega da si ljubezen nenehno izkazujeva,nama velikokrat uide ljubim te. In ni res da če ti nekdo reče ljubim te velikokrat da izgubi pomen,moje mnenje je da je to stvar odnosa... Če rečeš in ne misliš tako pol je res zgubilo pomen. Meni že postane čudno če mi tega ne reče,....se počutim nekam čudno,kot da je kaj narobe...čeprav so res dejanja bolj tistega ključnega pomena.nevem.....sva pa res dolgo rabla da sva jo izrekla.
Uporabniški avatar
GoldenEye
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a GoldenEye » 29. Avg. 2008 11:10

Medva ne prakticirava te besedne zveze. Meni osebno se tud tko čudn sliš...ne vem, mi ne gre v uho, taka težko izgovorljiva se mi zdi :D Tud men je bolj všeč, če mi raj pokaže z dejanji kuk me ma rad :)

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov