Kako pogosto vam moški reče "ljubim te"?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 05. Avg. 2008 16:41

ga..
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 20:44, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*little girl*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 5. 2008
Kraj: Where the streets have no name

Neprebrana objavaNapisal/-a *little girl* » 05. Avg. 2008 19:56

mi2 si to poveva skoraj vsak dan :) lepo je od nekoga slišat,da te ima rad :)
ali si rečeta: rad te imam ali ljubim te?
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 05. Avg. 2008 21:21

:D
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 20:47, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a gaby_ » 06. Avg. 2008 10:25

~NIA~ napisal/-a:^^ večrat rad-a te mam, ampak ob pravih priložnostih tud Ljubim te..
se mi zdi da ljubim te res ni za vsak dan ampak sam za posebne trenutke rezerviran :D

ja midva tudi. rad te imam vsak dan (celo večkrat). ljubim te pa ob posebnih priložnostih, čeprav zadnje čase vse pogosteje. se mi zdi, da bo pri nama 'rad te imam' kmalu izumrl. :)
pa me sploh ne moti.
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 06. Avg. 2008 10:43

'Ljubim te' nikoli, 'rad te imam' za moj okus preredko, ker večinokrat jaz povem prva in mi je tisti 'jaz imam tebe tudi' skoraj premalo, ampak poskušam razumeti, da sva si glede besednega izražanja čustev kot ogenj in led :? :D
Uporabniški avatar
Trouble
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Trouble » 06. Avg. 2008 12:52

....
Zadnjič spremenil Trouble, dne 17. Avg. 2011 19:36, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2007
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objavaNapisal/-a moi T » 06. Avg. 2008 12:59

Midva sva si na začetku govorila rad/a te mam, zdej pa vedno ljubm te, čeprav mi je blo to vedno smešno, ko sm čula pr kolegici, da si tko govorita. Sm misnla, da jez tega ne bom nikoli uporabljala, ampak zdej si pa ne predstavljam, da bi si govorila rad/a te mam, ker mi je to bolj rezervirano za frendice in familjo.
Just dance and everything it´s gonna be ok!
Uporabniški avatar
_ninchyka_
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 7. 2008
Kraj: *paradiž*

Neprebrana objavaNapisal/-a _ninchyka_ » 06. Avg. 2008 13:01

Tut midva si govorima LJUBIM TE in skor nikol rad/a te mam... in mi besedici ljubim te tut lepše zvenita in predstavljata nekaj globjega in močnejšega... Rad/a te mam lah rečeš komurkol, ki ti kaj pomeni (družini, prjatlom...)
Ljubim te sta pa besedi, ki sta rezervirani samo za moškega in žensko, med katerima tli ljubezen in iskrice sreče... :razz: :hearts:
Kdor išče nebesa na zemlji je med zemljepisom spal
Uporabniški avatar
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lejla86 » 06. Avg. 2008 13:07

Midva pa po skoraj treh letih zveze še nisva uporabila te besedne zveze...še tko me vsakič, ko mu rečem, da ga mam rada, kr zažgečka nek notr... :oops: Pa ne gre za to, da bi zdej šparala s tem...ker si dostkrat poveva, da se mava rada...sam "ljubim te" se mi pa zdi kot en nasledn korak...pa bi raj še mal počakala s tem...
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 06. Avg. 2008 13:12

_ninchyka_ napisal/-a:Tut midva si govorima LJUBIM TE in skor nikol rad/a te mam... in mi besedici ljubim te tut lepše zvenita in predstavljata nekaj globjega in močnejšega... Rad/a te mam lah rečeš komurkol, ki ti kaj pomeni (družini, prjatlom...)
Ljubim te sta pa besedi, ki sta rezervirani samo za moškega in žensko, med katerima tli ljubezen in iskrice sreče... :razz: :hearts:

Ni res. Čisto odvisno od tega, kako si kdo v sebi definira določene izraze. Meni je 'rad/a te imam' najvišje na lestvici besednega izražanja ljubezni, ker mi 'ljubim te' ni domač in všeč in zato v mojem svetu niti ne obstaja in mi ne predstavlja nobene stopničke višje.
Uporabniški avatar
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Lejla86 » 06. Avg. 2008 13:15

MsN napisal/-a:Ni res. Čisto odvisno od tega, kako si kdo v sebi definira določene izraze. Meni je 'rad/a te imam' najvišje na lestvici besednega izražanja ljubezni, ker mi 'ljubim te' ni domač in všeč.

Mnja...prbližno tko...sam da ne morm rečt, da nikol ne bo obstajal...
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 06. Avg. 2008 13:16

Meni je pa en bivši govoril ''ljubim te'', pa sploh ni prav vedel, kaj pomeni in je besedo čisto narobe in preveč uporabljal. Potem je še hotel, da mu jaz to rečem nazaj, no, takrat sem pa res dobila kar rahel odpor do tega. :roll: Asshole!

(danes sem pa res napadalno nastrojena :oops: )
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 06. Avg. 2008 13:20

metuljčica* napisal/-a:Meni je pa en bivši govoril ''ljubim te'', pa sploh ni prav vedel, kaj pomeni in je besedo čisto narobe in preveč uporabljal. Potem je še hotel, da mu jaz to rečem nazaj, no, takrat sem pa res dobila kar rahel odpor do tega. :roll: Asshole!

(danes sem pa res napadalno nastrojena :oops: )

Ah, jaz bi ponorela, če bi mi to govoril dan za dnem. Sva si z bivšim, ko sem bila stara 15 ( :lol: ) vsak dan povedala, da se imava rada, pa če danes potegnem črto, nisem takrat imela pojma o tem, kako je, če imaš nekoga res rad, on pa tudi ne. Ampak govorila sva pa vse mogoče.

Je pa res, da mi zdaj tu in tam manjka, ker fant ni nek ljubitelj besednega izkazovanja ljubezni in bi bila čisto nora, če bi mi povedal večkrat ... Nikoli nam ni prav :)

Lejla86, mogoče bo tudi pri meni kdaj obstajal 'ljubim te', ampak močno dvomim, ker mi je zelo antipatična fraza :)
Uporabniški avatar
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Lejla86 » 06. Avg. 2008 13:22

Men je tud čist antipatična fraza...pomoje bi se prov smešn spačla, če bi mogla to izgovort pred dragim...al bi pa v smeh padla...to pa tud ne bi deloval prou resn :).
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2007
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objavaNapisal/-a moi T » 06. Avg. 2008 13:26

Ej, meni se je dogajalo čist isto kot vama! Ljubm te mi ni niti na kraj pameti padel, pol postopoma pa so bla očitno čustva tko močna, da je bil rad te mam premalo... Ej, ne znam razložit, sam vaju čist štekam :D.
Just dance and everything it´s gonna be ok!

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]