Kako pogosto vam moški reče "ljubim te"?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Sweet Princess - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Ljubljana
Meni moj moški reče "ljubim te" usak dan, večkrat na dan. Enako tudi jaz njemu.
Meni osebno se "rad/a te imam" ne zdi dovolj "močen" izraz za izkazovanje jubezni (razen če si skupaj nekaj mesecev in/ali si star 16 let...
Rada imam mami, familijo, mojega mačka, rada imam testenine in rada imam dobre filme...Ljubim pa samo eno osebo - njega!
Meni osebno se "rad/a te imam" ne zdi dovolj "močen" izraz za izkazovanje jubezni (razen če si skupaj nekaj mesecev in/ali si star 16 let...
Rada imam mami, familijo, mojega mačka, rada imam testenine in rada imam dobre filme...Ljubim pa samo eno osebo - njega!
-
Sweet Princess - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Ljubljana
V istem kontekstu jih res ne uporabljam ja
Ne odstopam - rad imaš lahko veliko oseb in rad imaš nešteto stvari, ljubiš pa samo eno osebo...
Lej, tako imam jaz te stvari u glavi poštimane, ve punce jih pač mate drgač
Ne odstopam - rad imaš lahko veliko oseb in rad imaš nešteto stvari, ljubiš pa samo eno osebo...
Lej, tako imam jaz te stvari u glavi poštimane, ve punce jih pač mate drgač
-
star7 - Debatorica
- Na forumu od: 30. 6. 2007
- Kraj: tam, kjer so zvezde
midva tko v sms al tko v pogovoru na koncu si receva rtm (rad/a te mam), ljubim te pa si receva tko ko sva v posebnih trenutkih, ko se cartava predn zaspiva,... ne kr tko v en dan, ta beseda mi res neki posebnega pomeni, in je ne izgovorim hitro (v zvezi) in z fantom sva si to sele po dolocenem casu zacela govorit (enem letu npr.)
- onegirl111
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 12. 2007
no pri nama je beseda rada te mam prišla pa enem mesecu zveze.....
in je blo že to nekaj posebnega....
na ljubim te pa še čakam...
mogoče bo za eno leto...
se mi pa zdi da so to globoke besede in jih ne izrečeš nekomu za katerega ne čutiš tako...
jaz pripisujem tem besedam res veliki pomen....
in jih tak tudi jemljem...
in je blo že to nekaj posebnega....
na ljubim te pa še čakam...
mogoče bo za eno leto...
se mi pa zdi da so to globoke besede in jih ne izrečeš nekomu za katerega ne čutiš tako...
jaz pripisujem tem besedam res veliki pomen....
in jih tak tudi jemljem...
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Moj je eden tistih, k jim ni problema ničesar narest, ničesar izrečt. Zato je "ljubim te", "rad te mam" usak dan na sporedu.
Js sm mela pa vedno mal odkloniln odnos do teh besed, ne zato, kr ne bi čutla potrebe po izrekanju le-teh, ampak zato, kr so jih usi tko zlo radi čist mem grede uporablal, da sm jih bla deležna že po parih dneh poznanstva in da so mi jih govoril taki, za kere se je prekmal izkazal, da ne vejo niti kaj je spoštovanje, kaj šele ljubezen ...
In tko so mi čez leta te besedne zveze postajale vedno bolj obrablene, zguble so svoj pomen, čar, predusm mi je pa žou za občutek, ki nej bi ga prinesle.
Znam povedat, da ga mam rada, znam rečt tut da ga ljubim, ampak je use bolj posledica pričakovanja. Ljubezen izkazujem še na sto in en način, za kerga upam, da je viden kot pravi odraz ljubezni do njega .
Js sm mela pa vedno mal odkloniln odnos do teh besed, ne zato, kr ne bi čutla potrebe po izrekanju le-teh, ampak zato, kr so jih usi tko zlo radi čist mem grede uporablal, da sm jih bla deležna že po parih dneh poznanstva in da so mi jih govoril taki, za kere se je prekmal izkazal, da ne vejo niti kaj je spoštovanje, kaj šele ljubezen ...
In tko so mi čez leta te besedne zveze postajale vedno bolj obrablene, zguble so svoj pomen, čar, predusm mi je pa žou za občutek, ki nej bi ga prinesle.
Znam povedat, da ga mam rada, znam rečt tut da ga ljubim, ampak je use bolj posledica pričakovanja. Ljubezen izkazujem še na sto in en način, za kerga upam, da je viden kot pravi odraz ljubezni do njega .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Meni moj tudi na začetku ni rekel ljubim te ane ker je itak ogu to začutit ane...no ampak zdej pa kr velikokrat reče...še vmes, ko sexava...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
Lejla86 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 5. 2007
Midva sva pa približno dve leti pa pol skupi...pa si do zdej še nisva rekla "ljubim te"...če sem čist iskrena, sploh še nikol nisem pomislila, da bi mu...niti nisem 100%, da čutim ta "ljubim te"... Zaenkrat mi zadostuje, da mi pove, da me ima rad. In se mi zdi fajn, da še nisva rekla tega en drugemu...ker potem lahko o tem razmišljam kot o naslednjem koraku...če ne je pa naslednji korak, da začneva skupi živet, pa se poročiva pa mava otroke . Tko mava pa vmes še "ljubim te" in bova loh še mal zavlekla .
-
BlackMagicWoman - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 4. 2008
- Kraj: Somewhere over the Rainbow
Moj mi vsak dan po nekajkrat na dan pove da me ljubi, enako jaz njemu Nikoli mu ni šla ta beseda težko z jezika, meni pa tudi. Všeč mi je, ker si na glas poveva tisto kar čutiva
Pain is temporary, glory is forever!
-
black_lady - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 2. 2006
Jaz sem besede "rad te mam" slišala full kmalu po tem ko sma začela in ni blo meni težko za rečt in njemu tudi ne. Posebej zato ker te besede so meni nekaj čist normalnega. Človeka imaš pač rad kot mamo in kolege,... Ko pa pride zveza res že tak daleč da rečeš "ljubim te" pol pa veš da ni več tak na izi - da resno mislita. Meni je to rekel po letu in pol nekje. In se mi je zdelo full lepo Rečema pa si takrat ko je kakšen fajni moment - spontano. In to mi je všeč
Kar ne zmore hudič - to zmore ženska!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov