Kako pogosto vam moški reče "ljubim te"?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 27. Okt. 2007 11:34

Haha, še v dveh resnih zvezah nisem naletela na fanta, ki bi mi to izrekel. Vedno sem si govorila, da je besedna zveza rad te imam in ljubim te zgolj filmska poteza in da če mi moj fant ne bo tega nikoli povedal v obraz, mogoče samo ni nekdo, ki bi to moral povedati, ampak mi to pokaže. Vseeno sta se obe zvezi končali, ena bolj klavrno kot druga in mogoče je ravno to bil eden od razlogov, da ni vse "štimalo".
Uporabniški avatar
BIBI21
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a BIBI21 » 27. Okt. 2007 11:54

jst ne vem al so vsi tipi takšni, sam bivši je men full težko reku, da me ma rad al pa da me ljubi ... itaq je večkrat to napisu v sms kot rtm, sam da bi pa v živo v obraz mi reku, to je blo pa izredno težko zanj ...
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 27. Okt. 2007 12:00

Ja, pri meni je bilo vedno isto. Če že, je napisal samo po sms-u. :?
Uporabniški avatar
Dead_kid
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Dead_kid » 27. Okt. 2007 18:44

Moj je isti. V vsakem sms-u mi to napiše, z jezika mu pa ne gre. No ja, nekajkrat mi je povedal, da me ma rad, da pa me ljubi? A-a, to pa še jst njemu nisem rekla. Mislim, da bi se slišalo preveč klišejsko. To je pa vseeno lažje napisat :)
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 27. Okt. 2007 18:50

Ljubim te bi se res slišalo preveč klišejsko. Kaj takega najdeš v vsakem šundu, knjigi ali filmu. Tam si to pač mimogrede povedo in je nekaj samoumevnega. :D
Nadine
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Nadine » 27. Okt. 2007 18:53

meni ni bivši nikoli tega rekel, niti napisal v sms-u... niti rad te mam
pa nisva bila tako malo časa skupaj, no očitno res ni bil pravi zame :?
Uporabniški avatar
tanchii
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a tanchii » 27. Okt. 2007 19:13

moj mi še nikoli ni reko "ljubim te", od mene pa tega tudi ni in ne bo slišal. ne vem no, meni je to nekak preveč pesniško. "rad te mam" pa je prvi reko on, prvič prek msn, mislim da po kakih dveh mescih zveze. zdaj pa mi že malo preveč krat to govori, se mi zdi-vsak dan, tudi po večkrat. tak da če mi slučajno kdaj ne reče, že mislim da je kaj narobe :roll: čist me je razvado :D
Uporabniški avatar
MaLicKa*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a MaLicKa* » 30. Okt. 2007 10:56

.......
Zadnjič spremenil MaLicKa*, dne 25. Feb. 2009 11:35, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
Gregorius
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 4. 2005
Kraj: Somewhere over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a Gregorius » 30. Okt. 2007 11:11

Ajaja ti moški...jaz moji ženi vsak dan večkrat rečem Rad te man in Ljubim te...po moje ko to res čutiš lahko rečeš, ko pa ne..pa...

Moški dajte no svoji punci/ženi to povedat večkrat na dan..pa naj bo res iz srca...
Življenje je kratko, pridobivanje izkušenj dolgotrajno, ugodna priložnost redka, izkušnja varljiva, odločitev pa težka.
Uporabniški avatar
Mayflower*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Mayflower* » 30. Okt. 2007 12:02

Meni ljubim te niti najmanj ni klišejsko in mi ni smešno ... midva sva skupej eno leto in mi vsak dan vsaj enkrat reče, kdaj še celo večkrat in se tega nisem naveličala in se tud ne bom, ker mi je še vedno najlepš ko to reče ... tud jz mu dostkrat rečem in nama to ni nekej vsakdanjega, oba veva, da takrat ko rečeva to tudi resno misleva ...

... če sem pa kej tečna, pol mi pa on reče ljubim te, pa mu jz nočem odgovort ker sem takrat tok jezna nanga, da mu tega ne morm rečt in on to pač razume ...
Uporabniški avatar
Lady_Violet
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lady_Violet » 30. Okt. 2007 12:30

Meni je to do zdej samo napisu..večkrat na dan si poveva, da se mava rada, sam tisti "ljubim te" pa še nisva rekla en drugemu..

No, sva že 1x slučajno prišla na to temo, pa je reku, da se mu čudno sliši..sicer se men ne, sam..glavno je, da to dokaže z dejanji :wink:
Uporabniški avatar
Atena13
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Atena13 » 01. Nov. 2007 19:38

Nič mi ne pomeni, če mi kar naprej govori da me ima rad, če mi tega ne dokazuje. Besede so poceni, dejanja nekaj štejejo.
Uporabniški avatar
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 6. 2005
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objavaNapisal/-a srčica* » 01. Nov. 2007 20:58

jaz bi pa tukaj še malo pokarala en članek na cosmopolitanu, ki govori o tem, da moški v dolgoletni zvezi ne izgovarjajo več toliko besede ljubim te, ampak to pokažejo na drugačen način... in potem jaz berem skoz tisti članek in bolj kot berem, bolj ugotavljam, da moj pa ne počne takih stvari... a to pomeni da me ne ljubi?... pa ni res, vem da me ljubi, to mi pokaže z dejanji, ki so drugačna od tam naštetih. Torej hotela sem samo rečt, da morate biti punce same pri sebi dovolj samozavestne oz. vedeti, kakšno je dejansko stanje med vama. Taki članki lahko povzročijo veliko nezadovoljstva, čeprav je bil njihov namen najbrž dober.

Jaz sem namreč prebrala... če lahko vidite na njegov ekran ko ga kdo kliče, potem vas ljubi, če ga skriva v žepu, ima zagotovo drugo. Mojega fanta kar naprej kliče nekdo, pa mu ne vidim na ekran, ampak če ga vprašam, mi pove kdo je bil, pa tudi drugače mi dovoli, da preverim njegov fon, ampak tega ne počnem, ker mu zaupam.

No pač bile so še druge navedbe... hotela sem samo opozorit punce, da zaradi nekega članka se ne splača zganjati panike.
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
Uporabniški avatar
Soulmate
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Soulmate » 01. Nov. 2007 21:12

Nama je sprva šlo obema tžeko z jezika ... Zdej pa bi mu alhk to govorila nonstop pa ne bi bilo dovolj
:)

On mi to reče ... Velikokrat.

Zanimivo pa je, da mi je sprva deloval kot tip človeka, ki tega ni sposoben reči. Zgodilo se je torej na Pivu in cvetju, po štirih mescih, ko nama ni blo do žura ampak le drug do drugega, šla sva nekam na samo in onn mi je rekel "Ljubim te" :)

Mene je sicer skoraj vrglo iz tiste štange, na kateri sem sedela, ampak sem šok uspešno prenesla in še zdaj ga prenašam iz dneva v dan ... :)
Uporabniški avatar
tay-girl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 11. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a tay-girl » 02. Nov. 2007 12:22

Meni pa še fant po pol leta ni rekel da me ljubi, no sicer še niti jaz nisem prepričana kaj točno čutim, tako da se mi nikamor ne mudi. čeprav si velikokrat rečema da se mama full rada, pa tudi z dejanji si pokažema res veliko. samo teh besed nama še pa ni uspelo izrečt.
Nikamor se ne mudi, ker te besede res imajo neko težo. :oops:
Everything happens for a reason..

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]