Kako pogosto vam moški reče "ljubim te"?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 8. 2007
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a kiny » 08. Avg. 2007 15:02

Ja mi je reku parkrat Ljubim te, sam js raj vidm če mi reče da me ma rd al pa u kermukol drugmu jeziku sam ne po slovensk "ljubim te".

Drgač mi pa velikrat pove da me ma najraj...ne gre mu težko z jezika :D
Live your life like you want
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 08. Avg. 2007 23:10

Meni je full lepo, da si ne rečeva "ljubim te" kar tko vsak dan, saj bi lahko kmalu postala enakovredna besedi "dober dan". Velikrat si poveva da se imava rada, ljubim te pa manjkrat, ampak takrat pa iz srca. ;)

Ne razumem pa osebkov, ki po enem tednu svoji punci / fantu v vsak sms (pa tut če jih je 10 na dan) napišejo "ljubim te". Potem je to isto kot "živjo" ali pa "dober dan". Ne vem no, meni je to mal neumno. :stupid:
Uporabniški avatar
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 11. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ANGELgirl » 09. Avg. 2007 8:37

Tisti, ki po enem tednu rečejo "ljubim te", ne vedo kaj ta beseda sploh pomeni!
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
rose8
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a rose8 » 09. Avg. 2007 10:45

ANGELgirl napisal/-a:Tisti, ki po enem tednu rečejo "ljubim te", ne vedo kaj ta beseda sploh pomeni!

ja se strinjam, to pride samo od sebe - ko to začutiš...
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 09. Avg. 2007 22:22

Meni dostikrat reče, da me ima rad.
Jaz sem seveda počakala, da je on meni to prvi rekel. :) Ljubim te mi je napisal samo 1x v sms, ko sem šla od njega...

Mi je pa to pogosto govoril bivši, pa mi sploh ni bilo všeč - se mi sliši tako narejeno, kot iz kakšnega pocukranega filma, sploh pa ni imel razčiščenega pomena izraza :nixweiss: :roll: :roll:
Šušuu.x3
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Šušuu.x3 » 25. Avg. 2007 16:41

Besedo na L čujem vedno preden grem spat. :oops: najprej mi je govoriu rad te mam potem me je pa kar nekot presenetiu in mi rekeu ljubim te. uuujh... :oops:
Uporabniški avatar
natašika
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a natašika » 25. Avg. 2007 19:41

midva sma skup skor 2 leti.. pa še noben ni rekel ljubim te.. :)
Uporabniški avatar
motorola
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a motorola » 25. Avg. 2007 20:49

meni je ljubim te totalno mimo. rad/a te mam se lepše sliši, pa bol lahko oblikuješ vse skupaj pa tak. ljubim te je preveč filmsko, pa ne vem, meni ne bi melo nekega pomena. ko pa rečem rada te mam pa prav čutim neko napetost pa tak :)
tak da ljubim te no go :steinigung:
If people can't accept your imperfections, that's their fault.
Uporabniški avatar
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 6. 2005
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objavaNapisal/-a srčica* » 26. Avg. 2007 12:17

natašika napisal/-a:midva sma skup skor 2 leti.. pa še noben ni rekel ljubim te.. :)

pa drugače ti je ok? mislim da ti pač še ni tega rekel?

em jaz zdaj kolikor sem toti forum spremljala, sem pač ugotovila, da nekatere ljubim te ful pripisujejo neki velik pomen, nekaterim se vse to zdi rpeveč filmsko, nekateri pa to kar bleknejo... kaj pa vem

meni se ne zdi nobeno od tega... jaz vglavnem ko sem en dan pač spoznala da sem v mojega fanta se res totalno zaljubila in da čutim do njega eno močno čustvo, sem mu to pač povedala z besedami ljubim te ... kar v moji sobi na kavču... in mi ni žal. tako da tiste ki čutite podobno... povejte mu, zakaj čakati pač kdaj si bo on to prvi zmislo al pa nekaj. To je pa res brezveze, če imaš osebo rad, če ti nekaj pomeni res ne razumem, zakaj mu ne bi tega tudi povedala. Morda bo nekoč prepozno...
Zadnjič spremenil srčica*, dne 26. Avg. 2007 12:19, skupaj popravljeno 1 krat.
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
Uporabniški avatar
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 6. 2005
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objavaNapisal/-a srčica* » 26. Avg. 2007 12:18

pardon.. dvojni post :oops:
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
Uporabniški avatar
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lejla86 » 26. Avg. 2007 13:35

natašika napisal/-a:midva sma skup skor 2 leti.. pa še noben ni rekel ljubim te.. :)

Pri meni je čist isto :) . Pa mi nič ne manjka. "Ljubim te" se mi zdi res nerodno...lepš je slišat "rad te mam"...to pa slišim redko, da si tega zlo želim, in dovolj pogosto, da tega ne pozabim :D .
Uporabniški avatar
just.me
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a just.me » 26. Okt. 2007 14:37

men je že parkrat reku, men gre pa to mal tško z jezika tk d pol nikdar ne vm ka rečt, nardit... :oops:
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *lilica* » 26. Okt. 2007 15:23

Nama se po to ne zdi nič nerodnega al pa kej :)
Jest mu zlo rada povem, da ga ljubim in tud on men večkrat to pove. Se mi zdi to res lepo :)
Uporabniški avatar
diamond girl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 9. 2007
Kraj: lj

Neprebrana objavaNapisal/-a diamond girl » 26. Okt. 2007 17:52

men moj luby doskrat reče ljubim te,sam ne pa zdej vsak dan al pa kej,ponavad takrat k se mava res lepo k je neki posebnga k se tko prou ful stiskava prou iz ljubezni mi reče ljubim te al pa če se kej spičiva mi reče sej veš da te ljubim.beseda mu ne gre več teško z jezika sej sva skupi 3,5 leta na začetku je blo teško,sem pa 1. od njega slišala to besedo približno po 1 letu,in mi je blo všeč ker sm vedla da je iz srca da ni sam zato da bi blo men fajn ampak je resno mislu,mi je pa pred tem valda že reku da me ma rad,drgač mi doskrat tud reče da me ma rd ampak vsen ne prevečkrat,doskrat če sm kej jezna pa se pizdim nanga on se mi pa smeji pa reče:joj kok mam jz tebe rd k si smešna k si jezna name :D al pa tko če se pogrešava mi napiše da me ma rd,skratka je reče mi da me ma rd :D haha.jz sm pa njemu 1. rekla ljubim te po približno 8-9 mescih,ker sm nekak lažje to rekla,sam drgač je pa 1. ki sem mu to rekla in 1.ki mi je to rekel in jaz sem njemu 1. ki sem mu to rekla in 1.ki ji je on to reku :D
haha,na dolgo in na široko sem vse povedala :D brez zamere sam midva se mava tok rada :wink:
Uporabniški avatar
*kayka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 1. 2005
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a *kayka* » 27. Okt. 2007 10:53

Heilie napisal/-a:
Kolk časa sta bla skupi, k vam je prvič reku, da vas ljubi?? :?:

Tm ksne 14 dni sva bla skup ko mi je reku da me ima rad. Da me ljubi mi pa ni on prvic reku, ampak js, in sicer za obletnico-1 leto sem iz kartona izrezala dva velka srcka in iz tega naredila kot eno voscilnico pa oblepla z rdecim papirjem,na naotranjo stran sem naredila iz kolaža napis ljubim te, na drugo stran pa sem dala najino slikco. Od takrat naprej mi pa on skos govori da me ljubi. drugac mu pa teke stvari ne grejo tezko z jezika (grejo men težje). On mi skos kaže kok me ima rad.

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov