Kako pogosto vam moški reče "ljubim te"?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Lorelai20
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Lorelai20 » 24. Jul. 2007 7:30

Kaj si mu pa ti napisala nazaj? :D

Kr moj mi je to prvič na rosno ogledalo napisal in nisem nekak vedla kako nej odreagiram :oops: In sm potem kar nekaj časa čakala da je to tudi rekel. Seveda potem nisem bila tiho :D

Lahko pa da mu je pač lažje bilo napisat kot pa rečt.
Uporabniški avatar
ta_miška
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 4. 2007
Kraj: Cerknica

Neprebrana objavaNapisal/-a ta_miška » 24. Jul. 2007 8:47

Seveda je lažje, če ti napiše po SMS-su ali kako drugače. Je pa veliko lepše, če ti to pove. Pri nama je bila ta beseda kmalu izrečena. Prvi je on to rekel meni jaz pa sem njemu malo kasneje.
Sedaj si vedno poveva kako se imava rada in kako se ljubiva. :hearts:
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a densy » 24. Jul. 2007 9:11

moj pa s tem k sreči nima problemov. in mi tudi to pove, samo ne prevečkrat, ker potem vse izgubi svoj čar.
Uporabniški avatar
Stella*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Stella* » 24. Jul. 2007 19:02

Ljubim te mi je prvi rekel on in sicer po 3 mescih ko sva hodila (zdaj teče že najino 2 leto) drugače pa s to besedo nimama težav,največkrat si rečema ljubim te preden da zaspima in takrat ko pač čutima to! čeprav je po eni strani že ta beseda zgubila svoj čar in več metuljčkov dobim ko mi reče da me ma rad! :love:
Uporabniški avatar
sibtigrca
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a sibtigrca » 27. Jul. 2007 8:25

Z mojim pa sva skupaj že pet let in njegov prvi ljubim te, mi je napisal v sms sporočila po kakem mesecu, vendar v živo je pa kar preteklo nekaj časa tako pri njemu kot tudi pri meni, in ker tega ravno ne slišim vsak dan, mi to še toliko več pomeni. Res pa je da mi z dejanji največkrat bolje pokaže da me zares ljubi, letos pa je celo začel sanjariti o poroki, seveda ko oba diplomirava in se osamosvojiva... luštkano...

Čeprav sva skupaj že kar nekaj let, sem šele letos zares začutila, da so njegova čustva do mene zares močna, ker sva mela vsem kar precej kriz. :o
uživaj vsak dan posebej, kot da je tvoj zadnji! :cool:
Uporabniški avatar
jozica1
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 29. 4. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a jozica1 » 27. Jul. 2007 9:26

oh moj pa po 3,75 letih ne ve če to še lahko reče... :(
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 27. Jul. 2007 9:43

jozica1 napisal/-a:oh moj pa po 3,75 letih ne ve če to še lahko reče... :(

kk ne ve, če to lahko še reče? Zakaj pa ne bi mogu? Mu je kdo prepovedu?

Drgač pa moj to men pove ... prvič sploh ne vem, po kake pol leta naju, vseh najinih kriz in spet naju mi je to reku :) Niti nism vedla, kaj nazaj rečt, čeprou sm isto čutla, kot on. Pol sm mu pa v šali rekla, če mu morm jst tud to rečt, pa je sam reku, da ni treba, da bom že povedala, ko/če bom tko čutla. In sm mu povedala, da tko čutm že par mescev, sam nism hotla bit prva, da ne bi čudn gledu, kaj mu to zdj pravm :D
Zdj mi pa večkrat pove, da me ma rad, da me pa ljubi pa tud dostkrat ... Sicer mi pa njegov pogled pove več kot tisoč besed, tko da mu tega res ni treba pravt ne vem kolkrat :hearts:

Prvi je pa to reku po dveh tednih, k sva v bistvu šele začela iin ne, ni bil pjan :roll:
Uporabniški avatar
jozica1
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 29. 4. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a jozica1 » 27. Jul. 2007 14:01

jagodka85 napisal/-a:
jozica1 napisal/-a:oh moj pa po 3,75 letih ne ve če to še lahko reče... :(

kk ne ve, če to lahko še reče? Zakaj pa ne bi mogu? Mu je kdo prepovedu?

Na žalost ni to. Mislm ne more reč pa mi pogledat v oči. Ma ene probleme, šeenkrat dela maturo, svet se mu sesuva pod nogami, vse mu gre narobe,... ma obdobje ko je popolnoma drugačen človek, s tem pa tudi najina zveza. :( :( Po njegovem - ''ne vem če te še lahko tako zelo ljubim kolikor si zaslužiš...'' :(
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 27. Jul. 2007 14:32

ja, potem mu pa dej vedt, da ti pač ni vseen, ker take prav, da mu boš stala ob strani, dokler se ne postav nazaj na svoje noge spet in še naprej. Povej mu ti, da ga maš rada in da bosta šla skup čez vse njegove in tvoje probleme. In če pravš, da je res samo to, pol bo prej al slej spet reku in te pr tem pogledu v oči.
Uporabniški avatar
Lorelai20
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Lorelai20 » 27. Jul. 2007 17:09

Js se strinjam z jagodko, da mu moraš pomagat postavit se na noge in da je trenutno v zelo težavnem položaju. Po moje je pač eden izmed večjih strahov vsakega tipa, da bi ga njegova ženska imela za zgubo oz slabiča. Tako da ga poskušaj tolažit ampak ne preveč očitno.
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 30. Jul. 2007 12:29

No meni je rekel pred parimi dnevi ljubim te ter me objel. Potem sem bila kar tiho in sm rekla jaz te tudi (ker res tako čutim do njega) ampak večkrat si rečeva rad/a te mam...
No potem pa mi reče, da mu je tk čudn...da bi mi večkrat to rekel ker velikokrat začuti to da me objame in reče ljubim te. Sem rekla, da beseda veliko pomeni in jo morš takrat izpovedat ko res to čutiš. Je rekel saj zdej sm tk čutil sam sedaj ko sem to rekel je blo čudn. Sem rekla zakaj? Je rekel ker sem samo bivši to rekel in sem se pač zdej nanjo spomnil. Sem rekla, da če je on zihr, da jo je prebolel je rekel seveda sem jo če ne bi midva resno zvezo imela ane. Sem rekla, da mu ni treba govort, če se spomne ane. Je rekel sej to je samo spomin,...

Tk čudn mi je blo...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
LoveLy*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 14. 7. 2007
Kraj: purple claud

Neprebrana objavaNapisal/-a LoveLy* » 31. Jul. 2007 18:01

jaz..moj tip in beseda LJUBIM TE...na začetku najine zveze je meni zelo težko šla iz jezika,sem jo raje napisala..rekla sem mu pa da ga imam rada, pol je pa nekako prišel čas,ko sem mu hotela rečt da ga ljubim in da mi pomeni vse,in beseda rada te imam ni več zadostovala mojim merilom in odtakrat mu vedno rečem da ga ljubim, da ga mam rada mu rečem še kdaj pa kdaj..no po mojem je merilo med rada te mam in ljubim te to,da nekomu ki nekaj čutiš do njega,ti je pri srcu pa to rečeš da ga maš rad,beseda ljubim te pa ima zame globji pomen,mi pomeni nekaj več in sama vem da sem jo lahko izgovorila brez da bi mi blo nerodno,šele takrat ko sem to res čutila, zato mi je res bedno ko spoznaš kakega tipa ko ti že dobesedno na drugem zmenku reče da te ljubi,za take osebke se meni zdi da nimajo pojma kaj ta beseda pomeni in jo kar za bv vun mečejo....to je moje mnenje glede tega :D
Uporabniški avatar
.:małeNa:.
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 7. 2007
Kraj: Cosmopolitanija

Neprebrana objavaNapisal/-a .:małeNa:. » 01. Avg. 2007 0:48

no, morm povedat, da se je pr nama stvar ful spremenila (še zdej ne vem razloga in ga najverjetneje tut ne bom zvedla...in ga tut nočm hehe). kot sm kak teden prej napisala, mi je rekel LJUBIM TE pred sexom...zdej se pa stvar pojavlja kr pogosteje, ne sam takrat...sam fora je, da se vidva tk 2x do 3x na mesec, kr ma tako službo in mava bol po telefonu...in mi je prej, kadar mi sploh je, tk ful potih reku ljubim te....zdej se pa že skor dere u telefon hehe...tk da, ja...stvari se obračajo na bolje...hehe...mogla sm povedat :D :love: :hearts:
Uporabniški avatar
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 11. 2004
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a no angel » 01. Avg. 2007 1:27

^^ Lepo za tebe. :wink:

Js pa še kr čakam na prvi "ljubim te", midva še niti pri "rad/a te mam" nisma. :D Ampak sej se mi zdi to čist normalno, ker pač tole med nama še ne traja tak dolgo, bi mi blo prav hecno da bi mi že reku kej takga. Čeprav počasi bo že čas da mi izpove ljubezen (z "rad te mam"). :lach: Fuuul bi mi pa blo čudno da bi mi že zdej reku da me ljubi. Pomoje tega ne morš rečt predn si ene pol leta skup. Je vseen neki ful globokega, ne morš nekoga ljubit po dveh mescih. Med "ljubim te" in "rad te mam" je za mene veeelika razlika. Bivšemu sm taprvo npr. rekla mnda šele po enem letu.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Uporabniški avatar
Christianne
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Christianne » 04. Avg. 2007 5:13

Mi2 sva si tudi rekla po mal daljšem času...je pa bil on prvi in je tud velikrat to rekel, men je šlo mal težje iz jezika, čeprav sem v srcu čutla enako kot on... :oops:

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov