Kako pogosto vam moški reče "ljubim te"?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
moj za to besedo ni rabu veliko časa...povedal mi pa je pred dvema dnevoma...ampk to sm tko prek sms-a k ga zdej za 3 tedne ne bo ob meni..in me je ful presenetu, ka za ta rad te mam je rabu ful ful časa...
-
*ka!a* - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 5. 2007
hm... Zj sva že kr neki časa skup v zvezi, ampk predn je pršlo do te besede na L, je pretekl mislm da kr dost časa ( cca. 1 let ). Sj ne, da se prej nisva mela rada, sva, ampk pač noben ni reku nč od tega, ko pa je pršla beseda, je pa pršla direkt iz srca. in ja, to po kakšnem letu, in še danes mi pove, kaj čuti
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
midva sva si dokaj hitro začela govorit Ljubim te...kšn 2,3 mesce, d sva to začela prakticirat od mene je blo iskreno, od njega tud, a tisti Ljubim te se pa od zdejšnjega razlikuje u 2 letih in še bolj globokih čustvih...
-
muffin - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 7. 2006
- Kraj: Ljubljana
Pa ne morš rečt nekomu "ljubim te" po 2-eh mescih Mi2 sva rabla kr ene 2 let, da je (ne spomnm se kdo) prvi to izustu. Sej napišeš že u msg, sam izrečt je pa useen mau težji. Ma k je u slovenščini tko grdo za slišat- no ne grdo, čudn. Ful je lepš rd te mam...tko da si to rečeva skor vsak dan (odvisn tut kolk se kregava ), ljubim te pa včasih, k se res tko počutva.
-
MilkyWay - Cosmopsiho
sej sm rekla da je razlika od prej in zdej, ko si to rečeva...je blo iskreno iz obeh smeri, ma ni pa blo še tko močno...
res da Ljubim te ful čudno zgleda...Rad te mam zveni lepši...ma ima Ljubim te globji pomen, zato to zvezo večkrat omenim
res da Ljubim te ful čudno zgleda...Rad te mam zveni lepši...ma ima Ljubim te globji pomen, zato to zvezo večkrat omenim
-
muffin - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 7. 2006
- Kraj: Ljubljana
Ljubim te je zame tko, da rečš pol, k človeka dejansko že rees poznaš, pa si z njim delil že mau več kt sam en tedn pa en torek.
Najbol debiln sm se počutla, k mi je biuši tip u 8.klasu zabou ljubim te k logisch, da niti vedu ni, kaj je izjavu.
Najbol debiln sm se počutla, k mi je biuši tip u 8.klasu zabou ljubim te k logisch, da niti vedu ni, kaj je izjavu.
-
*ka!a* - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 5. 2007
MilkyWay napisal/-a:hahaa kr šok a
meni je pa kr nekako lepo, k je moj tip prvi, k sm mu kej tazga rekla...
Enako,ja in pol je res to neki nouga,sploh pa če je prvi k ga maš (mam) dejansk res rada. Drgač se ljubm te tud men tko čudn sliš, ampk okej Je lepo slišat kej taga. Najlepš sploh če veš da ti oseba ne laže.
Lp
-
MilkyWay - Cosmopsiho
~NIA~ napisal/-a:jst osebno nebi mogla rečt ljubim te brez de bi tk čutila.. kr so mi že tak čudne besede... pa bl malkrat to rečem..
mi On večkrat to reče
pazi da se on ne bo čudu, da kako to, da ti njemu nikol ne rečeš
-
MilkyWay - Cosmopsiho
js pa lhko rečem, da mu skozi govorim ku ga mama rada in ku ga ljubim...in on tud meni...sej verjetno sm mu že tečna s tem...ma vedno ko naredi kej lepega, mu rečm, d je ful lepo in na koncu dodam: "Vš ku te ljubim!" in ga objamem...in se stisnem h njemu...to so zame najlepši občutki--->občutki u njegovem objemu...
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
v slovenščini sem to iz njegovih ust samo enkrat slišala....raznih angleških in drugih skovank pa malo več....ni sicer tko zlo pogosto da bi zgubilo svojo težo....pa saj vem da me ljubi in on ve da jaz ljubim njega, četudi si tega ne govoriva non stop.
-
rdeče vrtnice - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 5. 2007
ja mojemu tudi gredo te besede z jezika ampak takrat ko "je čaz za to". oz prevčkrat pa spet ne
čawčy
čawčy
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
ℓυкα<3
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov