Kako pogosto vam moški reče "ljubim te"?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
pinkyica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 6. 2006
Kraj: zagorje ob savi

Neprebrana objavaNapisal/-a pinkyica » 13. Sep. 2006 15:59

moj prejšni mi je vsak dan to reku :D sam morm pa rečt da je biu zlo zlo zalublen u mene :lol: :D
Flirting isn't a sin... it's a hobby.
Uporabniški avatar
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 11. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ANGELgirl » 15. Sep. 2006 21:29

Meni je moj ravno par dni nazaj preko smsa rekel, da me ljubi. Prav po celem telesu me je spreletelo in nisem vedela kako naj se odzovem. Prijateljica mi je rekla, da bi morala biti srečna, vendar nisem bila. Nazaj sem mu poslala le sms, da dejanja govorijo glasneje kot besede.
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
Uporabniški avatar
freaky
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a freaky » 17. Sep. 2006 21:33

Tip mi je prvic reku ljubim te ze po zelo kratkem casu...zame je biu to zlo velik sok, ker tega niti pod razno nism pricakovala. In sem mu pac razlozila, da mu js tega se ne morm rect, ker sva bila premalo casa skupaj, de bi lh cutla kj bolj globjega od zaljubljenosti. Scasoma sta se najin odnos in ljubezen zacela spreminjati in posledicno sem mu tudi povedala da ga ljubim. Vendar mi rad/a te mam vec pomeni kot ljubim te.
lp :)
Uporabniški avatar
GoldenSoul
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 9. 2006
Kraj: lj

Neprebrana objavaNapisal/-a GoldenSoul » 18. Sep. 2006 21:11

Men pa moj ful velikrat (vsak dan po parkrat na dan) reče da me ma tooook rad, jaz njemu ponavad pa sam rečem: "Jest tut tebe". Ta slovenščina je tako trd jezik za izražanje čustev. Jaz si sploh ne predstavlam, da bi rekla "ljubim te", se mi kar čudn sliš. :gruebel:
Dr.Tom
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Dr.Tom » 19. Sep. 2006 7:49

Precej tipov pomojem pove ljubim te, le iz tega razloga, da dobi za namočit. Veliko je tipov, ki težko izdavijo besedo ljubim te, ker v resnici ne ljubijo kot bi morali. Beseda ljubim te je izrednega pomena in če resnično ljubiš, potem ti je ni težko povedat, če pa ne je pa slika obratna.
Veliko je takšnih, ko postrani še naprej iščejo, kar nikakor ni fer do partnerja.
Uporabniški avatar
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 6. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MIGRENA » 19. Sep. 2006 10:18

Dr.Tom napisal/-a:Beseda ljubim te je izrednega pomena in če resnično ljubiš, potem ti je ni težko povedat, če pa ne je pa slika obratna.

S temle se pa enostavno moram strinjat.
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Uporabniški avatar
katarincaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a katarincaa » 19. Sep. 2006 10:40

ooo to je pa tok lepa besedica Ljubim te...Love you...in tako naprej in tako naprej

meni je rekel tudi po kakšnih 2 mesecih

zdaj pa si rečeva kar dostikrat in je tok lepoooo
Uporabniški avatar
buffy-ann
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a buffy-ann » 19. Sep. 2006 10:42

Men je rekel da me ma rad po 1 mescu - približno.

Drugač pa si to vsak dan večkrat povema al pa vsaj napišema. Pa je ful lepo. :love: Mi je všeč da mu ni težko to rečt oz. da mu ne gre to težko z jezika, kot naj bi šlo nekaterim tipom.
jullia
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia » 19. Sep. 2006 11:15

MIGRENA napisal/-a:
Dr.Tom napisal/-a:Beseda ljubim te je izrednega pomena in če resnično ljubiš, potem ti je ni težko povedat, če pa ne je pa slika obratna.

S temle se pa enostavno moram strinjat.

jst pa ne. ljubim te se mi enostavno preveč smešno sliši. sploh ne vem, kako nej bi se to izreklo. "ljubim te" pomoje izpade banalno že zato, ker se sicer pogovarjava v pogovornem jeziku in bi se enostavno slišalo narejeno, če b pa rekla "lubi jst te lubm", bi pa pomoje še isto sekundo umrla od smeha in pokvarila vso romantiko :)
Tanit
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 9. 2006
Kraj: LJubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Tanit » 19. Sep. 2006 12:13

Te besede ne slisim prav pogosto, tu pa tam med kaksnim emocionalnim zanosom (beri sex) sam ji ne dam zopet tok pomena kot nekateri. Zame je to isto kot Rad te imam itd.
Uporabniški avatar
Yanc
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Yanc » 03. Okt. 2006 7:06

Meni reče moj pikec skoraj vedno ko je priložnost :D in čisto nobenega problema nima :D
drugače mi je pa dosti bolj pomembno da mi to pokaže
Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
Uporabniški avatar
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 6. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MIGRENA » 03. Okt. 2006 8:36

jullia napisal/-a:jst pa ne. ljubim te se mi enostavno preveč smešno sliši. sploh ne vem, kako nej bi se to izreklo. "ljubim te" pomoje izpade banalno že zato, ker se sicer pogovarjava v pogovornem jeziku in bi se enostavno slišalo narejeno, če b pa rekla "lubi jst te lubm", bi pa pomoje še isto sekundo umrla od smeha in pokvarila vso romantiko :)

Jest res ne zastopim kaj je tok smešnega v besedi ljubim te :gruebel: ... sicer pa nikol ne rečem v pogovornem jeziku "lubm te", ampak mu rečem lepo ljubim te in to mislim resno, mi ni smešno predvsem mu pa to povem kot nek približek kolikor se z besedam sploh da povedat, da ti pomeni največ na svetu in se mi zdi ta besedna zveza kr taprava za opis mojih čustev :)

Mogoče mal bol pogosto uporabljava mešanico slo&ang pol pa pride vn: lubi jest te pa love you :P ... ljubim te je tut pogosto, rada te imam pa tko včasih... ampak se mi zdi, da je to čist odvisn od momenta tko, da nimam lih evidence :P
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 03. Okt. 2006 10:24

Men se pa ljubim te velik lepše sliši k pa lubm te :? Če mi bo kdo kdaj reku lubm te mi bo šlo kljub resnosti trenutka malo na smeh :D
Uporabniški avatar
Marco
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 2. 2006
Kraj: Bel-Air

Neprebrana objavaNapisal/-a Marco » 03. Okt. 2006 11:14

jaz ne bi moral reči: Ljubim te... res gadno.. Ok če mi bo to punca rekla, navadn :D Če sem že kdaj kj uporabil, sem uporabil besedno zvezo - rad imeti. Ta še nekako gre, pa še to je težko izustiti ;)
Let's bypass all the bullshit and just get naked
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2005
Kraj: Koper

Neprebrana objavaNapisal/-a trapa » 06. Okt. 2006 17:55

Evo, danes mineva dve leti ockar sva skupaj.

Niti enkrat se nisva skregala, rada se mava. On mi pokaže svoja čustva, večkrat je naredil osupljivo lepe stvari zame. Ni mu težko reči, da me ima rad.

A "ljubim te" mi še ni rekel.

Sva se pogovorila (valda me je firbec matral) in je rekel, da ne morem, da so mu čudne besede... da je že skoraj rekel takoj potem, ko sva se prvič dala dol, samo si je premislil.
Jaz sem mu to rekla 2x, zdej že dolgo ne. Se mi zdi brezveze.

Vem, da me ima res rad, ker to sproti dokazuje. Dejanja itak povejo več kot besede. A kaj, če me ne ljubi dovolj, da bi mi to tudi povedal?

Res se ne bi rada sekirala, a si ne morem pomagat. Prav otožna sem danes.
Čez dve urci bo pri meni in res upam, da se bom spravla v boljšo voljo, da ne pokvarim večera. Slika
Imaš, da me vikaš!

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov