Kako pogosto vam moški reče "ljubim te"?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
tiana1
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a tiana1 » 12. Avg. 2006 9:10

men je moj reku da me ma rd točno po enem mescu in to ful romantično, sred noči me je odpelu na sedežnico na vrhu velke in pol sva tm sedela pa gledala lučke in vmes je sam reku lubk..rd te mam. prvič mi je pa reku da me ljubi ko sm bla js neki jezna nanga pa je pršu pred moj blok s frendom, pa sta me ugrabla z motorjem in me je pelu do bajerja in pol k se mi je tm opravičevau je v totalno nalitem stanju prbou neki v tem smislu da ne ve kako nej mi sploh pove kaj čut do mene da to ni več sam rd te mam da me ljubi :) tok je biu srčkan. zdej mi pa vsake tok cajta pove js tud nemu, ne skoz mogoče tud sam enkrat na mesc sam oba pč poveva takrt k to še posebi začutva.
Uporabniški avatar
Catharine
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 9. 2005
Kraj: Planet Earth

Neprebrana objavaNapisal/-a Catharine » 12. Avg. 2006 9:21

Men je pa moj reku Ljubim te po kakih dveh mesecih k sva bla skupaj. Po kakih treh tednih mi je začel govorit Rad te imam, potem pa je vse skupaj postalo bolj resno, ko sem bila prva punca k jo je pripeljal domov.
Zdaj pa po dveh letih pa še malo vsaj 3x na dan izreče te besede, in jst mu vrnem kontro seveda :razz:
Uporabniški avatar
tulipanka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 10. 2005
Kraj: LJUBLJANA

Neprebrana objavaNapisal/-a tulipanka » 21. Avg. 2006 21:28

evo a nimamo zdej kr 2 podobni temi v stilu moški in 'ljubim te' ???? :o
Uporabniški avatar
*ange|*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 8. 2005
Kraj: Tam nekje =)

Neprebrana objavaNapisal/-a *ange|* » 23. Avg. 2006 22:43

Mi 2 si pa tut večkrat na dan rečeva: ljubim te, rad te mam... In tele besede sploh niso zgubile pomena, kot ene pravite da bi, če bi si tole pogosto govorila. Ni res, men je pa prou kjut ko mi to pove 10x na dan :) Je pa res, da mi je to velik lepš slišat, ko me prime za obrazek pa me v učke pogleda pa reče da me ma najrajš na svetu, kt pa ko to pove po fonu...
En primer, ki ga pa res nebom razumela nikol je pa ta, da sta fant pa punca v zvezi 6 let in si punca sploh ne predstaula, da bi mu povedla ljubim te... njej je to lajk...kaaaaaj...in si bo pol mislu kok ful ga mam rada... to je lajk...bedno no. Če mu nočeš povedat ljubim te ga pol tut ne ljubiš.
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 1. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a legally blonde » 24. Avg. 2006 1:41

*ange|* napisal/-a:Če mu nočeš povedat ljubim te ga pol tut ne ljubiš.

To pa sploh ni res, js to cutm pa vrjetn ne bom nikol rekla: "ljubim te", k se mi butast slis... in tut ne prcakujm od svojga fanta, da mi bo to reku. pomen je zlo lep, ampak k pa slism to besedno zvezo, se pa lohk zacnem smejat... Pac taka sm, ne mors pa rect, da ce tega ne recm, pol tut ne cutm :roll: sam rajs uporablam rada te mam, vazn da midva oba veva, kaj to pomen.
@ursula@
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 7. 2006
Kraj: maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a @ursula@ » 24. Avg. 2006 10:19

moški----------zid---------------------------------------ljubim te

to ne gre skp, usaj ne pr mojmu..sej ne da mam full neko željo, sam mogoče me pa bo 1x presenetu :)

sicer pa tut js še nisem tega rekla nobenmu :P
špinača
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 8. 2006
Kraj: *love*island*

Neprebrana objavaNapisal/-a špinača » 27. Avg. 2006 11:42

se mi je enkat zgodilo, da mi je tip rekel to besedo že na drugem zmenku :lol: men je blo tok smešn no... sem se zavedala takoj kaj on hoče od mene :!:
Uporabniški avatar
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 6. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MIGRENA » 27. Avg. 2006 12:31

Jest sm se pa zdej spomnla kako se je enkrat en italijan k smo bli v Grčiji na morju drel za mano I looooooveeeeee youuuuu... po pa še: You and me, have sex?? :rofl: :lach: in ja poznal me je 5 minut pa to sta bla edina dva stavka, ki jih je znal v angleščini povedat :lach:
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Uporabniški avatar
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 21. 5. 2005
Kraj: kjerkoli kadarkoli

Neprebrana objavaNapisal/-a S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L » 27. Avg. 2006 13:33

am...meni je po kakih 2 tednih rekel da me ma rad...pol po 3 tednih pa da me ljubi....no mene je šokiralo..hehe...se mi je zdelo malo glupo tak da mu tega nisem rekla nazaj..ker am..enostavno še ne čutim tak....no sem mu pa takoj rekla da ga imam zelo rada....no mislim da besedo ljubim te...iz mojih ust...še ne bo tak hitro slišat..hehe...no al pa..nevem....nevem zakaj mi je lažje rečt love ya...kot pa ljubim te... :D :? ,čudno....ja..hehe
Ko se rodiš,so vsi veseli,
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 27. Avg. 2006 13:40

MIGRENA napisal/-a:Jest sm se pa zdej spomnla kako se je enkrat en italijan k smo bli v Grčiji na morju drel za mano I looooooveeeeee youuuuu... po pa še: You and me, have sex?? :rofl: :lach: in ja poznal me je 5 minut pa to sta bla edina dva stavka, ki jih je znal v angleščini povedat :lach:

Haha, Italijani... "You so beautiful... Let me take you for a giro" :lach:
Uporabniški avatar
SapraVeronika
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 28. 6. 2006
Kraj: in the fairytale

Neprebrana objavaNapisal/-a SapraVeronika » 27. Avg. 2006 19:11

pa lepo je blo to včasih slišat.. ljubim te bolj kot vse na svetu.. sam zdaj ko se spomnim, da ni blo res.. blah :D
Waves of sound they move my body
Touch my body, pull me deeper into you
So hold on to me, cause we're fallin weightlessly
Gravity callin, now I'm falling through.
Uporabniški avatar
firegirl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a firegirl » 27. Avg. 2006 20:53

men moj tut še ni reku, da me ljubi... enkrat sva se neki pogovarjala o tem, in je reku da mu ta stavek ful več pomeni kot pa love you ipd - težje ga izrečeš, ker je bolj globok, oseben.. in tut sama tko mislim, hkrati pa sm mu tut povedala da mi je ta stavek na nek način čudn :)

prvič mi je reku da me ma rad po dveh mescih, zdej pa usak dan usaj 1x dan. pa ušeč mi je, ker to pove usakič na drugačn, tolk prisrčen način...tko kot zna sam on :P

in ne, ne moti me, da mi še ni reku da me ljubi. ker mi te njegove besede "rad te mam", "pogrešam te", "najbl si moja" povejo vse to in še več.. in kot sm že rekla - če sm iskrena, mi te dve besedi enostavno nista všeč :D
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 27. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a rinca » 27. Avg. 2006 21:12

Zvoncica napisal/-a:
MIGRENA napisal/-a:Jest sm se pa zdej spomnla kako se je enkrat en italijan k smo bli v Grčiji na morju drel za mano I looooooveeeeee youuuuu... po pa še: You and me, have sex?? :rofl: :lach: in ja poznal me je 5 minut pa to sta bla edina dva stavka, ki jih je znal v angleščini povedat :lach:

Haha, Italijani... "You so beautiful... Let me take you for a giro" :lach:

ja, italijani znajo: your eyes...like stars! i love you, you love me, where is the problem?? :D
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
Uporabniški avatar
punchka
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a punchka » 27. Avg. 2006 21:22

S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L napisal/-a:nevem zakaj mi je lažje rečt love ya...kot pa ljubim te... :D :? ,čudno....ja..hehe

men je blo tud to čudno, pa če bi mi pol leta nazaj kdo rekel da bom to enkrat tud sama govorila mu ne bi verjela. sam ko sva bla s fantom nekaj mescev skupi, sem kar naenkrat začutla da ga mam tok noro rada, da je "rada te mam" premal povedal, tko da ko mu je enkrat ušlo "ljubim te", sem mu čist iskreno rekla, da js tud njega :) lepo je slišat te besede od nekoga ki ti res veliko pomeni :)
to infinity and beyond!
Uporabniški avatar
blue eye
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a blue eye » 28. Avg. 2006 8:46

Jest tut nism mogla te besede kr govort...res bi blo lažje govort love you :D ampak ko mi je on to enkrat reku (pa jest nazaj) in sm vedla da je to to-zdj pa to besedo brez problema in iskreno uporabljam :D
Za dežjem vedno posije sonce!!

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov