Kako pogosto vam moški reče "ljubim te"?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

CMPK
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 12. 2005
Kraj: Mal na sever in mal na vzhod od LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a CMPK » 25. Dec. 2005 18:18

Raje vidim, da mi nič ne reče in vem, da tako misli, kot da mi tridesetkrat dnevno to ponovi in vem , da laže....
Uporabniški avatar
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 21. 5. 2005
Kraj: kjerkoli kadarkoli

Neprebrana objavaNapisal/-a S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L » 25. Dec. 2005 22:19

jaz napišem lahko 100000x pa on tudi....reko mi še pa ni....res je da sma še ne dolgo skup....
bom se opogumila pa rekla.....
Ko se rodiš,so vsi veseli,
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
Dreyka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Dreyka » 31. Dec. 2005 13:58

Men je moj fant reku rad te mam sm dvakrat v treh letih..pa bi včasih rada, da bi večkrat reku :? , ampak tud js nism taka,da bi skoz ponavlala.. :) Sj nam dejanja velik več povejo. :wink:
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 31. Dec. 2005 15:58

Midva si pa tega zdej neki časa nisva rekla, mi je pa ravno prej reku in pokomentiral tako, da je prov začutu,,da mi to želi in mora povedat. :oops:
Uporabniški avatar
Lenna
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 12. 2005
Kraj: ..tam nekje...

Neprebrana objavaNapisal/-a Lenna » 02. Jan. 2006 10:04

hmmmmmm nevem kaj naj komentiram........

....mislim, da je vsakemu lahko reč da te ljubi.......
ampak pri meni to ne šteje ravno dosti, v večji meri štejejo dejanja.... :hallo: :!: :!:

lahko ti nekdo 100-krat reče da te ljubi, ko pa pride čas da bi ti mogel to dokazat z nekim dejanjem potem pa :runningdog:

....no ja .....tole je moje razmišljanje

lp,

lenna
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 02. Jan. 2006 10:20

Jest pa mislim, da ni vsakemu tako lahko to rečt. Vsaj meni je bilo ful težko, res, pa ne vem, zakaj. Sama mu tega (bivšemu) nisem velikokrat rekla, on pa, in potem se mu največkrat sam odgovorila, Ja, sej jest tud. :roll:
Sam sem se naučila nekaj iz te moje napake, in moj zdajšnji to večkrat sliši, pa ne zdej kot po tekočem traku, ampak kadar čutim eno posebno povezanost z njim.
*ladybird*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 3. 2006
Kraj: štajerska

Neprebrana objavaNapisal/-a *ladybird* » 25. Jul. 2006 12:16

Men je pa ze prav hudo ker mi moj ni se nikol reku da me ma rad pa sva skup ze 8 mesecev pa precej resno zvezo imava (vsaj men se tak zdi). Zdej se pa ze sprasujem zakaj je sploh z mano ce mi ne more povedat da me ima rad. Ker ocitno potem tega ne cuti al kaj? Prav bed mi je
Uporabniški avatar
pjotra
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 25. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a pjotra » 25. Jul. 2006 12:33

*ladybird* napisal/-a:Men je pa ze prav hudo ker mi moj ni se nikol reku da me ma rad pa sva skup ze 8 mesecev pa precej resno zvezo imava (vsaj men se tak zdi). Zdej se pa ze sprasujem zakaj je sploh z mano ce mi ne more povedat da me ima rad. Ker ocitno potem tega ne cuti al kaj? Prav bed mi je

Midva sva tudi skupi 8 mesecev, pa si to kar večkrat poveva.
Je pa tudi tretji fant, ki mi je to rekel. Če bi rada, da ti to reče, mu lahko rečeš prva, ali pa ga lepo vprašaj: Lubi a me maš kaj rad?
Ko boš dobila odgovor, pa presodi sama.
Meni je lepo ko mi to pove, čeprav mi več kot besede štejejo dejanja.
In njegova se ujemajo z izrečenimi besedami.
Je pa res, da take besede kot rad te imam in ljubim te grejo nekaterim težko iz jezika. Jaz sem to besedo mogoče izrekla trikrat v življenju, ko sva skupaj, ga raje primem za roko in mu s prstom na dlan napišem nežno tri črke: ILY
Ali pa če prespim pri njemu in vstanem pred njim mu na ogledalo v kopalnici napišem z živo rdečo šminko I love you :oops: , večkrat tudi on meni na dlan to napiše, ali pa mi v čevlje podtakne listek s tako vsebino. Lep občutek, ni kaj........
Uporabniški avatar
bolhica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 4. 2006
Kraj: somewhere

Neprebrana objavaNapisal/-a bolhica » 25. Jul. 2006 14:34

moj zna dostkrat to povedat ampak..je res, da gre men to težko z jezika.. :eek:
Uporabniški avatar
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *_nincy_* » 25. Jul. 2006 16:38

..mojemu gre ta beseda velikokrat iz ust...mislm pa da sva bla skupaj po leta ko sem šla jaz na morje in sva se poslavljala...pa mi je reku da me bo pogrešou in da me ljubi...takrat bi kaml po tleh padla ane :D ...tko da sem komi kaj izustla...
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
tjask
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 4. 2006
Kraj: Domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a tjask » 25. Jul. 2006 20:28

midva sva si pa zlo kmal rekla rad/a te mam, sam pol k mi je pa po 3h mescih reku 'lubm te' me je pa kr mal prestrašl, k so to res resne besede, js pa nočm, da mi jih tok kmal reče... :? tko da sm mu pol sam dala lupčka, pol mi je pa to sam še enkrat v sms napisu... sam mi pa velikrat reče da me ma rd, pa mi to tud pokaže, to mi je pa ušeč :D
Nikoli ne obupaj nad življenjem, ki je tako kruto... A živeti moramo... Čeprav za nič drugega, prav za lepe trenutke, ki jih je tako malo... A vendar so...
Uporabniški avatar
SapraVeronika
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 28. 6. 2006
Kraj: in the fairytale

Neprebrana objavaNapisal/-a SapraVeronika » 26. Jul. 2006 10:35

men pa vedno zdej napiše ly al pa neki.. nkol več ljubim te pa to.. nevem učasih rabim to slišat.. drgač pa jz tut ful ne pogosto to rečem :)
Waves of sound they move my body
Touch my body, pull me deeper into you
So hold on to me, cause we're fallin weightlessly
Gravity callin, now I'm falling through.
psenica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 31. 1. 2006
Kraj: sončna pega

Neprebrana objavaNapisal/-a psenica » 26. Jul. 2006 19:00

jas to tud ne..pri nama je: rada te mam bolj pogosto...pa nekak mi je bolj pri srcu..nevem...bolj iskreno se mi sliši
Uporabniški avatar
t-e-a
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 2. 2005
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a t-e-a » 26. Jul. 2006 20:08

Men je pa bol blizu beseda rad te mam in jo pogostej uporabljam, čeprov ne preveč pogosto ker pol pride že v rutino, zato tud od njega nočem tega slišat ob usaki priložnosti, da nav rutina ... mam ful raj ko mi kr tko mal blekne da me am rd, čeprov sm usa razmršena itd. :oops:
angkoriata
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a angkoriata » 27. Jul. 2006 11:17

meni še nikol ni reku,da me ljubi ampak se je pa vsaj tolko popravil,da mi večkrat reče da me ma rad,ker ve da mi to pač more povedat vsake tolko časa...skupaj sva že skoraj eno leto in je kar precej resna zveza,ampak tud jest še nisem prepričana al bi mu sploh lahko rekla da ga ljubim.a je to sploh normalno?

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov