Kako pogosto vam moški reče "ljubim te"?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
miška21 - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 9. 2005
Ja midva pa sva skupi neuradno osem mescov, uradno bo kmal šest, pa tega še nism slišala, menda naj bi čakal na poseben trenutek...
sicer si pogosto poveva kolk se mava rada in to, sam ne vem...bi blo že fino slišat, ker sama verjetno ne bi rekla prva
sicer si pogosto poveva kolk se mava rada in to, sam ne vem...bi blo že fino slišat, ker sama verjetno ne bi rekla prva
-
vincy - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 11. 2005
- Kraj: Maribor
Mojemu tudi ni problem reči Ljubim te, ker večinoma tak vedno on to reče prvi. Prvič pa mi je rekel po enem mesecu, zdaj pa vsak večer za lahko noč mi še polek reče Ljubim te.
Lepo je da spoznaš, da na svetu nekaj veljaš. Da nekdo misli nate, ti zaupa in verjame vate!!
-
trapa - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: Koper
Uh... imeti rad je veliko bolj širok pojem kot ljubiti.
Imaš rad mamo, brata, svojega psa in tablico čokolade. Ljubiš pa partnerja ali partnerko.
Osebno zelo težko izustim "Ljubim te"... kaj pa vem... mam občutek, da sta že sami besedi v našem jeziku precej grandiozni, poveličevani...
Veliko raje rečem "rada te mam".
Imaš rad mamo, brata, svojega psa in tablico čokolade. Ljubiš pa partnerja ali partnerko.
Osebno zelo težko izustim "Ljubim te"... kaj pa vem... mam občutek, da sta že sami besedi v našem jeziku precej grandiozni, poveličevani...
Veliko raje rečem "rada te mam".
Imaš, da me vikaš!
-
catty - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 4. 2005
- Kraj: primorska kjer je vedno sončk, tud kdr ga ni
uf, meni se zdi da eni še preveč lahko to rečejo.
eden mi je reku že na prvem zmenku, mislim...halo???? in se tud ni končalo dobro.
tale zdej pa mi je reku to po določenem času, in najprej se mi je zdelo prehitro, potem pa vidiš da je fant dost zrel, da to lahko reče in to tud misli
beseda rad te imam, pa je tud velika, sej ne rečeš usakmu, vsaj js vem da ne morem.pač je like ljubim te, ampak do oseb do katerih ne čutiš neke privlačnosti, zgolj prijateljstvo, tapravo!
eden mi je reku že na prvem zmenku, mislim...halo???? in se tud ni končalo dobro.
tale zdej pa mi je reku to po določenem času, in najprej se mi je zdelo prehitro, potem pa vidiš da je fant dost zrel, da to lahko reče in to tud misli
beseda rad te imam, pa je tud velika, sej ne rečeš usakmu, vsaj js vem da ne morem.pač je like ljubim te, ampak do oseb do katerih ne čutiš neke privlačnosti, zgolj prijateljstvo, tapravo!
-
Brinca - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 11. 2005
- Kraj: Piran z okolico
Meni je moj namigoval, da se je zaljubil ipd... POtem je enkrat rekel, da me ima celo več kot rad... IN po 4 mescih je končno izrekel Ljubim te...Zdi se mi , da ga je to ful plašilo...
Sicer se mi zdi, da proti mojim bivšim kar skopari s tem... Ampak.. Še vedno mi izkazuje čustva drugače in vem, da me ima na svoj način neizmerno rad....
Sicer se mi zdi, da proti mojim bivšim kar skopari s tem... Ampak.. Še vedno mi izkazuje čustva drugače in vem, da me ima na svoj način neizmerno rad....
-
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 5. 2005
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
težko gre to njemu iz jezika....samo napiše pa full krat.....no mogoče je še prerano za rečt direkt......no bomo vidli...
Ko se rodiš,so vsi veseli,
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Hm, ko mi je moj prvič reku, da me ima rad, sem bila prav šokirana, ker se je med nama vse začelo na podlagi močne medsebojne privlačnosti in si nisva mislila, da se bova tako dobro ujela tudi drugače.
Potem, ko sva bila kakih 10 dni vsak večer skupaj, mi je prvi dan, ko nisva bila, rekel po telefonu, da me ima rad. Čez kakšen dober mesec pa, da me ljubi.
Potem, ko sva bila kakih 10 dni vsak večer skupaj, mi je prvi dan, ko nisva bila, rekel po telefonu, da me ima rad. Čez kakšen dober mesec pa, da me ljubi.
- MUMI
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 11. 2005
suhica napisal/-a:mene pa zanima kok pogosto vam vasi fantje recejo besedo na L in ce mu gre lahko z jezika? :bussi: :knuddel:
Skupaj sva 7 let(tako nekako), 4 leta poročena. Besede na L mi ni niti enkrat izrekel, niti v tistih norih časih. Mi je pa letos poleti poslav SMS z besedo na L. Ni za verjet.
- marilyn
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 1. 2005
MUMI napisal/-a:suhica napisal/-a:mene pa zanima kok pogosto vam vasi fantje recejo besedo na L in ce mu gre lahko z jezika? :bussi: :knuddel:
Skupaj sva 7 let(tako nekako), 4 leta poročena. Besede na L mi ni niti enkrat izrekel, niti v tistih norih časih. Mi je pa letos poleti poslav SMS z besedo na L. Ni za verjet.
Kok je to lepooooo! Vidte punce, ni nujno, da si govorita take stvari, da pride do poroke itd... vsak po svoje, skratka...
-
plankyca - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 11. 2005
- Kraj: Moravče
moj mi je ze dost kmal reku da me ljubi in to rece tako da mu dejansko verjamem. drgac je pa res lepo to slisat ker pol mas dejansko obcutek da te ma nekdo neizmerno rad. in to mi pove vsak dan, tut enkrat ne pozab in to mi je res usec.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov