Kako pogosto vam moški reče "ljubim te"?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
cokolada - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 8. 2004
sicer sem mu jaz prva rekla da ga ljubim in on je takoj meni nazaj. od takrat mi to govori vedno ko je kakšen poseben trenutek! drugače imava pa tudi en signal 3x stisk roke, ki pomeni ljubim te in ga uporabljava v družbi! mi je pa enkrat kar pred kolegi na glas rekel! ne gre mu težko z jezika!
Če misliš, da zmoreš, zmoreš.
Če misliš, da ne zmoreš, imaš prav.
(Mary Kay Ash)
Če misliš, da ne zmoreš, imaš prav.
(Mary Kay Ash)
-
marateja - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
darchy napisal/-a:marateja napisal/-a:Ja seveda, seveda, sam te besede on res uporabi za pravi trenutek (ki je lahko vsak dan, ali pa enkrat na teden)
kak ful lepo
saj ti verjamemo - drugače bi mu verjetno že kak selotejp čez usta dala, a?
Po mojem bi ga res mela že povhn kufer.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
-
Andrejčika - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 9. 2004
- Kraj: za devetimi vodami
Mi2 sva si ljubim te rekla po parih mesecih! Zdej mi pa rece vsako noc preden zaspiva!
Ne joči, ker je konec ampak se nasmej novemu začetku!!
-
spellca - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 7. 2004
Meni je on rekel prvi še preden sva začela hodit. Trenutno ga na žalost ni ob meni, mi pa reče vsakič ko se slišiva po telefonu in napiše v skoraj vsakem emailu. Ker je Američan, mi največkrat reče kar "I love you", včasih pa tudi "ljubim te" in takrat ne morem da se ne bi nasmejala, ker to tako srčkano izgovori
-
Ninica - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 6. 2004
- Kraj: velenje
Dela v vojski in je živel v bazi nedaleč stran. Dokler ga niso poslali v Irak [/quote]
Pa te nc ne skrbi ,kr je v Iraku?ne zarad varanja,ampak varnosti?In kk se drgac vidita?zivita skupi?
Pa te nc ne skrbi ,kr je v Iraku?ne zarad varanja,ampak varnosti?In kk se drgac vidita?zivita skupi?
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Ninica napisal/-a:Dela v vojski in je živel v bazi nedaleč stran. Dokler ga niso poslali v Irak
Pa te nc ne skrbi ,kr je v Iraku?ne zarad varanja,ampak varnosti?In kk se drgac vidita?zivita skupi?[/quote]
Auč ti si pa res reuček!! Kako se pa pol kej vidta res? Vrjetno ga ful pogrešaš a ne?
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]