Kako pogosto vam moški reče "ljubim te"?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
-=beiba=- - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 5. 2005
jz sm se zj spomnla da mi je prvič rekel, no, napisal po ene 2h mescih, se mi zdi. ampak od takrat nikol več, skup sva 9 mescev. sej vem da me ma rad, blo bi mi lepo če bi mi kej večkrat povedu, ampak ajde
....non sholae sed vitae discimus....
-
Nency - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 2. 2005
Meni je fant, kar hitro rekel ljubim te on je bil prvi, ki je to rekel. In še sedaj mi to pove brez problema skoraj vsak dan, drugače pa rad te imam 4x na dan 100%! Med romatičnimi trenutki, ko je obema najlepše pa si tudi vedno povema, da se ljubiva. Zdaj pa sploh, ko je v tujini me pokliče in reče, da me ljubi in da me noro pogreša! Meni pa tudi ni problema reči ljubim te, ker ga enostvano res in ne vem zakaj bi molčala, če pa lahko njemu in celemu svetu povem, da ga LJUBIM kajti to čutim in vem!
Ljubim te je lepa beseda in veliko pove to lahko rečeš samo enemu človeku iskerno medtem, ko rad imeti - rad imaš mamo, očeta, sestro, prijatele...LJUBIŠ PA SAMO ENEGA ČLOVEKA!
Ljubim te je lepa beseda in veliko pove to lahko rečeš samo enemu človeku iskerno medtem, ko rad imeti - rad imaš mamo, očeta, sestro, prijatele...LJUBIŠ PA SAMO ENEGA ČLOVEKA!
- ___
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 6. 2005
ok punce mam eno novico...
nekaj časa nazaj sem pisala da mi moj lubi govori ponavadi samo rad te imam.... no včeraj sem pa doživela besedo "ljubim te" tako nepričakovano da sem samo in zdaj vem da je bilo vredno čakati.... no ja niti nisem dolgo malo več kot dva meseca ampak potem mi je povedal da njemu rad te imam isto pomeni kot ljubim te ampak če meni to dosti pomeni da mi bo pokazal da si tudi on tako misli....
nekaj časa nazaj sem pisala da mi moj lubi govori ponavadi samo rad te imam.... no včeraj sem pa doživela besedo "ljubim te" tako nepričakovano da sem samo in zdaj vem da je bilo vredno čakati.... no ja niti nisem dolgo malo več kot dva meseca ampak potem mi je povedal da njemu rad te imam isto pomeni kot ljubim te ampak če meni to dosti pomeni da mi bo pokazal da si tudi on tako misli....
- zlomljena srčica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 5. 2005
marilyn napisal/-a:Jst to bl malkrat slišm... tko, da mi ful pomen kšn globok, dolg pogled v oči preden me poljubi. Čutim, da me ima rad, to je bistveno.
se podpišem, z mano je isto,... že objem in topel pogled mi da vedeti da me ljubi in me ima rad
ko se rodiš, so veseli.
ko umreš, so žalostni.
ko živiš, jim je vseeno.
ko umreš, so žalostni.
ko živiš, jim je vseeno.
-
miss missy - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 9. 2005
Men je bivši že po dveh mesecih (res pa da sva se poznala že od prej in bla všeč en drugemu skor pol leta predn sva skp pršla) rekel ljubim te! je bil prvi k mi je to rekel in me je kr mal stisnilo, ampak je bil pa lep občutek
The key is, never stop doing what you love!
-
trapa - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: Koper
No, midva sva skupaj eno leto... večkrat mi ponovi kako me ima rad (ravno dovolj, da vsak njegov "rad te imam" cenim), pa z dejanji pokaže da me ima rad.. samo "ljubim te" pa še ni rekel.
Sej vem, da bom delovala trapasto, sam tistidve besedici učasih res pogrešam. OK, me ima rad, mi pokaže da me ima rad... zakaj potem ne pove še tistega, kar pomeni toliko več?
Nekako me je strah, da mi ne želi reči "ljubim te" ker me nima dovolj rad...
Ah, boljše da neham pisat. Spet jaz in ta prekleti preveč čustveni PMS.
Sej vem, da bom delovala trapasto, sam tistidve besedici učasih res pogrešam. OK, me ima rad, mi pokaže da me ima rad... zakaj potem ne pove še tistega, kar pomeni toliko več?
Imaš, da me vikaš!
- nogica
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 9. 2004
trapa napisal/-a:Nekako me je strah, da mi ne želi reči "ljubim te" ker me nima dovolj rad...
Ne se sekirat glede tega in ne razmišljaj v tej smeri!!
Meni je pa všeč, k si napisala, da ti "rad te imam" reče lih tolkrat, da znaš cenit. Sej v tem je fora, drugače stavek izgubi svoj pomen.
Glede tega, da ti še ni reku "ljubim te". Po mojem te zlo ljubi, mogoče je malce sramežljiv in rabi za tak stavek več časa, druga varjanta je pa ta, da čaka na tisti trenutek, ko se mu bo zares vse zdelo popolno.
-
Heilie - Debatorica
- Na forumu od: 28. 8. 2004
- Kraj: Za gorami
trapa napisal/-a:No, midva sva skupaj eno leto... večkrat mi ponovi kako me ima rad (ravno dovolj, da vsak njegov "rad te imam" cenim), pa z dejanji pokaže da me ima rad.. samo "ljubim te" pa še ni rekel.
Ej pri nama je bilo isto...sem s časom ugotovila, da njemu to pomeni isto in ker je rad te imam veliko lažje izustiti pač reče to...
Kr brez skrbi....ostani zaljubljena
- lorelaj
- Kofetarica
- Na forumu od: 27. 6. 2005
Men velikokrat reče, da me ma rad pa da sm sam njegova. Ljubim te mi pa še ni reku. Enkrat mi je v pogovoru neki omenu kok je to glupa beseda pa da se v drugih jezikih bolš sliš.Ne vem, nekak je tko nanesl, da mi je takrt reku, sam ni blo pa direkt.Smešnga fanta mam
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]