Kako pogosto vam moški reče "ljubim te"?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- zlomljena srčica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 5. 2005
mojemu fanteku to ne gre z jezika, mi pa večkrat pove da me ima rad,.. kar mi je zadosti, saj vem da me ljubi, to piše v njegovih očeh, ni potrebna ta beseda, čeprav bi mi poskočilo srce, ko bi mi rekel <<ljubim te mala<<....
moški so svoja vrsta
moški so svoja vrsta
ko se rodiš, so veseli.
ko umreš, so žalostni.
ko živiš, jim je vseeno.
ko umreš, so žalostni.
ko živiš, jim je vseeno.
-
cukrck - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 11. 2004
He he @, pr nama je isto! Če se kej pizdim, al pa kej, mi zmer reče, joj koko si ti luštna, pa seksi k se kregaš. In, da me full ljubi. Ah, človk se ne more poj več kregat!
Vsakršna oblika sreče je zasebna. Naši največji trenutki so osebni, imajo svoj razlog, so nedotakljivi. Stvari, ki so nam svete in dragocene, so stvari, ki jih črpamo iz skupnih doživetij. (Ayn Rand)
-
MiSs AnGeL - Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 7. 2005
Men je pa moj to reku že po enem tednu men prvič ni blo nč jasn in sm mu skos k mi je to reku govorila da mu ne vrjamem sam pol sm tud po njegovih dejanjih vidla da je res tko in še zdej opažam k vidm kok se trudi zame..men pa ni lih lahko kej tazga rečt čeprou tko čutm tko da sm mu do zdej sam enkrat to rekla itak sva pa šele en mesc skup pa je še dost časa za to
-
Sky_Lady - Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 3. 2005
- Kraj: maribor - ljubljana (odvisno)
Mislim da je res ja, da je odvisno od vsakega posameznika.
Midva sva zdej skipej nekje leto in dva mesca, in mi je komaj kak mesec po letu dni reko da me ljubi. ZELOOO dolgo sem čakala na ta trenutek, in se mi je zdelo, da že čakam predlogo. Vendar sem dočakala...
Čeprav pa...kljub temu da mi je ql da vem da me ljubi, in da jaz ljubim njega, je vseeno tisto čakanje na tedve besedi blo slajše kot pa zdaj vsak dan al pa vsak drugi dan besedi LJUBIM TE.
Mislim da je še malo časa potrebnega, in mi bo ljubim te postalo vsakdanje kot rada te imam.
Čeprav je pa vseeno lepo da slišiš to...
Midva sva zdej skipej nekje leto in dva mesca, in mi je komaj kak mesec po letu dni reko da me ljubi. ZELOOO dolgo sem čakala na ta trenutek, in se mi je zdelo, da že čakam predlogo. Vendar sem dočakala...
Čeprav pa...kljub temu da mi je ql da vem da me ljubi, in da jaz ljubim njega, je vseeno tisto čakanje na tedve besedi blo slajše kot pa zdaj vsak dan al pa vsak drugi dan besedi LJUBIM TE.
Mislim da je še malo časa potrebnega, in mi bo ljubim te postalo vsakdanje kot rada te imam.
Čeprav je pa vseeno lepo da slišiš to...
don't worry, be happy!!
-
SnowBoarder - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 9. 2005
Če tip resnično ljubi bo to povedal, drugače, pa se temu izogiba kolikor se da.
Zelo preprosto in logično.
Če tega ne pove, pomeni, da zanj še nisi prava, kar dejansko išče.
Točno tko... kratko in jedrnato. Mislim pa, da je to ena zelo močna beseda v zvezi. Zato jo sam uporabljam le v "pravih" trenutkih in ne vsepovprek.
Kako punce gledate na to če vam moški parkrat na dan reče, da vas ljubi? Ali ima npr. po parih letih ta besedna zveza isto vrednost kot na začetku?
-
diver - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 9. 2005
Iz lasnih izkusenj povem vsem, da lepo ravnajte z besedami "ljubim te", in jih uporabite le ob pravih trenutkih, saj lahko te besede postanejo cenene.
Moja iskusnja. Imel sem dekle, ki sem jo imel resnicno rad - zato sem ji to tudi veckrat povedal na dan. A kljub temu, da je bila izrecena iskerno in iz srca, je izgubila na svojem pomenu.
Moja iskusnja. Imel sem dekle, ki sem jo imel resnicno rad - zato sem ji to tudi veckrat povedal na dan. A kljub temu, da je bila izrecena iskerno in iz srca, je izgubila na svojem pomenu.
-
MySelf - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 3. 2005
- Kraj: ljubljana
besedA izgubi na pomenu ce jo prepogosto uporabljas..
v moji vezi, po 5 letih, se vcasih ze vprasam(po koncanem tel pogovoru, smsu...itd) ali sem zdaj izrekla "ljubim te" zato ker sem tako mislila in ti s tem zelela povedati nekaj posebnega, ali sem to izrekla avtomaticno, iz navade...
in ugotavljam da besedo vsepreveckrat uporabim nekontrolirano..
saj ljubim svojega fanta.. ampaj nocem to kar naprej ponavljati kot papiga brez kakrnegakoli pomena..
v moji vezi, po 5 letih, se vcasih ze vprasam(po koncanem tel pogovoru, smsu...itd) ali sem zdaj izrekla "ljubim te" zato ker sem tako mislila in ti s tem zelela povedati nekaj posebnega, ali sem to izrekla avtomaticno, iz navade...
in ugotavljam da besedo vsepreveckrat uporabim nekontrolirano..
saj ljubim svojega fanta.. ampaj nocem to kar naprej ponavljati kot papiga brez kakrnegakoli pomena..
¤¤ Boy what we do, And where we do, The things we do, Are just between me and you ¤¤
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov