Kako pogosto vam moški reče "ljubim te"?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
TrIxI
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 5. 2005
Kraj: ...

Neprebrana objavaNapisal/-a TrIxI » 28. Avg. 2005 23:58

reku mi je ko sva bla 4 mesce skupi. govori mi stalno da me ima rad, da me ljubi pa ko je kasken poseben trenutek.
no need to run and cry
it's a wonderful, wonderful life
Uporabniški avatar
porcelain
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 2. 2005
Kraj: maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a porcelain » 29. Avg. 2005 7:40

meni pove da me ma rad nekajkrat na dan , ljubim te pa v tistih lepih trenutkih , ko je vse popolno ... takrat se še dosti lepše sliši :hearts:
.perfect soul, perfect mind, perfect face.. a perfect lie.
Uporabniški avatar
*Ela*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a *Ela* » 29. Avg. 2005 11:51

meni pove dostikrat...ampak ne pretirava :D pač vem da me ma res rad in me ljubi pa negre mu težko z jezika...
da me ma rad mi je rekel prvič po kakih 2 mescih, da me ljubi pa po 4,5..ma nevem, ne spomnim se točno no :D
as if.
zlomljena srčica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a zlomljena srčica » 29. Avg. 2005 14:48

mojemu fanteku to ne gre z jezika, mi pa večkrat pove da me ima rad,.. kar mi je zadosti, saj vem da me ljubi, to piše v njegovih očeh, ni potrebna ta beseda, čeprav bi mi poskočilo srce, ko bi mi rekel <<ljubim te mala<<....

moški so svoja vrsta :lol:
ko se rodiš, so veseli.
ko umreš, so žalostni.
ko živiš, jim je vseeno.
Uporabniški avatar
cotkica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 23. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a cotkica » 29. Avg. 2005 15:01

Moj zna povedat to ob posebnih in nepričakovanih trenutkih. Tako da zveni tako lepo da se stopiš...
Uporabniški avatar
*Ela*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a *Ela* » 30. Avg. 2005 9:25

cotkica napisal/-a:Moj zna povedat to ob posebnih in nepričakovanih trenutkih. Tako da zveni tako lepo da se stopiš...

ja moj tudi :love: pol pa mu morem lupčeka dat takoj kr je tak sweet :D
as if.
Uporabniški avatar
@
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a @ » 30. Avg. 2005 10:51

Men je najbolj smešen, k mi to pove sred najhujšega prepira...Jst vsa v elementu tulim nanj (no, sej nism tko grozna :) ), on me pa stisne pa prav, da sem tko seksi k se derem in da me noro ljubi...No, kako nej se človk pol sploh še krega? :D
Uporabniški avatar
cukrck
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a cukrck » 30. Avg. 2005 11:13

He he @, pr nama je isto! :D Če se kej pizdim, al pa kej, mi zmer reče, joj koko si ti luštna, pa seksi k se kregaš. In, da me full ljubi. :) Ah, človk se ne more poj več kregat! :wink: :D
Vsakršna oblika sreče je zasebna. Naši največji trenutki so osebni, imajo svoj razlog, so nedotakljivi. Stvari, ki so nam svete in dragocene, so stvari, ki jih črpamo iz skupnih doživetij. (Ayn Rand)
Uporabniški avatar
MiSs AnGeL
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MiSs AnGeL » 30. Avg. 2005 19:46

Men je pa moj to reku že po enem tednu :? men prvič ni blo nč jasn in sm mu skos k mi je to reku govorila da mu ne vrjamem sam pol sm tud po njegovih dejanjih vidla da je res tko in še zdej opažam k vidm kok se trudi zame..men pa ni lih lahko kej tazga rečt čeprou tko čutm tko da sm mu do zdej sam enkrat to rekla itak sva pa šele en mesc skup pa je še dost časa za to :oops:
Uporabniški avatar
Sky_Lady
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 3. 2005
Kraj: maribor - ljubljana (odvisno)

Neprebrana objavaNapisal/-a Sky_Lady » 30. Avg. 2005 20:20

Mislim da je res ja, da je odvisno od vsakega posameznika.

Midva sva zdej skipej nekje leto in dva mesca, in mi je komaj kak mesec po letu dni reko da me ljubi. ZELOOO dolgo sem čakala na ta trenutek, in se mi je zdelo, da že čakam predlogo. Vendar sem dočakala... :razz:

Čeprav pa...kljub temu da mi je ql da vem da me ljubi, in da jaz ljubim njega, je vseeno tisto čakanje na tedve besedi blo slajše kot pa zdaj vsak dan al pa vsak drugi dan besedi LJUBIM TE.
Mislim da je še malo časa potrebnega, in mi bo ljubim te postalo vsakdanje kot rada te imam.

Čeprav je pa vseeno lepo da slišiš to... :)
don't worry, be happy!!
Uporabniški avatar
*ange|*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 8. 2005
Kraj: Tam nekje =)

Neprebrana objavaNapisal/-a *ange|* » 02. Sep. 2005 19:35

Iiii moj dragi mi to usak dan rece :) Reku mi je pa to ZLO hitr in brez nekih blemou :razz: :oops: :oops:
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
Dr.Tom
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 9. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Dr.Tom » 18. Sep. 2005 13:04

Če tip resnično ljubi bo to povedal, drugače, pa se temu izogiba kolikor se da.

Zelo preprosto in logično.
Če tega ne pove, pomeni, da zanj še nisi prava, kar dejansko išče.

:wink:
Uporabniški avatar
SnowBoarder
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a SnowBoarder » 18. Sep. 2005 13:19

Če tip resnično ljubi bo to povedal, drugače, pa se temu izogiba kolikor se da.

Zelo preprosto in logično.
Če tega ne pove, pomeni, da zanj še nisi prava, kar dejansko išče.

Točno tko... kratko in jedrnato. Mislim pa, da je to ena zelo močna beseda v zvezi. Zato jo sam uporabljam le v "pravih" trenutkih in ne vsepovprek.
Kako punce gledate na to če vam moški parkrat na dan reče, da vas ljubi? Ali ima npr. po parih letih ta besedna zveza isto vrednost kot na začetku?
Uporabniški avatar
diver
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a diver » 18. Sep. 2005 13:43

Iz lasnih izkusenj povem vsem, da lepo ravnajte z besedami "ljubim te", in jih uporabite le ob pravih trenutkih, saj lahko te besede postanejo cenene.

Moja iskusnja. Imel sem dekle, ki sem jo imel resnicno rad - zato sem ji to tudi veckrat povedal na dan. A kljub temu, da je bila izrecena iskerno in iz srca, je izgubila na svojem pomenu.
Uporabniški avatar
MySelf
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 3. 2005
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a MySelf » 18. Sep. 2005 15:56

besedA izgubi na pomenu ce jo prepogosto uporabljas..
v moji vezi, po 5 letih, se vcasih ze vprasam(po koncanem tel pogovoru, smsu...itd) ali sem zdaj izrekla "ljubim te" zato ker sem tako mislila in ti s tem zelela povedati nekaj posebnega, ali sem to izrekla avtomaticno, iz navade...

in ugotavljam da besedo vsepreveckrat uporabim nekontrolirano..
saj ljubim svojega fanta.. ampaj nocem to kar naprej ponavljati kot papiga brez kakrnegakoli pomena..
¤¤ Boy what we do, And where we do, The things we do, Are just between me and you ¤¤

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov