Kako pogosto vam moški reče "ljubim te"?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Ostali udeleženci v prometu preferiramo, da ti to pove trikrat dnevno, v domačem okolju
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^:lol:
Lepo prosim, ne počnita tega!v-e-s-n-a napisal/-a:Jaz imam rajši, ko mi tip reče take stvari 3x na leto in to resnično čuti. Rajši vidim, da se ustavi sredi križišča me objame in reče da me ima rad, kot da mi to govori vsak teden 3x....
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Midva si po štirih mesecih tega še nisva povedala in bi bilo verjetno tudi prehitro, ker gre za dve besedi, ki imata velik pomen, zato je raje še nekaj časa nočem slišat kot da je izrečena kar tako, v navalu strasti ali česa drugega. V bistvu mi ta beseda sploh ne zveni domače, da bi jo izgovorila, četudi bi tako čutila. Mi je ljubše rad te imam. To pa si na vsake toliko poveva, in pa seveda kar se mi zdi še pomembneje - da si to pokaževa.
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Midva si to rečeva pač takrat ko začutiva da poveva, nikoli pa iz navade, npr pri vsakem pogovoru, smsu itd.
Rad/a te imam mogoče malo bolj pogosto, ampak tudi ne pretirano.
Ne morem si pomagati, da ne bi oči okrog zavrtela skoraj ko slišim katero kolegico itd ko na koncu pogovora reče jaz tebe tudi.Jaz tebe tudi.
Mah, a je res potrebno to reči namesto adijo,čao itd?
Rad/a te imam mogoče malo bolj pogosto, ampak tudi ne pretirano.
Ne morem si pomagati, da ne bi oči okrog zavrtela skoraj ko slišim katero kolegico itd ko na koncu pogovora reče jaz tebe tudi.Jaz tebe tudi.
The world is as you are.
-
nanamiša - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 12. 2009
- Kraj: ljubljana
emanuela napisal/-a: ko slišim katero kolegico itd ko na koncu pogovora reče jaz tebe tudi.Jaz tebe tudi.
tudi mene kar zmrazi ob tem
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Al pa razno cmokanje preko telefona
Drugače si pa precej redko to rečeva, ker ne vidim potrebe, da to rečem, če je dost očitno. Mi te besede nič ne pomenijo.
Drugače si pa precej redko to rečeva, ker ne vidim potrebe, da to rečem, če je dost očitno. Mi te besede nič ne pomenijo.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- kokica87
- Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 7. 2008
Midva si to redko rečeva, prvič sva si po malo več kot enem letu ko sva oba tako čutila in bila pripravljena to reči, drugače pa res samo takrat ko pride takšen poseben trenutek in so te besede na mestu. Raje imava rad/a te mam, to pa si ponavadi izrečeva vsak večer pred spanjem.
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
*mala* napisal/-a:Al pa razno cmokanje preko telefona
Midva z mojim si dostkrat na koncu pogovora rečeva 'mwa', ampak to res, ko sva recimo vsak doma, pa tud se ne izljubiva tam neki preko telefona
Drugače mam pa kolegico, ki tudi vsak pogovor s fantom zaključi z 'ljubim te' al pa 'js tebe tud', pa mu pol še tam neke lupčke pošilja, pa ga hoče nazaj dobit, pa je recimo tip v družbi kolegov, pa ji pol noče lupčka vrnt prek telefona in pol ona 'dej mi ga še ti no'...
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
haley napisal/-a:Drugače mam pa kolegico, ki tudi vsak pogovor s fantom zaključi z 'ljubim te' ...
Moja sošolka je tut to delala
...ne štekam....ni čudno da take besede zgubljajo na pomenu, če jih pa folk uporablja namesto ''živjo'', ''čao'', ''adijo'', ''se slišiva kasneje''
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Tudi meni se zdi tole overdose, ker nekateri po vsakem pogovoru ali srečanju s fantom rečejo "lubam te" ipd. kot da se naslednjič vidijo čez ne vem koliko časa. Meni se zdi to pretirano in (hvala onemu zgoraj) moj ni podvržen tej epidemiji, kakor tudi jaz ne.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Joj, jz sm pomoje ena tistih bab, k jo vse šinfate tle.. Po 95% najinih telefonskih pogovorov sledi "ljubim te". Ubistvu si ne rečeva samo takrat, ko sva nekje v družbi ali pa takrat rečeva, sj veš pa zrd mene, če mislte, da sva patetična and dumb, to počneva že več, kot štiri leta. Jebiga, pač oba rada to slišiva.
It was forever..but it didnt last long..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov