Kako pogosto vam moški reče "ljubim te"?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
piškotek*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 1. 2009
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a piškotek* » 03. Mar. 2009 12:03

Bolj pogosto je rad te imam. Ljubim te pa enkrat na teden.
(s)mej se
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 5. 2005
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a rammsteingirl » 04. Mar. 2009 0:04

midva tudi po 2 letih in pol pomoje še nisva imela ljubim te. tudi jaz to pač dojemam kot nekaj globljega. rad te imam pa je v uporabi.
Uporabniški avatar
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 5. 2008
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objavaNapisal/-a [She.] » 05. Mar. 2009 15:00

Jst tud slišim rad te mam dneuno, sam po telefonu, ker se ne vidiva. Čene za vikedn mi tud pove. Ljubim te pa odvisno. Učasih sm slišala usaj 2x na vikend, učasih nič.
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 05. Mar. 2009 20:49

Da mi butne ven kej u smislu "love ya", "lubkam te", lovam te" in podobn crap, grem takoj čekirat njegovo osebno, da ni slučajno na njej letnca 1990 :roll: . G.r.o.z.a.

In men se besedna zveza ljubim te ne zdi čist nč "tko zlo težko izgovorljivega". Ne rabm tednou psihičnih priprau, treningou pred špeglom, zastajanja diha, jecljajočih zlogou ...

Takrat, ko se mi zazdi, da mam ob seb osebo, za kero čutm, da je use tisto in še več, je izgovorjen ljubim te neki, kar me nauda s srečo in veseljem, ne s strahom in grozo.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
snezinka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a snezinka* » 05. Mar. 2009 21:17

Aloha napisal/-a:Da mi butne ven kej u smislu "love ya", "lubkam te", lovam te" in podobn crap, grem takoj čekirat njegovo osebno, da ni slučajno na njej letnca 1990 :roll: . G.r.o.z.a.

In men se besedna zveza ljubim te ne zdi čist nč "tko zlo težko izgovorljivega". Ne rabm tednou psihičnih priprau, treningou pred špeglom, zastajanja diha, jecljajočih zlogou ...

Takrat, ko se mi zazdi, da mam ob seb osebo, za kero čutm, da je use tisto in še več, je izgovorjen ljubim te neki, kar me nauda s srečo in veseljem, ne s strahom in grozo.

kar fajn si tole povedla. mi je všeč tvoj stlil razmišljanja.

js recimo do zdej še nism mela neki dolgih zvez, tko d nism tega še nobenmu izrekla. rada te imam pa zdajšnjemu fantu počasi vse večkrat. na začetku mi je blo tut to težko, tko k tut ljubim te neb mogla takoj, pač morš začutt, d je to res to! ne rečem niti rada te imam (naj bo prijatl al fant), niti ljubim te kr tko enmu, k ga lih mal poznam.

Mimogrede, spomnla sm se tut tega, da mi je smešno, ko predvsem ti mlajši (ne vem 16-letniki), kar vsakemu bizgecu, s katerim se malo bolje zastopi reče RTM. oki, sej je res, da je rtm, že skor tko, k bi reku lp (vsaj tako včasih ravno v teh primerih izpade), ampak vseeno. No, to se spomnim, da je bilo popularn k sm bla par let nazaj js tok stara, men je blo pa to vedno tooolk čudn. Sam to je že mal OT.
Uporabniški avatar
pupi1
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 1. 2010
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a pupi1 » 09. Jan. 2010 11:47

Če bi mi 10x na dan rekel ljubim te bi to vzela kot dober dan.Ta beseda bi postala brez pomena.Mi je pa najbolj všeč,ko mi to pove takrat,ko sploh ne pričakujem. :)
Najbolj srečen je tisti ki nima potreb!
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 09. Jan. 2010 12:52

---
Zadnjič spremenil claire, dne 12. Okt. 2013 10:22, skupaj popravljeno 1 krat.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 09. Jan. 2010 13:01

^^Če bi pa novo odprla, bi jo na vsi napadli, da tema že obstaja.. juhu.
*tinkabinka*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a *tinkabinka* » 26. Jan. 2010 10:30

js mu še tega nisem nikoli rekla, pa ne kr ne bi tko čutila, ampak mi kr ne gre z jezika :( ko mi on reče te lepe besede, vedno odgovorim "js tudi tebe mišek al pa neki v tem stilu"
normalno da ga ljubim, mi je pa zelo težko to povedat na glas očitno...
ni še začel teme v stilu, zakaj mi nikoli ti tega ne rečeš... ne vem, če je že pogruntal, da imam težavico s to besedo
Here is my secret. It is very simple: It is only with the heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye.
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 26. Jan. 2010 12:01

Samo to pa ne razumem kaj je tak težkega. Če ga resnično ljubiš. Saj pa te ne bo vgrizno, če mu boš rekla. Sploh si predstavljat ne moreš kak se mu bo lepo zdelo, če mu boš ti enkrat to brez razloga prva rekla pa ga npr. objela.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
HčiLune
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a HčiLune » 26. Jan. 2010 12:16

pupi1 napisal/-a:Če bi mi 10x na dan rekel ljubim te bi to vzela kot dober dan.Ta beseda bi postala brez pomena.Mi je pa najbolj všeč,ko mi to pove takrat,ko sploh ne pričakujem. :)

se strinjam s tem!! danes se mi zdi da folk to nonstop ponavlja pa sploh ne misli resno...

pri nama je bolj rad/a te mam.. tko da ko mi reče ljubim te vem da misli resno :) raje to slišim enkrat na tedn al pa še tolk ne kot pa da bi 10x na dan..
..worrying is dreaming in the wrong direction..
*tinkabinka*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a *tinkabinka* » 26. Jan. 2010 13:55

nekaj me ovira...ga ljubim, samo mu ne morem to povedat na glas...
težko razložit :gruebel:
Here is my secret. It is very simple: It is only with the heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye.
Uporabniški avatar
PooHika
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a PooHika » 26. Jan. 2010 16:05

Pomembnejša od besed, so dejanja :wink:
Lahko nekdo desekrat dnevno ponavlja ene in iste besede, (napiše v vsak sms rtm - zgolj primer), ampak če to ne pokaže z dejanji, besede niso vredne nič.
Sploh pa zakaj bi se obremnjeval z nekimi besedami, ki jih nekateri tako težko izgovarjajo, in se potem še s tem obremenjujejo, kako mu to povedat.:D

Partnerju izkazuj ljubezen, pokaži mu to z dejanji, pa se ne rabiš ubadat s tem, kako mu povedat, da ga ljubiš, ipd. Pokaži, saj to vendar znaš! :)
*tinkabinka*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a *tinkabinka* » 27. Jan. 2010 9:58

^^ se strinjam s tabo..dejanja so tista, ki štejejo, tako da se kr podpišem tuki :)
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a tmis_ » 27. Jan. 2010 10:26

Partnerju izkazuj ljubezen, pokaži mu to z dejanji, pa se ne rabiš ubadat s tem, kako mu povedat, da ga ljubiš

Aja? Če ti tip niti enkrat v dolgotrajajoči zvezi ne bi rekel, da te ima rad, ne glede na to,da dejanja govorijo v tej smeri, ne bi torej niti trenila?
Ne verjamem. Kar samo dokazuje to, da besede in izražanje svojih misli in občutkov v zvezi JE pomembno.
Da so dejanja pomembna pa itak vsi vemo.

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov