Kako pogosto vam moški reče "ljubim te"?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
midva tudi po 2 letih in pol pomoje še nisva imela ljubim te. tudi jaz to pač dojemam kot nekaj globljega. rad te imam pa je v uporabi.
-
[She.] - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 5. 2008
- Kraj: Bora Bora
Jst tud slišim rad te mam dneuno, sam po telefonu, ker se ne vidiva. Čene za vikedn mi tud pove. Ljubim te pa odvisno. Učasih sm slišala usaj 2x na vikend, učasih nič.
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Da mi butne ven kej u smislu "love ya", "lubkam te", lovam te" in podobn crap, grem takoj čekirat njegovo osebno, da ni slučajno na njej letnca 1990 . G.r.o.z.a.
In men se besedna zveza ljubim te ne zdi čist nč "tko zlo težko izgovorljivega". Ne rabm tednou psihičnih priprau, treningou pred špeglom, zastajanja diha, jecljajočih zlogou ...
Takrat, ko se mi zazdi, da mam ob seb osebo, za kero čutm, da je use tisto in še več, je izgovorjen ljubim te neki, kar me nauda s srečo in veseljem, ne s strahom in grozo.
In men se besedna zveza ljubim te ne zdi čist nč "tko zlo težko izgovorljivega". Ne rabm tednou psihičnih priprau, treningou pred špeglom, zastajanja diha, jecljajočih zlogou ...
Takrat, ko se mi zazdi, da mam ob seb osebo, za kero čutm, da je use tisto in še več, je izgovorjen ljubim te neki, kar me nauda s srečo in veseljem, ne s strahom in grozo.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
snezinka* - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2008
Aloha napisal/-a:Da mi butne ven kej u smislu "love ya", "lubkam te", lovam te" in podobn crap, grem takoj čekirat njegovo osebno, da ni slučajno na njej letnca 1990 . G.r.o.z.a.
kar fajn si tole povedla. mi je všeč tvoj stlil razmišljanja.
js recimo do zdej še nism mela neki dolgih zvez, tko d nism tega še nobenmu izrekla. rada te imam pa zdajšnjemu fantu počasi vse večkrat. na začetku mi je blo tut to težko, tko k tut ljubim te neb mogla takoj, pač morš začutt, d je to res to! ne rečem niti rada te imam (naj bo prijatl al fant), niti ljubim te kr tko enmu, k ga lih mal poznam.
Mimogrede, spomnla sm se tut tega, da mi je smešno, ko predvsem ti mlajši (ne vem 16-letniki), kar vsakemu bizgecu, s katerim se malo bolje zastopi reče RTM. oki, sej je res, da je rtm, že skor tko, k bi reku lp (vsaj tako včasih ravno v teh primerih izpade), ampak vseeno. No, to se spomnim, da je bilo popularn k sm bla par let nazaj js tok stara, men je blo pa to vedno tooolk čudn. Sam to je že mal OT.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^Če bi pa novo odprla, bi jo na vsi napadli, da tema že obstaja.. juhu.
- *tinkabinka*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 1. 2010
- Kraj: ljubljana
js mu še tega nisem nikoli rekla, pa ne kr ne bi tko čutila, ampak mi kr ne gre z jezika ko mi on reče te lepe besede, vedno odgovorim "js tudi tebe mišek al pa neki v tem stilu"
normalno da ga ljubim, mi je pa zelo težko to povedat na glas očitno...
ni še začel teme v stilu, zakaj mi nikoli ti tega ne rečeš... ne vem, če je že pogruntal, da imam težavico s to besedo
normalno da ga ljubim, mi je pa zelo težko to povedat na glas očitno...
ni še začel teme v stilu, zakaj mi nikoli ti tega ne rečeš... ne vem, če je že pogruntal, da imam težavico s to besedo
Here is my secret. It is very simple: It is only with the heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye.
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
Samo to pa ne razumem kaj je tak težkega. Če ga resnično ljubiš. Saj pa te ne bo vgrizno, če mu boš rekla. Sploh si predstavljat ne moreš kak se mu bo lepo zdelo, če mu boš ti enkrat to brez razloga prva rekla pa ga npr. objela.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
HčiLune - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 9. 2009
pupi1 napisal/-a:Če bi mi 10x na dan rekel ljubim te bi to vzela kot dober dan.Ta beseda bi postala brez pomena.Mi je pa najbolj všeč,ko mi to pove takrat,ko sploh ne pričakujem.
se strinjam s tem!! danes se mi zdi da folk to nonstop ponavlja pa sploh ne misli resno...
pri nama je bolj rad/a te mam.. tko da ko mi reče ljubim te vem da misli resno raje to slišim enkrat na tedn al pa še tolk ne kot pa da bi 10x na dan..
..worrying is dreaming in the wrong direction..
- *tinkabinka*
- Sramežljivka
nekaj me ovira...ga ljubim, samo mu ne morem to povedat na glas...
težko razložit
težko razložit
Here is my secret. It is very simple: It is only with the heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye.
-
PooHika - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 1. 2010
Pomembnejša od besed, so dejanja
Lahko nekdo desekrat dnevno ponavlja ene in iste besede, (napiše v vsak sms rtm - zgolj primer), ampak če to ne pokaže z dejanji, besede niso vredne nič.
Sploh pa zakaj bi se obremnjeval z nekimi besedami, ki jih nekateri tako težko izgovarjajo, in se potem še s tem obremenjujejo, kako mu to povedat.
Partnerju izkazuj ljubezen, pokaži mu to z dejanji, pa se ne rabiš ubadat s tem, kako mu povedat, da ga ljubiš, ipd. Pokaži, saj to vendar znaš!
Lahko nekdo desekrat dnevno ponavlja ene in iste besede, (napiše v vsak sms rtm - zgolj primer), ampak če to ne pokaže z dejanji, besede niso vredne nič.
Sploh pa zakaj bi se obremnjeval z nekimi besedami, ki jih nekateri tako težko izgovarjajo, in se potem še s tem obremenjujejo, kako mu to povedat.
Partnerju izkazuj ljubezen, pokaži mu to z dejanji, pa se ne rabiš ubadat s tem, kako mu povedat, da ga ljubiš, ipd. Pokaži, saj to vendar znaš!
- *tinkabinka*
- Sramežljivka
^^ se strinjam s tabo..dejanja so tista, ki štejejo, tako da se kr podpišem tuki
-
tmis_ - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 9. 2005
Partnerju izkazuj ljubezen, pokaži mu to z dejanji, pa se ne rabiš ubadat s tem, kako mu povedat, da ga ljubiš
Aja? Če ti tip niti enkrat v dolgotrajajoči zvezi ne bi rekel, da te ima rad, ne glede na to,da dejanja govorijo v tej smeri, ne bi torej niti trenila?
Ne verjamem. Kar samo dokazuje to, da besede in izražanje svojih misli in občutkov v zvezi JE pomembno.
Da so dejanja pomembna pa itak vsi vemo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov