Kako pogosto vam moški reče "ljubim te"?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Skrat potepuh - Debatorica
- Na forumu od: 15. 1. 2009
- Kraj: Gorenjska
Midva po letu pa pol še vedno ne uporabljava te besedne zveze. Glede na najino narečje bi se slišal "Lubm te", kar mi res ni všeč. Pač, ne sliš se mi. Zakaj bi si lomila jezik in se po možnosti še začela smejat, ko bi ugotovila, kok smešn se to sliši?
V pesniških momentih ( ), pa kdo od naju namala ljubim te na konc smsa.
Rad te mam/ Najrajš te mam/Ti si sam moja/ena čist najna fora al karkol drugega mi velik pomen in ne zdi se mi, da bi bila s tem najina ljubezen kakorkoli manj globoka...
Rad te mam/ Najrajš te mam/Ti si sam moja/ena čist najna fora al karkol drugega mi velik pomen in ne zdi se mi, da bi bila s tem najina ljubezen kakorkoli manj globoka...
Povej mi o sanjah četudi so grešne,
zaupaj mi želje četudi so smešne.
(Feri Lainšček)
zaupaj mi želje četudi so smešne.
(Feri Lainšček)
-
merisima - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 7. 2008
Skrat potepuh napisal/-a:Midva po letu pa pol še vedno ne uporabljava te besedne zveze. Glede na najino narečje bi se slišal "Lubm te", kar mi res ni všeč. Pač, ne sliš se mi. Zakaj bi si lomila jezik in se po možnosti še začela smejat, ko bi ugotovila, kok smešn se to sliši?
ma baš tak i ja mislim...smešno ni da ni...sej pa itak ljubezni ne merijo besede ljubim te,a ne?ne vem zakaj se punce znajo tak sekerat če jim tip tega ne reče...jaz se osebno sploh ne bunim.
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
mi2 si po fonu al pa tko k se bjemčkava, k me odloži na fax itd. rečeva 'lav ju' k sva pa kje bl tko al pa če se kej lih mau spičiva, potem sledi tut ljubim te pa da se ne smeva kregat itd. aja al pa ljubim te jz rečm takrat k se čutm fuul povezana z njim, npr. k ležim na njem pa se čut njegov utrip srca itd.
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
spermij napisal/-a:V slovenščini je prav zajebano izreči. Težki besedi.
to ni izgovor. meni je to isto, kot če bi rekel sorry namesto oprosti in love you namesto ljubim te. ne vem, te ang. verzije mi ne delujejo tako resnično in jih je lažje izreči, četudi ne misliš tako.
ampak to seveda zdaj ni razlog, da moraš pa non stop sedaj to govoriti in se izpovedovati, ker zgubi pomen.
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
men je pa v bistvu full grdo k/če mi reče love you... (al pa v bilo katerem drugem jeziku).
če ne morš izustit ljubim te, v slovenskem jeziku, sploh ne govor... lahko pa rečeš vsaj rad te mam! res kr pike dobim, če slišm v tujem jeziku
drugač razumem "ljubim te" kot globja čustva...
če ne morš izustit ljubim te, v slovenskem jeziku, sploh ne govor... lahko pa rečeš vsaj rad te mam! res kr pike dobim, če slišm v tujem jeziku
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
lakeesha napisal/-a:men je pa v bistvu full grdo k/če mi reče love you... (al pa v bilo katerem drugem jeziku).
Če bi meni rekel v angleščini, bi se verjetno začela režati! Saj ne živimo v filmu
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Js nisem še nikomur to rekla, niti sedanjemu fantu ne. Ker mi te besede ogromno pomenijo. To pa še ne pomeni, da mojega cukra nimam rada...ko bo prišel čas, bom že rekla. Je pa on že zelo kmalu rekel to meni, sam ga nism nikol resno jemala, ker vem da je to vsaki govoril, čeprov ni resno mislil. Mam raje, da reče manjkrat, pa takrat iskreno, kot pa da skoz obmetava s tem naokol.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Hyades - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 6. 2008
Veliiikokrat In vsakic je nekaj posebnega!
Je pa res, da mi je on to prvic napisal v sporocilu, ko sva bila skupaj hmmm ene par mesecev. V bistvu mi je napisal en res lep sms, ker sva se nekaj napacno razumela cez dan.. in na koncu je napisal 'ljubim te'.
Morem reci, da mi je 'naredilo dan', oz vecer. Sem komaj cakala da se spravim domov in sanjat.. .
Sama zelo rada izgovorim besedico na L..
Je pa res, da mi je on to prvic napisal v sporocilu, ko sva bila skupaj hmmm ene par mesecev. V bistvu mi je napisal en res lep sms, ker sva se nekaj napacno razumela cez dan.. in na koncu je napisal 'ljubim te'.
Morem reci, da mi je 'naredilo dan', oz vecer. Sem komaj cakala da se spravim domov in sanjat.. .
Sama zelo rada izgovorim besedico na L..
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
Stavek 'ljubim te' (ali ljubkam te) slišim najmanj 3x na dan, brez pretiravanja. Medtem ko sem jaz precej bolj skopa pri uporabi tega izraza. Nekje 1x tedensko..
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov