Kako pogosto vam moški reče "ljubim te"?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
allessya
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a allessya » 28. Jul. 2006 22:55

Meni pa na vsake toliko pove. Vem, da je bilo na začetku obema lažje napisat v sms-u kot pa povedat, ampak je sčasoma šlo tudi to z jezika. "Rad(a) te imam" je pa skoraj dnevno na sporedu. :D Ob kakšnih večjih izlivih čustev pa pride do tega: "Rad te imam! Ne, nimam te rad, ampak te LJUBIM!" :D
Uporabniški avatar
¤MiSsY¤
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 5. 2005
Kraj: Litija

Neprebrana objavaNapisal/-a ¤MiSsY¤ » 29. Jul. 2006 11:13

Midva si to vsak dan poveva... :D :hearts: in ljubim te in rad/a te mam...... pa se mi ne zdi nč prevečkrat, ob posebnih priložnostih pa tega sploh ni treba rečt, ker se čut :love:
marilyn
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a marilyn » 29. Jul. 2006 22:16

Men je, tko direktno, sam 2x reku "rad te mam", mi pa to večkrat pove oz. reče posredno... Npr me objame, pa mi reče: "dej mi no enga lupčka, k se mava tok rada"... Al pa: " sej te mam rad, sam vseen..." Skratka, sej se najbrž zdi vse skupi bedno, ampak men velik pomen, tut če je mal bl nedirektno... :oops:
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 29. Jul. 2006 22:45

< :roll:
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 19. Sep. 2010 19:38, skupaj popravljeno 1 krat.
majaaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a majaaa » 01. Avg. 2006 11:15

allessya napisal/-a:Meni pa na vsake toliko pove. Vem, da je bilo na začetku obema lažje napisat v sms-u kot pa povedat, ampak je sčasoma šlo tudi to z jezika. "Rad(a) te imam" je pa skoraj dnevno na sporedu. :D Ob kakšnih večjih izlivih čustev pa pride do tega: "Rad te imam! Ne, nimam te rad, ampak te LJUBIM!" :D

:zustimm: Pr nama je isto!
Dneva ne moreš zadržati, lahko pa ga izkoristiš
Uporabniški avatar
majaoko
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 21. 7. 2006
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objavaNapisal/-a majaoko » 01. Avg. 2006 11:23

Men je blo to na začetku zveze neki najtežjega. Sploh nism mogla izgovorit tega, tok mi je blo bad, pa nevem zakaj :) Danes mu pa to povem velikokrat in tudi on meni. Samo mislim, da če to začneš govorit vsak dan, non stop, da beseda nima več tistega čara kot ga je imela prej!?
Uporabniški avatar
flavia
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a flavia » 02. Avg. 2006 17:03

vsak dan mi reče te lepe besede :love:
prvič ki je rekel "ti amo" zdaj pa malo to malo ono... čudovit :D
let's talk obout...
miss marylin
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a miss marylin » 03. Avg. 2006 6:29

meni to reče večkrat na dan, vsak dan. Ampak da si ne govoriva vsakič in pred ljudmi ta "ljubim te", sva si izmislila eno besedo, najino skrito kodico, ki jo lahko sredi ceste kričiva drug drugmu, pa nihče ne posumi, da si kričiva "ljubim te".
kvečjemu ljudje mislijo da sva čudna...
tisti ta pravi "ljubim te" potem slišim samo ene 2krat na teden, ampak mi to ustreza. ker če bi to slišala vsak dan, potem me ne bi več obšla kurja polt.
ampaaak, vseeno vsak dan zvem kolk me ma rad.... :love:
nikoli ne reci: tega si ne morem privoščiti!
vedno se vprašaj: kako si lahko to privoščim?
Uporabniški avatar
¤MiSsY¤
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 5. 2005
Kraj: Litija

Neprebrana objavaNapisal/-a ¤MiSsY¤ » 03. Avg. 2006 8:59

iiiiii midva tud, k se za roke drziva, pa ce 2x stisnes to pomen rad/a te mam, ce 3x pomen ljubim te, sam to je se nova fora pa se ne prakticirava k sva bl navajena na 2x... 1x je pa ponavad pomenu, bot pridn - npr. ce so sli kki kolegi od starsev mim da nisva bla nevem kok divja pa da si ne bi kdo mislu, sam zdej tega znaka ni vec.
Uporabniški avatar
flaša
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 1. 2006
Kraj: Za devetimi gorami

Neprebrana objavaNapisal/-a flaša » 03. Avg. 2006 9:18

Men je to prvič reku v najbolj izbranem trenutku, k si ga bom zapomnla do konca življenja. Zdj pa tko, ne reče mi prepogostokrat, mi pa dostkrat- še posebi, k me pogleda v oči, pa vidš da je to to. Takrat mi je res tok lepo pri srčku, večkrat mi pa reče, pikica sj veš, da te mam rad. Mi je pa itak bol pomembno, da mi zna to pokazat z dejanji :love:
Uporabniški avatar
Punk baby
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 8. 2006
Kraj: Metal land**

Neprebrana objavaNapisal/-a Punk baby » 10. Avg. 2006 22:59

ja to sm pa tud jst opazla... moški zlo težko izgoworijo to besedo... lahko jo izrečejo prek neta... w žiwo pa zelooo težko... mislm wsaj w mojem primeru :schaf:
Uporabniški avatar
Sp3lca
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 15. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Sp3lca » 11. Avg. 2006 18:28

Prvič mi je reku po tem ka sva bla že skor eno leto skupi.. Jst pa sm prow ostala v šoku.. Pol je preteklo neki časa (kake 3 mesce) pa sm jst mu rekla, on pa: jst tebe tudi. Pol sva pa kar naprej te mam rad/a govorila, zdej je pa vrjetno že kako leto, kar si govoriva vedno Ljubim te. Je prvi fant ka sm mu to rekla in je šlo meni dosti težje z jezika kot njemu. Zdej pa si govoriva kar pogosto. Pa mislim, da besede vseeno niso zgubile nobene teže. Še posebi kdr sva se močno skregala in sm po koncu prepira rekla, da ga ljubim. In zakaj bi rekla: te mam full rada, ko pa ni več "met full rada", ampak je to že ljubezen?
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
Uporabniški avatar
Punk baby
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Punk baby » 12. Avg. 2006 0:35

sam je res lepo, če ti tip dejansko powe da te ma rd :love: še lepš pa je če to pokaže... :razz:
Uporabniški avatar
Punk baby
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Punk baby » 12. Avg. 2006 0:35

sam je res lepo, če ti tip dejansko powe da te ma rd :love: še lepš pa je če to pokaže... :razz:
Uporabniški avatar
Punk baby
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Punk baby » 12. Avg. 2006 0:36

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]