kako osvojiti zvezdo Andreja Geržino
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- NikicaPikica88
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 1. 2014
ojla punce. morda se bo zdelo malo noro. ampak že lep čas mi je všeč naš voditelj andrej geržina (dobro jutro ob petkih, koktajl,..), ker je preprosto tako sladek joooj....
no in vedno bolj se šušlja, da ni več vezan, kjub temu, da ima otroka in da ga nikjer več ni videti z njegovo uradno partnerico. še več, s kolegicami ga zadnje čase veliko srečujemo na raznih študentskih zabavah. nazadnje sem ga srečala včerja v satchmo klubu in sva imela kar en dolg eye contact in glede na to, da poznam držbo, s katero je bil, sem mislila malo polobirati za še kakšno srečanje ...zato me zanima vaše mnenje ...
kako se zanesti na kaj takega? si samo lovi zunaj črtice? katera ve, ali je sploh sam?
zelo mi boste pomagale, saj je on ena tzaka moja rak-rana oziroma dolgotrajna simpatija že nekaj časa.
pa ne me v norišnico dat .... ampak ravno ko pozabim kako sladek je, ga zadnje čase kje vidim
no in vedno bolj se šušlja, da ni več vezan, kjub temu, da ima otroka in da ga nikjer več ni videti z njegovo uradno partnerico. še več, s kolegicami ga zadnje čase veliko srečujemo na raznih študentskih zabavah. nazadnje sem ga srečala včerja v satchmo klubu in sva imela kar en dolg eye contact in glede na to, da poznam držbo, s katero je bil, sem mislila malo polobirati za še kakšno srečanje ...zato me zanima vaše mnenje ...
kako se zanesti na kaj takega? si samo lovi zunaj črtice? katera ve, ali je sploh sam?
zelo mi boste pomagale, saj je on ena tzaka moja rak-rana oziroma dolgotrajna simpatija že nekaj časa.
pa ne me v norišnico dat .... ampak ravno ko pozabim kako sladek je, ga zadnje čase kje vidim
- NikicaPikica88
- Sramežljivka
kako to mislis? da je tak casanova?
- NikicaPikica88
- Sramežljivka
moti me samo, da neuradno je samski, uradno pa ne. kak ves, da ni samo medijsko neka zgodba
-
Green Cookie - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 10. 2013
sem šla prov zguglat kdo je to, ker prvič slišim in prvo kar sem najdla je to, da ma froca.
Kaj bi pa ti sploh mela z njim? Samo sex al kej več? Ker tole drugo, dvomim.
Glede na to, da poznaš njegovo družbo, ne vidim problema.
In resno no, RAK-RANA???
Kaj bi pa ti sploh mela z njim? Samo sex al kej več? Ker tole drugo, dvomim.
Glede na to, da poznaš njegovo družbo, ne vidim problema.
In resno no, RAK-RANA???
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
Tud jaz prvič slišim in sem mogla it guglat in fejsbukat, da sem ugotovila kdo sploh je to. Ni mi všeč.
Pa če ga zunaj videvaš še ne pomeni nujno, da je samski no. Lahko, da ta njegova doma otroka pazi. Pozanimaj se za ziher prej, če je samski pol pa mogoče kontakt navežeš, če maš že tako željo (zunaj ali pa fb, kar ti je ljubše...). Sam ne mu povedat, da si ti ta ko je pisala o njem na kozmoforum.
Pa če ga zunaj videvaš še ne pomeni nujno, da je samski no. Lahko, da ta njegova doma otroka pazi. Pozanimaj se za ziher prej, če je samski pol pa mogoče kontakt navežeš, če maš že tako željo (zunaj ali pa fb, kar ti je ljubše...). Sam ne mu povedat, da si ti ta ko je pisala o njem na kozmoforum.
Yada, yada, yada...
- vilamalina
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 11. 2013
Še precej bolj resne plane (vsaj jaz sem si jih delala, je pa tudi res da sem zmeraj vedela da v realnosti ne bom odletela v Ameriko, srečala Iana Somerhalderja in ga tako očarala da me bo v stilu damona pograbil in odvlekel v spalnico :p ).
sicer pa, če imata isto družbo in je on samski, zakaj pa se ne bi spoznala? Podobne plane ima marsikatera (tudi za fante ki niso "zvezdniki" ali karkoli naj bi ta bil ker 1. slišim zanj
sicer pa, če imata isto družbo in je on samski, zakaj pa se ne bi spoznala? Podobne plane ima marsikatera (tudi za fante ki niso "zvezdniki" ali karkoli naj bi ta bil ker 1. slišim zanj
- NikicaPikica88
- Sramežljivka
joj ste me napadli. js sem samo vprašala za mnenje ker je ta forum pač temu namenjen
- NikicaPikica88
- Sramežljivka
pa samo tako za info. sem letnik 94 samo je bilo samo 88 prosto.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov