Kako obnoreti moškega?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
pimkie
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a pimkie » 07. Sep. 2009 10:49

sej fantu sem bila všeč. rekel je, da ko me je prvič videl, si je rekel, da me mora imeti. všeč sem mu bila vizualno full. mislim ,da je bilo njemu ful bolj do mene, kot meni do njega.
zdaj pa več ne vem. če mu je slučajno malo minlo, mu je zaradi mojega obnašanja.... enostavno postanem nezgovorna, tiha, plašna......to pa v resnici nisem. ne vem kako bi pridobila malo več samozavesti.hmmmm
Uporabniški avatar
schpeltza
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a schpeltza » 07. Sep. 2009 11:24

pimkie napisal/-a:sej fantu sem bila všeč. rekel je, da ko me je prvič videl, si je rekel, da me mora imeti. všeč sem mu bila vizualno full. mislim ,da je bilo njemu ful bolj do mene, kot meni do njega.
zdaj pa več ne vem. če mu je slučajno malo minlo, mu je zaradi mojega obnašanja.... enostavno postanem nezgovorna, tiha, plašna......to pa v resnici nisem. ne vem kako bi pridobila malo več samozavesti.hmmmm

to je normalno da neka ljubezen s časom zamenja obliko... ti se ne obremenjuj s tem ali ga je minilo ali ne... če ga je/bo, boš zvedela... bodi lepo sproščena in najdi razlog za tvojo "tremo"... jaz bi rekla da se iz nekega razloga v njegovui družbi ne počutiš prijetno... jaz sem imela fanta s katerim se enostavno nisem imela nič za pogovarjat... pa sem zgovorna oseba, amak pri njem sem imela blokado, ker se nisem dobro počutila v njegovi bližini...če se ti že dalj časa vleče to obdobje pa mu raje zaupaj problem, kot pa da čakaš da te bo minilo samo od sebe in njega...
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
Uporabniški avatar
pimkie
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a pimkie » 09. Sep. 2009 20:24

speltzi hvala za spodbudo:) mislim, da res ne smem mislit na to, da mu je minilo, ker če bi mu, se verjetno več ne bi obadal z menoj. :)

saj jaz sem pred njim kar zgovorna, pridejo pa obdobja, ko naenkrat dobim tremo in sem kot nebogljen otrok. In to pri vsakem moškem do sedaj, do katerega sem nekaj čutila. On ni edini. Kot da je problem globoko v meni.... vem pa, da sem zelooo nesamozavestna
Uporabniški avatar
aderyn
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a aderyn » 09. Sep. 2009 21:05

Horus napisal/-a:Najbolj basic psihologija cloveska je, da ti nekdo, ki ti pokeze, da si mu/ji vsec, avtomatsko postane bolj vsec.

S tem se pa čisto strinjam :D
There are no shortcuts to any place worth going.
Barbeque
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Barbeque » 10. Sep. 2009 15:16

zakaj pa je potem v ogromno primerih tako, da ko nekdo opazi, da ti je všeč- da ga to odbija?
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 1. 2005
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 10. Sep. 2009 17:19

Barbeque napisal/-a:zakaj pa je potem v ogromno primerih tako, da ko nekdo opazi, da ti je všeč- da ga to odbija?

Ker si mu/ji OK kot znanec, ne pa kot kaj več. Če vidi, da želiš kaj več, ga/jo to ogroža, ker mu/ji nisi všeč na tak način.
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 10. Sep. 2009 18:31

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:56, skupaj popravljeno 1 krat.
Barbeque
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Barbeque » 11. Sep. 2009 12:56

ja,ampak če si najprej mu všeč, je zagret....potem, ko pa pokažeš enako zanimanje, pa ga mine? hmmm
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 11. Sep. 2009 16:29

Potem si napacno si razlagala, da ga zanimas. Nekaterim ljudem preprosto dogaja validacija, ki jo dobijo, ker se nekdo zanima za njih (in to ceprav njih ta oseba ne zanima). Bodo flirtali in vse ampak ko dobijo potrditev lastne privlacnosti jih ne zanimas vec. Eni sploh ne vedo da to pocnejo.

Sej si zenska, lahko bi to vedela. Zenske to pogosto pocnete.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a keepsake » 11. Sep. 2009 21:04

Mahagonij napisal/-a:Sej si zenska, lahko bi to vedela. Zenske to pogosto pocnete.

It's funny because it's true! :rofl:
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
jlpktnst
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a jlpktnst » 13. Sep. 2009 8:40

Zdrava logika pove, da je to zelo odvisno od človeka.

Moje mnenje tu, da začetna privlačnost mora bit, bodisi čisto živalska, bodisi zanimanje zaradi izgleda/ pogovora.

Potem pa lahko oba gradita na tem. Kaj pali pri tipu pač izveš najlažje od njega - direktno ali indirektno.

Pozitivne reči se že najde, bolj je važno da ne delaš glavnih negativnih pizdarij. Odbijejo in od tam je težko prit nazaj... Je že ajča napisala par reči, bi pa dodal:
- čustveni izbruhi po PMS ključu ali pa celo bolj pogosto (za moškega brez ključa in logike, spravlja ob živce)
- konstantno nadlegovanje ala "me maš kaj rad?", vsake toliko slišat da te ima nekdo rad je ql, sploh na začetku, preveč je pa smrt (konstantno samopotrjevanje)
- to, da si tiha je lahko mogoče všeč komu, slabo je pa če se *zapreš*, vsaj mene osebno ženska ki se zapre vase dokaj frustrira...
... to se spomnem zdej, so pa še druge podobne reči.

Drugače pa vsaj meni osebno je prekleto pomemben dober pogovor.
Tysia
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tysia » 16. Sep. 2009 21:43

Obnoreti? Hihi, mislim, da to ženskam, predvsem v PMS obdobju sploh ni problem... :D
MsN

Neprebrana objavaNapisal/-a MsN » 16. Sep. 2009 22:05

Tysia napisal/-a:Obnoreti? Hihi, mislim, da to ženskam, predvsem v PMS obdobju sploh ni problem... :D

Jaz takrat obnorim še sebe :D
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 16. Sep. 2009 22:06

Tysia napisal/-a:Obnoreti? Hihi, mislim, da to ženskam, predvsem v PMS obdobju sploh ni problem... :D

obnoreti v obdobju pms-a? :eek: takrat moški ob ženski kvečjemu znori... :roll:
Tysia
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tysia » 16. Sep. 2009 22:13

Jochie napisal/-a:

obnoreti v obdobju pms-a? :eek: takrat moški ob ženski kvečjemu znori... :roll:

Haha, saj tako je bila zadeva mišljena. XD

Msn, jaz tudi kdaj. Potem pa sva oba obnorela nekaj časa, čeprav krožniki še ne letajo po zraku. :D

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov